Header

Att ha minnen av bra saker gör en oftast glad men när man inser att det aldrig mer kommer att ske igen och man känner en tomhet som inte går att beskriva känns det som man för tillfället bara vill sluta andas eller bara släppa allt och gråta. Såklart kommer detta va jobbigt och jag trodde inte annat, just nu förstår jag bara inte varför jag föll för dig. Man kan inte styra något och just nu känns det ganska jobbigt, jag har kommit över det värsta men det är minnena som gör ont ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hela denna vecka har jag bara velat att det ska bli fredag för i morgon kommer nog antagligen bli en av de bästa kvällarna på länge. Vi ska på Liljan och inte mindre än FREDDY gästar, så det kommer alltså att bli en TB till januari med bästa Emma och Sara och såklart Freddy. Så morgondagen kommer att bli så jäääävla nice! Trodde aldrig det skulle bli fredag men veckan går fortare än vad man tror. Förutom jobb har jag faktiskt hållit mig vaken till ca 22 på kvällarna iaf haha ganska bra endå. Jag har hängt med Sofie och försökt att hållit mig aktiv så att man inte faller för frestelsen att sova och bara slapp. Trökigt nog har jag en förkylning som aldrig ger sig... Men men den kanske vi dansar bort i morn haha. Hoppas ni får en grym fre, de ska iaf ja ha.

Kram

Några bilder från veckan

Likes

Comments


Just nu sitter jag och lite fånigt ler och tittar på min header haha så himla liten Diezel var alltså. Nu däremot så är han både högre och bredare än Brixx. En gigantisk nallebjörn med den lenaste pälsen någonsin. Mina små pluttisar. Idag orkar jag egentligen inte ens skriva men jag kände att jag ville få ner några rader. Jobbet tär verkligen på krafterna och övertiden gör en helt slut. Idag på lunchen satt jag bara och sluddrade och spillde överallt och ja jag vet inte vad. Det kändes verkligen som jag hade checkat ut totalt. När jag kom hem gjorde jag ju det som man absoöd inte absolut inte får göra... sätta sig. Där blev jag sittande till ca 17 då jag tyckte det va dags att ta ut hundarna på en kortvända, idag orkade jag verkligen inte spåret. Bjuder på några bilder från i förgår då jag faktiskt tog 4;an med hundisarna.  Nej uppstigning 5 i morgon sista dagen för denna vecka iaf, nu ska här sovas! 

Kramis 

Likes

Comments


På senaste tiden har bloggen blivit min plats där jag kan skriva av mig lite och lätta på känslorna. Men just detta ville jag verkligen inte att denna blogg skulle bli, jag startade den av ett enda syfte och det var att kunna berätta om roliga händelser i mitt liv men framför allt livet som hundägare och hur man får ihop livet med 2 hundar i sin redan stressiga vardag. Jag vet ärligt inte hur jag gör men på nått viss får jag ihop det, såklart har man mycket stöd och hjälp från människorna runt om en men det stora sköter jag ju själv. Vissa frågar ofta hur jag kunde göra valet att skaffa 2 stora hundar som kräver ganska mycket så himla tidigt i livet. Hur tänkte jag liksom där? Såklart så finns de de gånger som jag känner att valet att skaffa dem just nu kanske inte var de bästa eftersom det inte ger mig samma möjligheter att bo borta eller att ¨åka ut och resa osv. Men och andra sidan så är det så himla värt det. Dem ger en så himla mycket ibland känns det bara så orättvist att man inte kan ge lika mycket tillbaka. Mycket har hänt på den senaste tiden i mitt liv och hundarna kanske inte alltid har blivit prio 1 fast jag vet att det ALLTID ska vara så. Men under studentåret har det hänt så mycket som man helt enkelt inte vill gå miste om och därför har det kanske blivit mindre träning och aktiviteter med hundarna. Detta mår jag ju såklart dåligt över men trotts att jag inte alltid funnits där nu så har de ändå alltid haft någon vid sin sida och det gör mig glad att det finns många i min närhet som ändå vill hjälpa mig med detta. Det är det bästa att kunna kombinera hundlivet med att även kunna göra andra saker också.

Kram

Likes

Comments

Lång dag idag... Det blev en Värmlandstur ändå till min bästa Elin. Kan inte vara gladare för att ha en sån fin vän, kan inte förstå hur jag klarat mig utan en Elin förut. Dagen tillbringades med hundmys hos henne och prat om allt mellan himmel och jord. I det nuet så känns allt väldigt bra och man kommer på hur lycklig man egentligen är och hur bra allt går men sedan när man åker och är själv igen då tänker man... Man tänker alldeles för mkt. Nu ska jag försöka att sova ett tag, godnatt.

Kram

Bjuder på en låt från bästa listan

Likes

Comments

Ännu en dag då ja känner att känslorna stigit mig över huvudet... Jag vet ärligt inte om jag ska vara glad eller om jag ska vara ledsen. Livet när man inte vet om man ska skratta eller gråta har börjat att bli min vardag. Extremt jobbigt i nuläget men jag hoppas att det snart lägger sig. Trots allt har jag idag varit glad, midsommar va mycket mysigt en fin dag som spenderats med familj och vänner personer som jag tycker om. Vi har åkt Siljan runt och haft en allmänt mysig dag hos mormor och morfar som har bjudit på för mycket gott. Ikväll har jag träffat vänner, badat, myst och pratat. Något som kändes behövligt, nu ska jag försöka sova några timmar innan det är dags att gå upp igen.

