Hallå! Ville bara påpeka att jag bytt blogg! Ni hittar min nya på WWW.nouw.com/Emmish efter alla dessa år blev de ändå en ny blogg! Hoppas ni tittar förbi!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 42 Readers

Likes

Comments

Har någon något bra tips till blogg namn, skriv gärna det under!


  • 282 Readers

Likes

Comments

Hejsan alla läsare som fortfarande är kvar,
Nu e de så att jag skulle vilja börja om! Alltså en helt ny start, och funderar på att göra en ny blogg, Med nytt namn och kanske till och med på en annan bloggplats. Fast jag trivs bra på nattstad. Men vill iallafall börja om, det har liksom blivit tråkigt här. Men skulle vilja ha lite tips på blogg namn? Om någon har något bra, så får ni gärna kommentera kram.


  • 302 Readers

Likes

Comments

Hejsan hade tänkt att börja blogga igen! Längesen sen sist faktiskt. Höst nu o allt. Varma kläder, halsdukar, uggs och stora stickade tröjor. Perfekt! Hösten är inte direkt min favorit årstid, men de funkar så länge de inte ös regnar o blåser väldigt mycket. Men har iallafall tänkt starta igång igen.


  • 300 Readers

Likes

Comments

Pics från igår :)


  • 395 Readers

Likes

Comments

Hejsan mina läsare.
Det kommer bli såhär fram över, att jag skriver lite blogg inlägg så och då. Jag vet att jag borde blogga mer, men har liksom inget att skriva om. Dessutom har jag tröttnat lite.
Men just nu så ligger jag i sängen och kikar med lite folk. Imorgon är det äntligen fredag, känns som att denna veckan gått ganska snabbt. Men ja godnatt på er.
  • 404 Readers

Likes

Comments

Sjukt ont i magen!
Ligger här i sängen och kan inte somna, tack vare mens verken. Har tagit tablett o allt. Men det känns inte som de hjälper mig direkt.
Sen e de ju skola imorgon också. Kan livet bli mycke bättre? Jo en sak till, vi börjar dagen med idrott. Kul? Nej. Godnatt är sur.


  • 413 Readers

Likes

Comments

Bloggar segt jag vet!
Men har sovit över hos Wilma två dagar, sen har jag varit med både Wilma och Bella i tisdags! Tror jag det var. Men iallafall så imorgon så ska wilmas familj , min familj och Hampus till BonBonland i Danmark! För er som inte vet vad det är så är det ett tivoli land typ, så det är morgondagen. Vi ska köra
Vid 9 - halv 10 tiden , så ska ta och sova nu.
Vådligt svårt eftersom jag vänt på dygnet!


  • 436 Readers

Likes

Comments

Hejsan mina fina läsare.
Eller om jag nu har några kvar. Som ni då märkt har jag inte bloggat på cirka två månader, eller ja nästan. Men hade tänkt att börja igen.
Jippi! Eller?
Men jag har inte haft tid alls innan, för jag varit i Kroatien med mina Kusiner i 2 veckor. Sen så var jag i Slovakien i en vecka. Jag åkte flyg SJÄLV. Japp. Men iallafall det har varit riktigt mysigt där, och jag ångrar verkligen ingenting.
Jag kom hem den 22de Juli, så har varit hemma ett tag nu. Men har inte pallat blogga av nånting annan anledning. Iallafall hade tänkt att börja igen. Idag så har jag varit och handlat på Väla i Helsingborg, med mamma, Wilma och hennes mamma. Det var väldigt kul!
Köpte en ny jacka, som jag ska ha i skolan och en ny väska. Jackan är från vero Moda och väskan från Lindex om jag minns rätt!
Om EXAKT en vecka så Börjar vi skolan.
Den 18onde. Känns som sommarlovet gått riktigt snabbt. Har inte ens hunnit få 'vila' eller de känns iallafall inte som det. Just nu ligger jag i sängen och lider av min hals. Jag är Lite hes fortfarande. Det var mycket värre för några dagar sen. Lite förkyld oxå, och jag hostar. Så detta känns väldigt drygt just nu.
Men ni får ha det så bra så länge puss!


  • 444 Readers

Likes

Comments

Hejsan äntligen ett tidigt inlägg.
Kommer vara ganska off nu på en månad.
Ska till Kroatien, åka helt själv. Men mina Kusiner hämtar upp mig. Får snacka mer om det sen efter åt. Hur de har vart och så.
Jag åker på torsdag så detta blir sista inlägget.


Var på bio igår med Wilma. I Lund.
Vi såg filmen ' the fault in our stars'.
Jag tyckte den var väldigt bra, men för mycket gråt scener. Alltså för sorgligt. Alla på bion typ grät, och snyftade. Men annars var den väldigt bra!

8/10 får den! För de var lite för mycke sorgliga scener hehe.
  • 651 Readers

Likes

Comments