I Torsdags var jag med min fin fina vän Linnéa på kryssning till Stockholm med båten Birka. Linnéa var den som bjöd med mig och det var meningen att Filippa också skulle följt med men hon kunde tyvärr inte. Vi steg på båten lite över nio på morgonen och åt då en snabb frukost. På grund av den omvända dygnsrytmen nu under jullovet så gick vi och sov en stund efter det hahah. När vi väl vaknade vid ungefär ett-tiden gick vi och badade bubbelpool. På dagen shoppade vi också lite i tax-freen, väl senare på kvällen fixade vi oss för middag. Till förrätt åt vi hummersoppa, sedan till varmrätt beställde jag en räksmörgås (<3) och till efterrätt beställde jag äpple-smulpaj med vaniljglass. Mot natten befann vi oss i baren och beställde fina drinkar och sedan gick vi och lade oss.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jullovet har äntligen börjat, det är väldigt behövande med en paus från skolan tycker jag. Julfesten var i Torsdags och vi började med att vara hos Ida och äta frukost. Det vi åt var ungefär en "frukt-brunch", vi alla hade köpt en massa olika sorters frukter och nutella. Det var väldigt mysigt och jag tror att vi tog minst 1000 bilder på oss uppklädda flickor. Att sedan ta oss till bussen var lite av ett äventyr. Jag hade på mig svarta högklackade skor som även var lite förstora så jag var inte den snabbaste när vi skulle gå ifrån Ida till bussen. Eller ja med tanke på halkan kom jag knappt fram alls. Filippa försökte hjälpa mig på alla sätt men vi låg långt efter så tillslut fick jag ta av mig skorna och springa till bussen i bara strumpor. Det var JÄTTE kallt men vi hann med bussen till skolan iallafall.

Väl efter julfest firandet i skolan åkte jag och Filippa hem till mig, vi såg film och somnade en stund. Sedan bytte jag om och så for vi till Indigo för att äta middag ett litet gäng på 17 pers.

Den 23:e var det uppesittarkväll och i Wolff hushållet hade vi gäster över på lite smått och gott som nu börjar bli tradition. På dagen hjälpte jag pappa laga mat och sedan på kvällen bjöd jag över finaste Moa och vi såg film, snackade och avslutade kvällen med en promenad ute i kylan och blåsten.

24:e December, dagen alla väntat på, julafton. På julafton var jag bara med familjen, morfar kom över på besök på förmiddagen och på eftermiddagen for jag till kyrkogården för att tända ljus. Sjukt jobbigt då det blir en av jultraditionerna när man är van med att vara alla samlade. Hemma såg vi på Kalle Ankas jul, åt julbord och såklart öppnade presenter.

25:e December hade vi gäster över på middag.


God Jul!

Likes

Comments

Idag, 6/12/17, fyller Finland 100 år vilket betyder att vi utarbetade studerande får en liten vilodag ifrån skolan. Jag och mina tjejer passade då igår på att ha en liten mysig ost och kex kväll. Vi träffades först på matbutiken och handlade lite varor. Vägen vi sedan skulle ta hem till mig var ett litet äventyr kan man säga. Med tanke på minusgraderna och det plötsliga snöovädret här på Åland var det lite svårt att transportera rädda Filippa hem till mig på skotern. Vi kom dock hem i behåll utan en endaste omkull körning. Hos mig myste vi med ost och kex och med behaglig jazz musik i bakgrunden.

Likes

Comments

Nu på måndag så fyller lilla jag sexton år, jag tänkte passa på att ha lite "sweet sixteen" firande nu i helgen. Såklart har jag tagit en massa bilder och jag vela passa på att tacka mina underbara vänner för en jättemysig helg och tack till de fina presenterna.


Fredag

I fredags bjöd Jonathan mig på fin middag på Indigo, Han hade även köpt så vackra rosor åt mig vilket var super romantiskt. Vi hade det iallafall en liten mysig date night tillsammans.

Lördag

Hela lördag dag handlade och fixade jag och Filippa inför helgens måltider. Klockan 19:00 kom Vanna, Carolin och Felicia över. Jag och Filippa hade då dukat upp inför "white party" med pizza från Diablo.

Söndag

Idag då söndag hade jag brunch. Jag och Filippa lagade all mat i kanske 2h men jag vart riktigt nöjd med hur det vart i slutändan. Klockan 13:00 kom Frida, Adina, Felicia och Moa. Jag kan berätta att vi alla hade extrem matkoma efter den brunchen.

Bjuder på en väldigt romantisk bild på mig och min käraste Adina. <3

Tack Filippa för ditt hårda arbete denna helg skulle inte blivit någonting utan dig ;*

Likes

Comments

Igår bestämde jag och Filippa oss för att ta en tur över till Stockholm. Vår plan var att spendera lite kvalitetstid med varandra och bara ha det lite trevligt i huvudstaden. Dock slutade det med att vi stress sprang igenom minst 10 olika butiker för att kolla kläder och smink. Trots stressen hade vi det jätte mysigt och lyckades få lite fin fina bilder.


Vårt första foto stopp för dagen var Kungsträdgården.

Efter kanske en halv timmes letande slutade det med att vi lunchade på Vau de Ville, vilket inte var ett dåligt beslut! Filippa rekommenderar starkt tonfisk plateun som hon tog.

Likes

Comments