Kram

Likes

Comments

Idag har jag fått helg så himla skönt, haha jag har bara gjort en vecka eller inte ens det och jag är redan helt slut i både kroppen och psyke. Nejdå riktigt så illa är det inte men nog tär det på kroppen. Trotts detta så har jag hunnit med några få löpturer eller ja om man ens får kalla det så, försök till löpning kanske är ett bättre sätt att uttrycka det. Idag är enda dagen jag inte gått upp till spåret med hundarna, kände verkligen att idag är det helg och idag finns inte orken.

När ja kom hem satte jag mig i soffan och kollade på serier ett tag och käkade mormors goda bullar. Men till slut fick man väl lov att ta tag i sitt liv igen och faktiskt göra något av "dagen", hoppade in i duschen och sedan har jag plockat ihop lite här hemma. Men vad gör det liksom när det alltid ser ut som det gör. Nu funderar jag på att ta en sväng med hundarna och sedan så blir det nog att fortsätta att ta det lugnt.

Kram

Bjuder på lite fin utsikt och låten som just nu ger mig rysningar ända ner till tårna.

Likes

Comments


Ärligt jag vet inte var jag ska börja mer än att säga att det var en av de bästa veckorna i mitt liv, så himla mäktigt! Studentveckan var en evig fest som jag redan blickar tillbaka till och skulle göra allt för att få uppleva igen.

Allt började på lördag då vi firade födelsedag redan där började festen på topp, vi grillade myste och lyssnade skön musik och hade det allmänt nice. Dagen där på fick man en och annan utskällning av föräldrarna men vad gjorde väl det jag hade kul och så illa som det kanske låter va det verkligen inte. Däremot så blev det en festfri söndag men redan på måndagen struntade vi totalt i föräldrarnas ord och drog med sig drickan och drog till Falun och hade en så jävla kul kväll som de bara gick. Vi käkade och myste i en av Faluns parker sedan så drog vi vidare till etage det va verkligen top noch så himla kul vi hade. Tråkigt nog så gjorde jag illa mitt knä ännu en gång och det slutade med lita halta resten av veckan men vad gjorde det man kände ju inte allt för mycket iaf haha. Tisdagen var ganska lugn då hängde jag i Vansbro en sväng, men det blev ganska tidig hemgång. På ons blev de Leksand och de va skitkul, vi hade lite förfest tillsammans med handels innan vi drog till ledgens och kvällen blev super. Dagen efter blev ganska slö men efter lite vila så drog vi igång igen vid ca 12 snåret sedan så va de studentgala på eftermiddag och då fick man verkligen stämning, vi va studenter och det hördes! senare på kvällen så åt vi och pyntade vårt studentflak som blev helt awesume. Fredagen startade med champange frukost och därefter lite fest för att sedan dra sig till kyrkan. Efter kyrkan och utspringet så hände ju det absolut bästa Elin va där, hon va verkligen där och allt blev bara 1000ggr bättre. Jag kunde helt enkelt inte förstå det, hon hade sagt till mig under flera månader att hon inte skulle kunna komma på min student eftersom att hon jobbade och jag var så inställd på att hon inte skulle komma men sedan står hon bara där. Efter att jag hade smält det så blev de åka att åka studentflak som trots regnet va askul och bland det roligaste på hela dagen. Vi hade helt enkelt tagit studenten!

och vad händer nu? jo just nu består mitt liv av att sova, gå upp, jobba 10h, hem, ut med hundarna, duscha, göra mat, sova och om igen. så kommer det att se ut de kommande 10 veckorna i alla fall och efter det kanske man till och med blir kvar och livet kommer att se ut så här ett tag. men jus nu känns det nice för vet ni? JAG HAR INGET PLUGG och det känns så himla bra just nu! Men mitt i allt detta känner jag mig jäkligt kluven på livet om man får uttrycka det så. Ibland vill jag bara sätta mig och gråta för att allt känns så himla jobbigt, alla dessa känslor och tankar man haft de senaste veckorna alla funderingar som gör att man vill riva av sig håret gör verkligen att man blir totalt utmattad och bara vill skrika kärlek har aldrig varit min grej och av just dessa anledningar har jag alltid velat skita i det.... jag trivs helt enkelt ganska bra själv egentligen.... ända tills detta. Allt jag gör nu för tiden är att tänka och ärligt talat är det så jävla jobbigt. Men jag vet att det i slutändan kommer att sluta bra... iaf på nått vis.

Kram

Jag bjuder på lite bilder från en av de bästa tiderna!

Likes

Comments

Mycket händer just nu och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det riktigt. det är så lite tid kvar nu så det är helt sjukt! det är snart studentvecka och det betyder fest hela veckan lång! Hur sjukt ska inte det bli liksom? det är MIN tur och det känns helt förbannat kul. Men mitt i allt detta finns det saker som skrämmer mig, vad kommer att handa sedan? kommer jag att bo i Vansbro? kommer jag att flytta? bo själv? Plugga vidare? bo på annan ort? Resa? man vet inte nå vad som kommer att hända. Men samtidigt så finns det en viss spänning i det hela, varför inte ta allt som de kommer? En dag i taget och leva därefter? Det är vad jag vill göra just nu. 


Denna låt beskriver just detta <3 


Likes

Comments

Denna dag är så bra, idag har jag fått klart 2 uppgifter och igår fick jag klar en. Nu är det bara avveckling av företag och matten kvar! Och Peter har nästan garanterat mig ett E i kursen så kan ni förstå hur freaking glad jag är!!! Sedan alla dessa sommar feelings hela tiden, ett stort fett I LOVE IT på det. Sedan är det exakt en mån kvar till studenten nu, så nu känns allt så himla nice. Så idag tänker jag inte göra något mer än att se några avsnitt av PB.

Kramis

Likes

Comments