För några timmar sen fick jag ett sms av Oliva där det stod

"Ska vi söka till fångarna på fortet??? 😀😀😀😀😀😀🎉🎉🎉🎉💕💕💕💕💕"

Sagt och gjort så fyllde hon i ansökan så nu är det bara till att vänta och se vad som händer. (Har dock inga höga förväntingar, meeen det hade ju varit kul att bli TV kändis).

För övrigt hade jag en lagom tuff övning i Halmstad i helgen där det var brist på både mat och sömn. Trots detta hade jag väldigt roligt och skulle utan tvekan göra det igen.

foto: Flygvapenfrivillig ungdom - Region syd

DESSUTOM har jag flera countdowns på g:

10 dagar till påsklov

18 dagar till elmia

46 dagar till tough viking (är livrädd och taggad på samma gång)

98 dagar till sommarlov

Så aaa, livet är ganska najs nu faktiskt, hoppas det är likadant för er

🌈🍟🚲🎀🍦🏄📷🍻🍉🏁🐸💅☀👧⛵🐒🌸👫🐠💏🐔✨💃🍀🍰📝👙📷👻🐴🎾🎈👮🐎🐗💋📱💗👼👾

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja, låt mig ba få störa lite såhär på onsdagskvällen. Det är som såhär att jag har en kompis, en sjukt bra sådan. Hon heter Sofia Bengtsson och är född 19 dagar innan mig. Vi har egentligen hängt ihop mer eller mindre sen vi började skolan som sju år gamla. När jag började gymnasiet blev hon och Linnea de två som jag höll kontakten bäst och vi ses då och då och kollar film och käkar pizza. Ibland gör vi andra saker, som att rida islandshästar, och idag var vi på yoga (det var Sofias idé).

Sofia har också en blogg, som ni hittar HÄÄÄÄÄÄÄR. Hon uppdaterar ofta och skriver om betydligt vettigare saker än mig. Ett av hennes senaste inlägg handlar om självkänsla och det är väldigt nyttig läsning..

Lägger även in en bild på hennes sjukt snygga header så ni vet hur hon ser ut:

​Pusshej 😘

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och väntar på att Bengan ska dyka upp, cuz ikväll ska vi kombinera sleepover med körkortsplugg och bara ha det allmänt mysigt. Med tanke på att både hon och jag har fullt upp med skola på vardagarna och jag har pojkvän i Göteborg, är det svårt att få ihop stunder då man kan träffas, så kvällar som dessa är guld värda 💓

Dagen har i övrigt till största delen bestått av tränarmöte inför kommande säsong i Hässleholms volleybollklubb, då jag ska träna U15 tjejerna en dag i veckan. Förhoppningsvis fostrar jag väl en elitspelare eller två. Resten av jullovet ska jag ägna mig åt att plugga på matteprov, göra en psykologiuppgift, skriva en recension på Svinalängorna, läsa klart ytterligare en bok på engelska och plugga ännu mer på körkortet. Älskar livet på samhäll 😊😊😊

Hoppas att alla mina trogna läsare har haft en bra dag och att ni slipper plugga lika mycket som jag, pusshej


OCH BTW DE E EXAKT EN FUCKING MÅNAD KVAR TILLS JAG FYLLER 18!!!!

🏁🚗

Likes

Comments

2016 🎉

Har halva min gymnasietid kvar, fyller 18 om lite mer än en månad och tar antagligen körkortet i samma svep.

2015 var ett himla bra år, har inte mycket mer att säga om det faktiskt. Tänkte därför dela med mig av lite bilder från mina bästa moments 2015 och hoppas på att kommande år blir lika bra. Inget "new year, new me" skit här inte, jag kör på same me.


Likes

Comments

BG14C, bästa klassen 💗

Likes

Comments

Weeell, sommarlovet är slut, jag har börjat tvåan och jag kom på att jag har en blogg att sköta. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: jag är inte skapt för att blogga, men jag gör lite försök då och då och här kommer ett:

Hur har min sommar varit? Joodååå, efter ett år i Malmö med daglig pendling, övermycket läxor och arbeten (mot slutet iallfall) och tidiga morgnar så var det lovely att ta sommarlov i två månader. Årskurs ett har varit både rolig, hemsk och ganska najs i olika perioder, och jag är glad att jag har lämnat den bakom mig 😅

Jag har inte gjort några märkvärdiga saker egentligen, mest bara varit hemma och umgåtts med folk som jag mår bra av. Det blev att besöka lite ställen i Sverige också (typ Jönköping, Sölvesborg och Göteborg), vilket var mycket trevligt 💃

I början av sommaren fick jag oxå någon form av solnedgångsfetisch (OBS ingen riktig fetisch, det är bara ett skämt) och bestämde mig för att ta lite fina bilder (typ dem ni ser precis här under):

Egentligen hade jag kunnat skriva om 100 saker till och lägga upp typ 50 bilder på allt jag har gjort, men jag känner mest: näe

Sååå detta var allt jag hade att säga just nu, kan inte lova att det kommer blogginlägg så ofta, men tack till er som läser iallafall 😚

Likes

Comments

Det har varit ganska tomt här den senaste månaden så nu kände jag att det var dags att uppdatera er (ni få läsare jag faktiskt har) om mitt liv den senaste tiden. Kan ju börja med att varna om att jag har mycket att berätta om, så detta inlägget kommer bli långt 😘

Okej, vet inte ens hur jag ska börja skriva, så jag gör en snygg lista istället, därför presenterar jag nu för er: saker-som-jag-har-gjort-den-senaste-månaden-som-är-lite-intressanta-att-läsa-om

1. Upplevelse och Strapatshelg 2015 (aka #UoS15)

Ni trogna läsare vet om att jag är aktiv inom flygvapenfrivilliga och UoS15 var årets nya motsvarighet till Majövningen (d.v.s vår slutövning). Innan övningen lovade våra befäl att den skulle vara något helt annat än vad den har varit tidigare, och jag kan säga som såhär att de hade rätt. Vi började övningen på F17, sprang milen, marschade och sov i fält.

