Hej hörrni
Jag tog beslutet att sluta med mina p-piller i hopp om att min huvudvärk ska försvinna och ens humör ska bli bättre kanske (🙄) har verkligen mått blä de senaste och nu ber jag till Gud att de vart dom som orsakat det. Tom blev väl lite nervös inför mitt drastiska beslut men är hans tur att ta ansvar tills vi (han) är redo för att bli gravid. Hade jag fått bestämma hade vi ju börjat nu men han tycker vi kan vänta nån månad till så vi får de hur det blir, menar får ju ofta som jag vill;) skulle ju inte blivit ledsen om det blev en liten bebis, är så galet sugen och redo för det! Sen vet jag att Leonidas vill ha ett syskon, så de måste vi ju ge😉 tills vidare får jag kolla och vara avis på alla andra mammor och deras söta bebbar. Blir min tur snart med, får vi hoppas:)

Nää men de känns oerhört skönt att sluta med dom iaf ätit dom i så många år nu så ska bli kul o se om mina humörsvängningar blir färre och att jag inte gråter för minsta lilla. Haha!

Får bli två bilder på finaste lillkillen, längtar oerhört mycket till fredag då jag får träffa honom igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hörrni!
Idag var min andra körlektion och jag tycker de går helt för jävligt. Det är såååå mycket att hålla koll på. Har kört automat för de är det enda vi har haft och jag får panik på manuell, växla hit växla dit, miljövänligt o shit.. jag vill bara att de ska gå med en gång och blir bara arg när de går fel. Har nästan bestämt mig för att bara ta automatkörkort. Bläää

Idag blir de bara deg hela dagen och imorgon ska vi till koster😍 rätt taggad på det.
Ha de bra😘

Likes

Comments

Hej hörrni.
Idag är de 15e, jag och Tom har 4 månader. 4 månader, de känns så fjuttigt. På 4 månader har vi hunnit bli sambos och prata om barn? Känns så galet, går de för fort eller vet man bara att de är rätt om de gått fort? Det är ju dock 7-8 månader sen vi träffades och har varit med varandra i minst 1 helg i månaden. Känns som han bara alltid vart där, som om jag alltid känt honom. Men alltså firar man månadsdagar längre? Eller är de ”töntigt”. Vi har aldrig ens kommit ihåg de tidigare.

Han är min första RIKTIGA pojkvän och första jag någonsin älskat, och förhoppningsvis sista.
Min finaste, är sådär äckligt, galet, jobbigt kär i honom❤️

Likes

Comments

Hej hörrni!
Mamma sitter och tatuerar sig just nu, och suget för att göra de själv blir ju galet stort. Men gjorde så ont sist gång så vågar inte helt än haha. Vad ska man göra och vart? Mammas kommer vartfall bli hur fin som helst😍 hon tatuerar in mitt och mina 3 syskons namn, klassiskt men fint.

här är min fina för min lilla pappa❤️

men nåt sånt här är jag sugen på.

Likes

Comments

Jag har alltid sagt att jag ska testa mig när jag ska skaffa barn, men när de väl kommer till kritan är de inte lika aktuellt. Jag kommer nog inte kunna testa mig än, är inte redo. Men de riskerar mitt barn att även få den, är de värt att tänka på sig själv? Är man egoistisk? Kommer barnet skylla på mig? Så mycket tankar. Jag är rädd att jag kommer må såpass dåligt om jag skulle vara sjuk att jag inte vill leva på riktigt. Att jag typ ger upp.
Men när är rätt läge att testa sig om man är döende?
Huntington är en nervsjukdom som oftast brister ut i 40års åldern. Och man hamnar i olika stadier och sedan dör. Man får försämrat balanssinne och ramlar väldigt mycket. Man har ryckningar konstant och har svårt att vara stilla. Man kan få ett temperament och bli väldigt arg. Talförmågan försvinner. Svårare att svälja. Att ta in saker kan bli svårare och man måste ofta förklara som man förklarar för ett barn. Man tappar förmågan att ta hand om sig själv. Man förlorat gåendet. Ja man mer eller mindre försvinner helt. Min pappa kan fortfarande gå, och prata (de är inte mycket och tar tid) han är rent ut sagt fortfarande ”klar” i huvudet men kan inte ta hand om sig själv. Han är 47år och har hemtjänst. De är inget liv man direkt drömmer om. Hur gör man om man faktiskt är sjuk och måste inställa sig på detta liv? Jag som alltid drömt om barn, man, giftemål, hus osv osv. De är ju inte kul om de livet ska behöva ta ”slut” för mig vid 40års åldern.
Så när är rätt tid att testa sig om man är döende?
Är man egoistisk om man inte testar sig innan man skaffar barn?
Är de elakt att skaffa barn och ge dom 50%?
Hur vet man?

