Lovade mig själv att börja blogga den här sommaren. Tänkte att ja, varför inte, kanske det vore kul? Men dagarna går, och ärligt talat, jag har inte haft en tanke på det. Varit i Rom, och i Calabria. Och så Sverige såklart. Massvis av bloggvänligt material, det vill säga. Så varför har inget hänt? Kanske är det helt enkelt inte min grej. Ska försöka mig på något imorgon. Kanske.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tycker nästan synd om de stackarna som hamnade på den här bilden, fast de överlever nog..

Är på så otroligt bra humör. Solen skiner, det är över 20 grader, och för tillfället har jag inte så mycket at göra. Får njuta nu de sista veckorna innan finals! Oavsett, vi ligger på gräset och bara steker i solen. Precis som 30,000 andra studenter här på campus. Jag tror att vi alla är rätt trötta efter ett lång år! Ha en fin måndag, för det tänker jag ha!

Likes

Comments

Det har varit mycket på sista tiden! Tentor, grupparbeten, uppsatser, ja, allt kom så klart på en gång! Jag hade också tid att fylla år, mitt i allt ihop. Tjugo. 20. Det låter så gammalt! Jag kommer ihåg när jag gick på lågstadiet och tyckte att 6:orna var vuxna. Tänk vad tiden går!

Trots att största delen av min födelsedag spenderades med lektioner, japp -jag hade klass från 8-18:30- så hade jag trots allt tid att bli bjuden på middag av min pojkvän, äta Ben & Jerrys glass, och se på film. Inte den mest fartfyllda 20-års dagen, men det kommer tas igen till Sommaren då jag och Emma tar både Sverige och Spanien med storm! Längtar så!

Ovan är förresten två bilder av mig och min fina, bästa vän. Saknar henne något otroligt! Vi var så små, och nu helt plötsligt sitter jag här och pratar om att fylla 20. Åldersnoja? ;)

Likes

Comments

Happy Sunday! Varit uppe sedan klockan 7, trots att jag för en gångs skull kunnat ha sovmorgon. Här kommer iallafall ytterligare bilder från i somras, har som sagt mängder!


Photo: Emma Tideman (nouw.com/emmatideman)​

Likes

Comments

Photo: Emma Tideman (http://nouw.com/emmatideman​)

Jag älskar min skinnjacka frånJofama by Kenza (Kenza 9). Det var definitivt ett av det bästa impulsköp jag gjort! Den här kommer att hänga med en hel del!​

Likes

Comments

Äntligen klar med klasser för den här veckan! Nu avnjuter jag min klassiska fredags lunch- sushi! Har blivit lite av en tradition att äta det varje fredag. Finns det något godare?

Likes

Comments

Ibland hör man låtar som beskriver ens liv till punkt och pricka. Det hände precis mig. Och det har snöat igen. Happy Friday!

Likes

Comments

Jacka från Jofama by Kenza - Seglarskor från Sperry- Kjol från en liten butik i Gamla Stan - Solglasögon från Ray Ban

Det är något speciellt med våren. Dofterna, färgerna, känslan i luften. Jag kan inte beskriva det. Någonting får mig att längta tillbaka hem. Inte till hem, utan HEM. Till Sverige. För den där vår-känslan som finns i Sverige går inte att beskriva. Träden börjar få färg, fåglarna sjunger, sommarlovet närmar sig med stormsteg. Det är ganska oslagbart. Självklart slår träden ut här också, men det är inte samma sak. Våren och sommaren är den tiden på året då jag saknar Sverige, för trots allt, finns det något bättre än svensk sommar?

Jag ser låg- och mellanstadiet framför mig. Att cykla till och från skolan. Att äntligen kunna ta ut den där vårjackan ur garderoben. De nya gympaskorna. Den nya cykeln. Våren har alltid varit en tid för nytt och fräscht, varför känns det då som om jag är fast i samma rutin, dag ut och dag in? Kanske är det så det känns att växa upp.

Nu har jag babblat på alldeles för länge, istället för att plugga på kemin som ilsket stirrar mig upp i ansiktet. Allting var definitivt lättare förr.

Förresten, bilderna ovan är från i somras i Stockholm. Var nog den bästa sommaren jag någonsin haft. Kanske det inte är så illa att växa upp, trots allt?

Likes

Comments

Photo: Emma Tideman

http://glossfashion.com/emmaz/

Har inte ord för hur mycket jag saknar sommaren, Sverige, och min bästa vän. Efter timmars pluggande tog jag mig friheten att göra ett litet uppehåll, och med vårkänslor i luften, vad passar bättre än ännu en throwback till sommaren 2014? Bara sju veckor kvar nu! Det här klarar jag!

XO

Likes

Comments