Nu på måndag så fyller lilla jag sexton år, jag tänkte passa på att ha lite "sweet sixteen" firande nu i helgen. Såklart har jag tagit en massa bilder och jag vela passa på att tacka mina underbara vänner för en jättemysig helg och tack till de fina presenterna.


Fredag

I fredags bjöd Jonathan mig på fin middag på Indigo, Han hade även köpt så vackra rosor åt mig vilket var super romantiskt. Vi hade det iallafall en liten mysig date night tillsammans.

Lördag

Hela lördag dag handlade och fixade jag och Filippa inför helgens måltider. Klockan 19:00 kom Vanna, Carolin och Felicia över. Jag och Filippa hade då dukat upp inför "white party" med pizza från Diablo.

Söndag

Idag då söndag hade jag brunch. Jag och Filippa lagade all mat i kanske 2h men jag vart riktigt nöjd med hur det vart i slutändan. Klockan 13:00 kom Frida, Adina, Felicia och Moa. Jag kan berätta att vi alla hade extrem matkoma efter den brunchen.

Bjuder på en väldigt romantisk bild på mig och min käraste Adina. <3

Tack Filippa för ditt hårda arbete denna helg skulle inte blivit någonting utan dig ;*

Likes

Comments

Igår bestämde jag och Filippa oss för att ta en tur över till Stockholm. Vår plan var att spendera lite kvalitetstid med varandra och bara ha det lite trevligt i huvudstaden. Dock slutade det med att vi stress sprang igenom minst 10 olika butiker för att kolla kläder och smink. Trots stressen hade vi det jätte mysigt och lyckades få lite fin fina bilder.


Vårt första foto stopp för dagen var Kungsträdgården.

Efter kanske en halv timmes letande slutade det med att vi lunchade på Vau de Ville, vilket inte var ett dåligt beslut! Filippa rekommenderar starkt tonfisk plateun som hon tog.

Likes

Comments