Glöm inte att, prenumerera
Search

Hej hoppas allt är bra med er.

I detta inlägget blir det inga bilder för att jag tänker bara berätta lite om varför det varit så dåligt nu på bloggen. Jag tänker dra det kort. Jag skrev blogginlägg förra veckan o så MEN... när man skulle lägga in bilder stod det bara o laddade så det kom aldrig in i själva inlägget. Jag har försökt på olika sätt men det funkar inte. Jag ska testa och logga in på datorn o se om det funkar, annars vet jag inte vad jag gör.

Jag har massa att skriva om sen förra veckan och den kommande veckan men troligtvis kommer det inget nästa vecka då jag ska till gothia cup och har inte med mig datorn om det nu bara funkar att blogga från den. Så jag hoppas det går att fixa men just nu vet jag inte vad jag ska göra. Skriv gärna om ni har några tips så får ni ha det så bra. 

Puss puss♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej. Har varit oaktiv nu under helgen men det har ju varit midsommar o mycket. Jag tänker att vi sammanfattarpöhelgen som varit😊

I torsdags hände inte speciellt mycket vi var hemma fixade lite till midsommar o så. Sedan på kvällen gjorde jag en nyttig kladdkaka med dadlar att ha tills midsommar. Om ni vill ha receptet på kladdkakan kan jag fixa det i ett annat inlägg.

I fredags var det ju midsommarafton och jag mamma och min syster Alice tog tjärö båten och åkte ut till tjärö. Där gick vi runt lite och tog en glass. Sedan fixade vi lite björk och jag satte mej och gjorde midsommarkransar till mej o syrran. Vi tittade även på när dem dansade runt stången och det var väldigt mysigt. Vi gick sedan vid halv 4 tror jag. Båten hem skulle gå klockan 15.45 och vi var där vid 15.40 och då när vi kommer ser vi båten åka iväg så vid det tillfället blev vi rätt sura. Vi fick så i en halvtimme o vänta på båten och sen vid 16.45 var vi hemma och skulle åka iväg igen vid kl.17.15. Så lite stressigt var det väll att hinna fixa sej o så men vi fixade det. Vi åkte till några kompisar till mamma, som bor i Mörrum och vi åt och fikade där.

I lördags åkte vi till busfabriken i Karlskrona. Vi var där i ca 4. Det roligaste var ju studsmattorna även om man hoppade så högt så att jag slog i huvudet i en järnstång😂. Sedan åkte vi till ÖoB och köpte lite godis. Sen när vi kom hem körde vi ett snabbstäd och sedan tog vi det bara lugnt och så.

Detta har varit en toppen helg😊

Likes

Comments

Här ligger jag i sängen kl.00:02. Kan inte sova så därför passar jag på och skriver ett blogginlägg om dagen👍

Idag vid cirka kl.16:30 åkte jag, mamma och min syster Alice och hämtade en kompis till mamma och drog inte till Karlskrona (bor ungefär 30 min där ifrån). När vi kom dit gick vi till Glassiären som då är ett glasställe i Karlskrona där man får hur mycket glass som helst! Ni ser ju själva! Det där är endast en smak med mjukglass på. Det var inte det lättaste att få ner den glassen i magen men vi gick inte där ifrån hungriga direkt😂 Detta ställe rekommenderas.

Efter det så gick vi till Åhléns för att min mammas kompis behövde fixa en sak där. Där efter gick vi till Ica eller Willys eller vad det är, skitsamma och jag köpte tuggummi om någon vill veta😊 sedan tog vi bilen till Dragsö och spelade minigolf. Mamma kom på 1:a plats men jag är en stolt 2:a. Det var jättetrevligt och för att avsluta dagen stack vi till McDonalds och jag åt en "chicken bigger mac" och där efter ännu en mjukglass med kolasås. Och ja jag instämmer att detta var verkligen ingen nyttig dag😂 Sen stack vi hem o nu ligger jac här i sängen o kan inte sova. Hur ska detta sluta igentligen?😂

Likes

Comments

Hur skönt är det inte ligga ute i trädgården i 25°C , med en smoothiebowl framför sej💗 denna smoothiebowl är nog bland det godaste jag vet. Om man är sugen på något sött med chokladsmak men samtidigt nyttigt så rekommenderas verkligen denna.

Smoothiebowl:

• 2 dl mandelmjölk

• 1 dl frysta hallon

• 1 msk kakao

• 1 dl choklad proteinpulver

• 1/2 banan

Till topping kan du ta lite vad du vill sånt du har hemma. Jag har idag riven kokos, lite tinade bär och valnötter. Såååå gott!Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem från en helg vid detta fina ställe i Hensmåla. Ett stort hus med stor trädgård och nedanför en jättestor sjö. Bad, kub, rott båt och pilkastining där folk blivit helt tokiga och en del kan ha stått i ungefär 3h i sträck, bara massa god mat och mys. Strålande sol och blå himmel. Det har varit helt fantastiskt och jag hoppas snart få göra om detta. Jag hoppas ni har haft en bra helg🌸

Likes

Comments