Fy, jag har känt mig lite krasslig ett par dagar och igår efter gympasset så smällde det givetvis till ordentligt.. jag somnade direkt hemma och vaknade inte förrän M väckte mig med en supergod grönsakssoppa och Outlander på tv:n. Efter en natt av hög feber så mår jag iallafall mycket bättre nu. Jag har fått in lite skolarbeten, uträttat ett par ärenden på stan och ska ta en kaffe med en vän innan jag myser ner mig i soffan med Psykiatriboken resten av kvällen. Tänk att det bara är tio dagar kvar tills jag har min utbildning, så mycket blandade känslor kring det..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagsliv

Hej finisar!
Mitt första inlägg på den här portalen vilket känns lite annorlunda efter att ha bloggat på en annan portal i ett x antal år.. men det ska bli skönt med en nystart, speciellt såhär nära det nya året. Vad är det man säger, new year-new me? Det är kanske inte riktigt tanken i mitt fall dock, snarare new year-2.0 me.

Jag är så förväntansfull på vad det nya året har att erbjuda, jag har nämligen så många delmål att uppfylla under 2018 för att nå mitt livsmål. Det är faktiskt nu allting startar på riktigt. Eller snart. Först ska klara av den sista månaden på året så jag kan avsluta 2017 tillsammans med min undersköterska-/mentalskötarutbildning. Hallå, häng med vetja!

Likes

Comments