Efter två dagar transporterades vi till Ängelholms flygplats med hjälp av ett Hercules (!!!!!!) innan vi åkte buss vidare till Lv6 i Halmstad för att fortsätta övningen. I Halmstad sprang vi orientering, lyssnade på info om GMU, vi LK1:or flög rymdskepp en hel dag och sen åkte vi på sightseeing i Halmstad som slutade med ett enormt sjukvårdsmoment. Hela övningen var väldig rolig och jag kan fortfarande inte riktigt förstå att vi fick flyga Hercules!!!!!!

Aja, här kommer några få bilder från övningen iallafall (det kan hända att det kommer ett inlägg vid ett senare tillfälle med endast bilder från övningen som befälen har tagit)


2. Bernadotte Olympiaden

Skolan jag går på, Bernadottegymnasiet Malmö, är en av fyra BG-gymnasier i Sverige och varje gång hålls det en olympiad för att utse bästa skola. Under två dagar tävlar man i 12 olika grenar, b.la armhävningar, hinderbana, skytte, rodd, fordonsförflyttning m.m (lite som HvSS). Malmö tog hem segern för andra året i rad och därmed fick vi tillbaka vandringspokalen 😄 Har inte särskilt mycket bilder att visa därifrån så dessa får duga:


3. Grillkväll med LK1

Vi i LK1 (nuvarande LK2) drog ihop en go grillkväll i Höllviken och snackade, krängde mat och hade det allmänt gött; bjuder på lite bilder:


4. Crusing i Hässleholm

Som liten ville jag bli raggare och jag har alltid velat åka med i en bil på crusingen som är i samband med power meet i Hässleholm. I år fick jag, efter 17 års väntan, ÄNTLIGEN åka och jag åkte med Joanna och hennes killes i deras döfräsiga Ascona cab. Bara kolla på bilderna så förstår ni. Behöver knappt tillägga att kvällen blev lyckad.

Detta är då alla de najs saker jag gjorde innan sommarlovet, och eftersom det var mycket i skolan de sista veckorna så hade jag aldrig tid att blogga om det, bättre sent än aldrig iallafall 😘


Som en bonus levererar jag även lite bilder från dagen då BG14C slutade ettan 😌

(vill oxå skryta lite om att jag var en av tre elever i klassen som fick ett stipendium i form av en bok 😏)


That's it, men stay tuned för jag kommer göra mer najs saker framöver 😉

Puss hej

Likes

Comments

Jag är ju som sagt aktiv inom försvarsmaktens ungdomsverksamhet och jag har precis sett klart Fredsstyrkan, vilket är en serie i sex delar som handlar om svenska soldater i Afghanistan. Nu tänker säker de flesta: Aha, vad vill hon ha sagt med detta? Den låter skittråkig!!!!

Men saken är att jag tyckte den var extremt bra och den visar vilka uppgifter man har när man gör utlandsstjänst. Innan jag såg denna serien så kunde jag inte direkt tänka mig att åka utomlands och jobba, men jag har helt ändrat min åsikt nu. En kompis tipsade mig om den och jag fastande direkt, och jag tycker absolut att alla som är intresserade av detta ska kolla!

(Jag ber om ursäkt om jag inte har skrivit sådär jätteutförligt och bra, men jag är lite sleden)

Här hittar ni iallafall det första avsnittet, enjooooy​:

Likes

Comments

Har haft en ganska grov downday idag, och har inte haft någon energi alls utan bara längtat hem till sängen. I normala fall är jag den typen av person som är självsäker och nöjd med allt, men nu har det sagt stopp. Känner en viss press från de flesta håll just nu; skola, volleyboll, fritid och kroppsideal. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det, men det löser sig nog förr eller senare.

De saker jag ser fram emot just nu är i princip bara att fylla 18 och ta körkort och kunna fly från verkligheten genom att försvinna iväg med bilen tillsammans med människor som jag tycker om.

Alla andra saker såsom majövning, studenter, HvSS och liknande ligger långt borta för tillfället, allt jag vill är att ta körkort.

I morgon ska jag iallafall umgås med de som betyder lite mer än andra, och det ska bli så skönt


Likes

Comments

Som många av er redan vet så går jag en gymnasielinje med inrikting uniformsprofil. Detta innebär att vi, till skillnad från vanliga samhällare, går på studiebesök ibland samt att vi har praktik. Idag var en av de dagarna då vi hade studiebesök och denna gången var vi på kustbevakningen i Helsningborg. Vi kollade runt lite på stationen, gick ombord på de stora båtarna, var uppe på bryggan och satt i de dyra stolarna och åkte en av deras mindre, snabba båtar.

Om någon vill kolla på video från när vi åkte båt så finns det på min instagram (emmmaolssson) 📷🎥

Eftersom vi var på kustbevakningen så blir det därför betygssättning i vågor istället för regnbågar och stationen i Helsningborg får fem av fem vågor:


O jaaaa, det var pretty much allt jag hade att säga, haddeeeeee 😘

Likes

Comments