View tracker

Allmänt, Foto & Fritid, Sport

Godmorgon!

Kunde verkligen inte sova igår. Tog minst en timme innan jag ens kunde försöka. Är trött som bara den nu & önskar egentligen att det var en till långtråkig dag nu istället hahah. Man vill ju alltid ha det man inte har;)

Nåja, ska packa väskan med träningskläder & sedan ner & äta frukost innan det bär av mot tennishallen.
Deppigt att jag inte får löpa heller men känns ändå som rätt beslut. Lite lättad över det också när jag hög de galna vindarna utanför mitt fönster.

Hoppas du får en så bra måndag som möjligt så hörs vi!
Kramar<333

∞xoxo∞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Foto & Fritid

Hej!

Ligger i skrivande stund på favoritplatsen i Kramfors. Hotellkorridoren:) Ibland ropar grannen Hanna på mig & då är det bara föd mig att dra med en kudde & lägga mig som dörrstopp mellan våra rum & lyssna på hennes galenskaper hahaha.

Den här helgen började jättekul men sen har det medta bara varit en väntan. Vet inte riktigt vad jag väntar men något att göra är väl antagligen det väntan går ut på. Ganska skönt att inte ha något speciellt att göra ibland & längtar inte precis till att nästa vecka ska börja men då händer i alla fall saker.
Det bästa är att nästan allt i skolan är gjort nu (av de större arbetena alltså) så det handlar mest om att närvara:)

Ligger & funderar kring om man ska avsluta veckan med en onyttig köpe-måltid eller bara den färdiglagade tortellinin i kylen... Hmm, svåra beslut, får suga lite på den så länge. Mitt mellanmål både idag & igår var i vilket fall drömmigt goda! (Se bild nedan)
Ha en mysig söndag:)

Kramar<333

∞xoxo∞

Likes

Comments

View tracker

Foto & Fritid, Skola, Sport

Godmorgon!
Det var ett tag sen sist tycker jag. Gårdagen blev inte som väntat & ensam på hotellet hela dagen var jag. Mindre kul kanske, eller småtrist iallafall. Hann räkna ut att det är 64 trappsteg ned till receptionen, göra klart en religionsinlämning & se på en himla massa serier. Avslutade kvällen med bridget Jones baby filmen. Perfekt avslut på dagen.

I fredags var det innebandyturnering i skolan ju. En blandning av det skämmigaste & brutalaste sakerna jag gjort (med en nypa salt heheh). Hahaha blev så sur på motståndarna ibland & domarna som dömde så dåligt att det resulterade att jag (lite lagom jättesurt) sa till de mitt på plan.
Fick ont i foten efter en ryggtackling jag inte va beredd på under andra matchen så det va ju sådär de sista tre..
Nåja. Nästa år ska vi toppa laget lite extra & spöa skiten ur de blivande ettorna hahah. Sen på kvällen hade jag, Julia & Emilia det jättemysigt hemma hos snäll Denice. Tack tjejer!!

Nu ska jag kolla igenom religionen en sista gång & sedan slänga in en tvätt innan fler serier väntar.
Ha en mysig söndag<333

∞xoxo∞

Likes

Comments

Foto & Fritid, Skola, Sport

Godmorgon!
Behövde gå upp extra tidigt idag för att packa så jag verkligen inte glömmer något. Nu har jag fys på morgonen i skolan gym vilket betyder att jag behöver ha med mig allt som jag annars har i hallen redan (handduk, skor, vattenflaska-you get it).
Idag är verkligen en fullspäckad dag då jag direkt efter fysen har en rätt så lång skoldag faktiskt. Direkt efter skolan ska jag & några i klassen ha lite prep inför kvällens innebandyturnering vi är med i.
Kommer självklart försöka klicka bilder!!
Vi kommer spela fyra matcher har jag för mig, en i timmen från klockan halv åtta så det blir ganska sent.
Efter allt så åker jag & Julia åtminstone med Denice hem & har sleepover där.
Hur mysigt?!
Nu ska jag packa det sista innan jag ska ner & äta frukost. Hoppas du får en jättebra fredag du också!
Kraaaam<333