Likes

Comments

Hej hörrni!
Vi har lekt hela dagen på Stellas lekland men eftersom mitt huvud inte vill sammarbeta så fick jag mest titta på hahha.
På vägen hem åkte vi förbi Tanums shoppingcenter där vi fynda på kappahl och bazar. Då båda stänger, gick även inom hm och köpte lite. Newbie är lätt en favorit, sååååå fint😍
( Lovar att Tom ÄLSKAR att jag är shopaholic, lobar! ;) )
Leonidas (leo)har snart mer kläder och skor än va jag har.

Likes

Comments

Hej hörrni!
Jag hade galet ont i mitt huvud igår kväll och vaknade även med det. Såå himla jobbigt när man verkligen testat allt för de och inget hjälper. Jag blir så matt utav det också så hade varit skönt om de skulle vilja gitta.. har legat och googlat på allt, vilket man absolut inte ska göra haha, men kan de bero på mina p-piller? Är de värt och kolla upp om de är dom det är fel på, eller fel för mig. Dock ätit samma sort i drygt 2-3år. Meeeeen kan de vara dom ändå?? Blir galen asså.

Likes

Comments

Hej hörrni
Idag har varit en kul dag vi har spenderat dagen i pulka backen vi och två andra familjer. Supermyyyys, man blir barn på nytt så jävla kul. Enda positiva med snö asså annars hatar jag det verkligen haha.
Nu ligger jag bara i sängen och min syster Maija leker med lego bredvid. Mina syskon var verkligen mest jobbigt att flytta ifrån speciellt när dom är så små som dom är, känns att man missar allt i skolan med dom och vänner osv. Så varenda minut jag får med dom är värdefulla. Får inget annat än kidnappa med dom hem till Stockholm😅 Maija 7år sa till mig när jag skulle flytta ”mitt hjärta brister om du gör de” hur kul va de att flytta efter... haha mina bebbar! Men jag har sagt att jag kommer hem minst en gång i månaden och de får duga tills dom kan ta tåget till mig. Tur telefon finns i alla fall. Om jag ska vara ärlig så suger de att flytta till en ny stad, jag har varken vänner eller pengar så vad gör man ens? Nää fyy men de blir ju såklart bättre men man saknar ju livet man har här hemma i Strömstad garanterat. Men killen jag älskar bor där och inte kan flytta så vad gör man inte. Önskar bara att alla flyttade med mig, hade varit skönt!
Ha de bra.

Här bild på oss och Tom i julpyjamas

Likes

Comments

Hej fina!
Idag ringde alarmet kl 04:45.. Tom skjutsa mig till stationen innan han skulle iväg och jobba, då jag inte kan ta mig dit på egen hand. Fick vänta där i en timme och tio minuter på tåget, gött segt! Kändes som tågresan var superlång, hade verkligen superont i min mage hela vägen och mådde galet illa. Var i alla fall i Göteborg 09:30 och då åkte jag hem till Andrea, vi sminkade oss och drog för att käka lunch. Och nu sitter vi på bussen hem till Strömstad. Vilket faktiskt ska bli skönt, saknat alla hemma och skönt att få sakna Tom lite.
Lär garanterat somna på denna bussen, så trött nu (fortfarande ont i magen)
Puss på er.

Likes

Comments