View tracker

Foto & Fritid, Personligt, Sport

Hej!
Fick ett samtal hemifrån idag av mamma. Var någon timme sedan bara men kliar illa i fingrarna redan nu. Hon sa att det kommit ett paket som stod & väntade på vår trapp till ytterdörren när hon hon hem. Tror den va från bestie som precis kom hem från en stor resa.
Angående SM så har jag spelat jättedåligt. Var pinsamt att gå av planen efter gårdagens förlust som jag borde kunnat vinna i sömnen. Gick inte till hallen igen på minst tre timmar. Tog alltså tre timmar innan jag en ville kolla någon i ögonen. Är fortfarande jobbigt att vara där & känns som att jag inte ens hör hemma där.
Nåja, träningen i morse vid 06:30 gick bättre & jag kunde i alla fall slå lite på lilla gula utan att träffa skynket-direkt.. Om ungefär 3-4 timmar har jag & Hanna dubbelmatch. Hoooooppas verkligen vi spelar jämnt & som ett lag idag. Har laddat nu med lite pasta & majskakor hahah.
Ber också om ursäkt för mitt lilla psykbryt här på bloggen genom att jag inte uppdaterat något vidare & till vänner som jag knappt svarat. Känner dock att det är vad jag behöver så hör av mig mer när jag blir på bättre humör:) Kanske blir redan ikväll;)
Önska oss lycka till & ha en mysig söndag<333

∞xoxo∞

Likes

Comments

Allmänt, Foto & Fritid, Sport

Hej!
Sitter fortfarande i minibussen påväg mot Falun. Längtar till den goda lunchen på Ikea hahah. Försökt ta en lite tupplur & känner mig lite småseg faktiskt. Hoppas verkligen det ger med sig till matchen!!
Inget annat speciellt som hänt precis. Allt har gått bra & vill bara in på banan nununu:)
Hoppas du haft en bra förmiddag. Hörs inom kort!
Kramar<333

∞xoxo∞

Likes

Comments

Allmänt, Personligt, Sport

Godmorgon!
Precis rest mig ur sängen & ska packa det sista innan frukosten & tåget. Är faktiskt fortfarande lite nervig för matchen idag vid 15:30 men vafan, det är bara en vanlig match egentligen. Hoppas kroppen & hjärnan vill sammarbeta så går det nog toppen:)
Nu måste jag rappa på lite så vi hörs nog ikväll, om inte annat med lite bilder osv. från dagen!
Ha en jättebra lördag & håll alla tummar & tår för mig!!
Kramar<333

∞xoxo∞

Likes

Comments

Foto & Fritid, Skola, Sport

Godmorgon från frukostbordet.
Träningskläderna är på & ett lagom glatt humör hahaha. Eller är ganska glad egentligen men lite trött, förvånad?
Idag händer inget speciellt förutom att jag har 28 tyskaglosor jag inte har gjort tills idag..:)) Vi ska också åka skridskor med skolan. Ska bli kul, var längesen jag gjorde det nu:)
Imorgon är det SM. Lite nervös faktiskt men så ska det ju vara ändå. Hoppas att foten håller & att jag spelar bra så är jag nöjd! Kommer nog ta det lugnt på gymmet idag för att inte bli för sliten tills imorgon.
Ha en jättebra fredag så hörs vi soon<333

∞xoxo∞

Likes

Comments

Personligt, Skola, Sport

Godmorgon!
Idag vaknade jag trött men efter att ha scrollat sms osv så är jag genast på bättre humör. Att en sån liten grej kan göra sån skillnad hahah. Idag då, fys som vanligt på onsdagsmorgnar. Gym idag så ska verkligen försöka maxa:) Ingen träning vid lunch eftersom vi har en obligatorisk föreläsning som går över idrotten jag inte har med klassen.. Skit också.
Har träning på eftermiddagen i vilket fall!
Sen ska jag tillbaka till hotellrummet, äta middag & förhoppningsvis sova så tidigt som möjligt.
Kul att se att ni hittat hit igen förresten. Inte alla som förut visserligen men vafan, vi klarar oss bra ändå;)
Hoppas du får en jättebra onsdag. Lillördag idag så unna dig något extra!!
Kramar<333

Var tvungen att lägga in den här bilden. Huuur goals hår är inte detta?? Vill haaa men samtidigt kan det bli en del arbete... får se, kanske till sommaren!

∞xoxo∞

Instagram-@emmakarlssonofficial

Likes

Comments

Allmänt, Foto & Fritid, Personligt

Hej!
Blir lite smått bekymrad när jag läste det först men Jaja, inte hela världen & hälften brukar inte ens "slå in". Hoppas i vilket fall både du & jag får en bra vecka i vintermörkret!
Kramar<333

∞xoxo∞

Likes

Comments