Ja exakt som man kan läsa i rubriken så handlar alltså detta inlägg om att jag försöker att lära mig ett nytt språk - Franska nämligen . Jag började 2010 med att försöka att lära mig Danska som jag också nu kan förstå väldigt bra. Det var för kanske några veckor sedan som jag kände att jag ville börja försöka att lära mig Franska. Varför jag vill börja att lära mig det Franska språk? Ska jag vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte riktigt varför. Jag skulle bara tycka att det vara väldigt roligt att kunna något lite svårare språk. Till exempel om man jämför Danskan + Franska så kan man se att det är mycket lättare att kunna både förstår/lära sig det Danska språket. Okey jag vet att Danska och Franska inte alls är språk som påminner om varandra. Orsaken till varför jag väljer att jämföra dom med varandra är för att det är dom språken som jag varit mest aktiva med att försöka lära mig.

Eftersom att jag försöka att lära mig Franska som också är ett ganska svårt språk så kan jag inte lova att jag kommer att uppdatera Bloggen regelbundet. Jag lovar att jag verkligen ska försöka att se till att Bloggen blir ordentligt uppdaterade. I fall det nu skulle bli så att Bloggen inte blir så mycket uppdaterad på ett tag så beror det helt enkelt på att jag försöka att lära mig Franska.

Hur långt har jag kommit då med Franskan? Jo eftersom att jag inte hållit på med det så länge ännu så har jag väl inte lärt mig så mycket men jag har i alla fall lyckats att lära mig några ord på Franska och hur mer jag kommer att öva på språket så kommer jag att kunna lära mig ännu mer - som man säger övning ger färdighet.

Likes

Comments

BILDER, FOTBOLL

1-0 Granada Isaac Cuenca

1-1 Atletico Madrid Yannick Carrasco

2-1 Atletico Madrid Yannick Carrasco

3-1 Atletico Madrid Yannick Carrasco

4-1 Atletico Madrid Nico Gaitan

5-1 Atletico Madrid Nico Gaitan

6-1 Atletico Madrid Angel Correa

7-1 Atletico Madrid Tiago


Likes

Comments