View tracker

Halloj! Jag ville bara säga det angående min youtube (Emmzer), så hade jag egentligen tänkt lägga upp en halloween video förra veckan ungefär, men sedan har jag inte haft utrymme på datorn nog för att kunna importera videorna från kameran till datorn och då har tiden gått och nu är det försent. Så jag gav upp, detta sänkte mitt självförtroende ganska mycket och var inte alls kul faktiskt. Den videon tänker jag nu "är inte tillräckligt bra". Så borde jag inte tänka, men gör det ändå. Aja, jag har en annan rolig idé och det är att jag ska lägga upp en "förberedelser för jul" video varje advent! Det blir väl bra? Det kommer iallafall bli roligt att spela in! Aja, vi får se. Ha ett bra veckoslut! Nä fy vad det låter dåligt. Det låter ju bra med "weekend" men vad hände med svenskan?? Aja, ha en bra fortsatt söndag helt enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Halloj! Idag fyller min mormor år och i födelsedags present fick hon att gå på "the phantom of the opera" med oss (min familj o hennes man). Så ja, vi åkte in till vår vackra huvudstad Stockholm helt enkelt och påväg dit tog jag några kort som jag bara måste dela med mig (och ett kort inne innan det började).

Så ja, vi såg the phantom of the opera som var så sjuuuuuuuukt bra. Sångerskornas och sångarnas röster😍😍😍 och bra skådespelare är de också!👌🏼

Här är några bilder från pausen när vi gick o köpte glass.

Och så lite bilder från vägen hem💫

Jag ville filma och ta mer kort inne under föreställningen men dem som jobbade där sa innan föreställningen började att man inte fick filma eller ta kort 🙁. Aja, jag kommer iallafall aldrig att glömma det 😍.

Likes

Comments

View tracker

Hellu! Idag fyller Emmzer ett år (min youtube kanal)! Idag för ett år sedan lade jag upp mitt första video klipp. Det känns ganska konstigt faktiskt. Det första jag tänker på då är "hur hann jag?!" Hur?! Jag fattar inte, jag hinner inte ens se på en, EN film förtiden. Aja, det andra jag tänker på är "oj daaammm" jag har utvecklats gaaaaanska mycket. Inte så mycket på utseendet men på det andra. Hah, hoppas du som läser detta (om någon ens läser detta :,)) förstår. Aja, idag/ikväll så kommer jag lägga upp en jätte rolig (enligt mig) video på min youtube kanal! Kolla gärna på den då! <3

Likes

Comments

Idag har jag spenderat den mesta tiden åt att fixa till mitt rum. Jag har nämligen tänkt att göra om mitt rum massor, och idag var den dagen som jag och mamma skulle åka till Ikea och köpa ett annat skrivbord och lite lådor till. Så först idag har jag, mamma och pappa flyttat en garderob från ett ställe i mitt rum till ett annat. Sedan har jag tagit ut nästan allting så det är hur fräscht som helst och sen har jag dammsugit och skurat. Men hursomhelst så åkte jag och mamma till Ikea efter att jag hade städat på mitt rum en hel del. Från vart vi bor till ett Ikea tar ungefär en halvtimme. Vi kom fram till Ikeat och skulle gå in genom ingången när det var en vakt som sa: "vi har stängt". Och jag och mamma ba: "naaeeee". Men jo så var det, vi hade trott att Ikea stängde 19:00 men de stängde 18:00. Vi var 6 minuter försenade. Såååå retligt. En timme i bil i onödan check. Aja, vi åkte och handlade mat för veckan och middag istället vilket (till middagk) blev sushi!😍 Mums! Så kvällen blev ändå väldigt bra. Vi får åka till Ikea imorgon istället.

Likes

Comments

Igår var det fredag och vi beställde hem pizza. När vi sedan skulle hämta ut pizzan kom jag och tänka på hur en pizza butiks diagram skulle se ut. Förmodligen såhär ....''' (För att vara övertydlig så är det väl hur många som helst som köper snabbmat på fredagar, lördagar, söndagar jämfört med andra dagar). Och när vi skulle gå ut till bilen sa pizzabagaren "vänta ni glömde vitlökssåsen" vi ba: va? Och han ba: den är till kebabpizzan, och vi ba: vänta va, vadå kebabpizza?, vi har inte beställt någon kebabpizza. Och så var det så att pizzabagarna hade gett oss kebabpizzor istället för våra pizzor. Sedan fick vi våra riktiga pizzor (trodde vi, vi hade inte kollat men de sa att det var rätt) och åkte hem. När vi var hemma öppnade jag locket på kartongen och kollade om det var rätt, vilket det var men prankade mina föräldrar om att vi hade fått fel. Haha de gick på det. Aja, det blev gott iallafall tillslut. :)