∞xoxo∞

Likes

Comments

Personligt, Sport

Hejhej.
Sitter i skolan & har just finslipat en inlämning till söndag kväll. Skönt att ha den ur världen. Foten har jag fortfarande ont i & är lite deppig för det faktiskt. Kommer inte spela något idag heller men tänkte gymma efter skolan. Kan ju inte vila hela kroppen ju;)
Hoppas du har en bra torsdag så hörs vi snart!
Kramar<333

∞xoxo∞

Likes

Comments

Foto & Fritid, Personligt, Sport

Jag har aldrig sprungit så snabbt som jag gjorde imorse. Kände att det tog emot lite visserligen men det klart det känns när man pressar sig. Mitt i allt hugger det såklart till i foten. Hann dubbelt så långt som förra måndagen. Vet inte vad det är som hugger i foten men kommer inte få löpa förrän efter jullovet för fystränaren vilket suger. Jag som nästan lärt mig gilla löpningen.
Skit också.
Ska vila idag & hoppas verkligen att jag åtminstone kan slå på lilla gula imorgon (alltså spela tennis haha).
Glad att jag verkligen tog ut mig den korta sträckan jag inte hade några känningar i foten åtminstone...

Ta hand om er & se till att inte skada er i onödan.
Pussar<333

∞xoxo∞

Likes

Comments

Allmänt, Foto & Fritid, Sport

Godmorgon.
Sömnproblem har aldrig varit något jag varit så utsatt för. Ibland tar det ett tag att somna & nån gång ibland vaknar jag en gång under natten. Ungefär så. Men ojojoj inatt.. Tog en halvtimme att somna. Inte så speciellt för mig kanske, men ändå ett tag för att vara så trött som jag var.
Men sen under natten vet jag inte hur många gånger jag vaknade. Det konstiga var att det var inte heller av någon mardröm eller att jag verkligen behövde gå på toa eller något? Sista två gångerna jag vaknade till var under sista timmen jag fick sova innan alarmet gick.
Lagom kul..
Så nu ska en tröttis gå upp ur varma sängen till kalla rummet för att sedan ha fys. Löpning.. I värmen..
Ska testa att löpa idag trots att jag haft ont i foten & halvtimmen innan jag kunde somna gick ut på att inte tänka på värken i foten. Men saknar faktiskt (trodde aldrig jag skulle säga det) löpningen lite, med betoning på lite hahahah. Så det får bära eller brista. Om jag får ont igen måste jag nog börja ta tag i problemet & kolla upp foten. Har gått föör länge nu.

Nåja, ha en bra onsdag & hoppas du sovit bättre än jag.
Puss & kram tavelram<333

∞xoxo∞

Likes

Comments

Allmänt, Skola, Sport

Är helt färdig i kropp & själ just nu.
Men det är okej ibland faktiskt. Ska sätta mig ner snart & kämpa igenom kemin en sista gång innan provet. Blä. Sen ska jag se sista delen av första avsnitten på en ny serie jag börjat kolla på (Norskov fyi).
Kort update bara men orkar inte riktigt något annat heller. Ha en bra kväll kompisar, puss<333

∞xoxo∞

Likes

Comments

Allmänt, Skola, Sport

Godmorgon!
Ägnat morgonen till kemiboken. Nästa lektion börjar 11:30 följt av en lektion med en sjuk lärare som ger 1,5h håltimme & sedan en sista lektion innan tennisträningen. Sen tillbaka till kemiboken.
I det stora hela min dag på schemat. Spelade riktigt bra igår på träningen så hoppas jag kan hålla det. Dessvärre har jag fortfarande ont i min fot så hoppas verkligen det ger med sig. Räcker med att jag har ont i benhinnorna igen tycker jag..
Hoppas du har en bra tisdag, hejar på dig!
Kramar<333

∞xoxo∞

Likes

Comments