Har blivit helt besatt av Bates Motel på Netflix! Är redan på säsong 2, och det har gått några dagar 😂 snacka om "obsessed" !! Rekommenderar starkt om man tycker om thrillers och like mysterium, det är en liten blandning av massor olika genrer 👽.
Är väldigt nervös inför imorgon för då ska jag på biologi/geografi resa till SWITZERLAAAND, det var ett ställe som jag tror heter Leysin eller något hahaha!! Hoppas att det inte blir för mycket pluggande och uppgifter :$.
Men det blir nog säkert kul! Har ju många klass kamrater med mig eftersom att det är med skolan.
Annars då.. vet inte, ska vakna kl 4am imorgon för att hinna med på bussen som åker kl 5.30 från skolan. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig eftersom att det måste vara något bekvämt.. Tips någon ? (buss resan är runt 14 timmar)

<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Omg ni måste prova! den e bäst😄

Likes

Comments

Nu får jag bara säga out of nowhere att GinaTricot har dem bästa jeansen/byxorna som säljs i Sverige. Jag har aldrig köpt ett par byxor därifrån och varit missnöjd. De är så mjuka o sköna, sitter jätte bra!! Jag tycker själv att ljusare färger passar mig bättre av någon anledning.
Men utav alla mina jeans tycker jag att Topshop har jätte fina och sköna jeans, speciellt dem som är hög i midjan. Synd att Topshop affärerna inte finns överallt i Sverige också!! Mina absolut favorita jeans är de gråa high-waisted (hög i midjan) jeansen i "Jamie" modellen från Topshop. Rekommenderar STARKT!

:):)

Jeansen på bilden ^ är från GinaTricot

Likes

Comments

Har alltid varit, kmr alltid att vara den bästa salladen på jorden 😵 much love.

Likes

Comments

Så här såg det ut på bilvägen i Grekland. Man blir ju lite fundersam 😂😂😂

Likes

Comments

^^ Dem här bilderna är från när jag var till Kreta på solsemester med familjen! Det var väldigt varmt men vi hade lite otur med vädret i kanske 2 dagar, men annars var det jätte skönt och soligt! Vi bodde bredvid havet med 'all-inclusive' 😂 hahaha näe men maten va jätte god!

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Jag älskar att shoppa kläder och smink, tänkte bara länka några av mina favorit hemsidor här ;)

www.zaful.com
www.prettylittlething.com
www.nakd.com
www.nelly.com
www.bubbleroom.se
www.chiquelle.se

Jätte nöjd med mina nya solglasögon!! Jag har alltid haft det svårt med att hitta ett par snygga brillor som passar och ser ändå helt okej ut på mig,
Dem på bilden är från www.americatoday.com :)

Likes

Comments

Tänkte bara "throw in" minnen från mitt sommarlov 2015 för att jag hittade gamla bilder på datorn haha xD

Skönt och najs i Amerika, det var verkligen en stor upplevelse för mig! Ännu till denna dag har jag inte glömt!! :D

Först till Los Angeles i 6 dagar, sen till Kona, Hawaii (big island) i 6 dar, sen flög vi till Honolulu, Hawaii i ett par dagar, sist men inte minst på vägen hem till Nederländerna åkte vi till San Francisco över 3 dagar (tror jag) !!

Att få uppleva sånna händelser händer inte ofta och jag är väldigt tacksam över att jag fick/kunde resa så här under mitt sommarlov.

puss och hej <3

Likes

Comments