Likes

Comments

Det finns något som heter 40 årskris, vilket innebär att man blir stressad och får ångest mycket och sådana grejer. Jag känner nästan att jag är inne i 14 årskris. Jag är stressad hela tiden och har ångest och är orolig för framtiden. Min skola är (vad jag vet) den bästa skolan i hela världen. Och nej, jag överdrev inte ens lite. Jag går i en ganska liten skola, det finns inga parallellklasser, min klass består av 32 pers ungefär och nästan alla i klassen är heeeeelt underbara. Mina lärare är de bästa som finns, så engagerade, snälla, hjälpsamma, bra på att lära ut mm. Skolan är super. Jag kan ibland seriöst gråta på kvällarna för nian. Eller inte riktigt nian utan efter nian. När min klass kommer att gå ut skolan. Det kommer att vara så fruktansvärt jobbigt att inte få träffa de personer man har träffat fem dagar i veckan i nio år (gick ej i sexårs i denna skola), att inte få träffa lärarna. ALLT kommer bara nästan döda mig. Jag är lyckligt lottad att för någon vecka sedan faktiskt börja förstå hur sjukt bra jag har det. MEN! Jag hinner inte med! Det finns så mycket jag vill göra med mitt liv att jag undrar om jag hinner med allt. Snälla finns det något sätt som gör att jag slipper allt detta jobbiga kommentera gärna. Och nej, jag skrev inte detta för uppmärksamhet eller att någon ska trösta mig eller något sådant, jag skrev det för det är så sjukt skönt att bara få dela med sig av sina känslor och tankar. Det var allt för mig, tack och hej.

Likes

Comments

Halloj! Nu är jag tillbaka! Jag har haft ett ganska stort uppehåll då jag helt enkelt bara har glömt bort att uppdatera. Men! Jag har blivit så sugen på att blogga nu igen efter att ha fått så sjuuuukt mycket inspiration av andra bloggare. Jag tänkte försöka uppdatera minst en gång per dag. Men nu måste jag gå och lägga mig. Godnatt!💕

Likes

Comments

Halloj! Igår kväll åt min familj middag hos min pappas arbetskollega och hennes familj. Denna familjen firade persiskt nyår, som var igår. Och då fick vi helt enkelt vara med o fira. Dem hade ett bord där dem la 7 saker som började på s (på persiska) tror jag de va, och så åt vi vissa saker som hade med det att göra, tillexempel kakor som man kan se på bilden. En väldigt spännande upplevelse.

Likes

Comments

Denna och nästa vecka händer det ganska mycket saker! Idag är det tillexempel vårdagjämning, dock så snöar det ute, det är ju lite småjobbigt, jag har tröttnat på vintern nu, jag vill ha vår!😍☀️ På torsdag är det skärtorsdagen, vilket betyder att vi på min skola kommer sluta extra tidigt. Och på fredag är det långfredagen, vilket betyder att det är LOV!🎉 Sedan är det hela den där påsk veckan,🐣 och på söndag så är det sommartid.☀️ Jag gillar inte sommartid, för att då måste man ju gå upp en timme tidigare.😴 Aja, jag får väl nöja mig med att vara ledig.😊 Tack o hej leverpastej (fast jag gillar inte leverpastej).🙈

Likes

Comments

​Just nu när jag skriver detta är jag sjuk🤒
Jag har ont i halsen, huvudet och mår anmält dåligt. När jag är sjuk så brukar inte jag vilja göra någonting, jag tycker bara att allt är tråkigt. Så om det är någon mer som är som jag när jag är sjuk så kommer lite tips på vad man kan göra när man är sjuk och uttråkad!😊

Om du är sjuk på en vardag:
Du kan sova, kolla på film/youtube, äta glass eller något gott, pyssla, rita, måla, spela spel på mobilen, starta en blogg och skriva om saker du kan göra när du är sjuk, läsa, gosa med husdjuret/en (om man har något/några), chatta med vännerna när de har rast, baka, kolla instagram, snapchat, nyheter, andra appar.

Om du är sjuk på helgen:
Allt det där uppe☝🏼️+ spela något sällskapsspel med familjen, äta godis och kolla på film med familjen, göra saker med familjen.

Saker som kan få dig frisk snabbare:
Sova mycket, äta nyttigt, dricka mycket vatten, gå ut och få lite frisk luft, ha på sig mycket kläder så att man inte fryser, duscha, byta lakan och sånt, inte anstränga sig så mycket.

Det var allt jag för tillfället kom på!
Hoppas alla sjuka kryar på sig, tack och hej!💙
Likes

Comments