View tracker

Godkväll mina fina!
Idag när jag och mamma var och handlade så köpte vi en liten plast gran, med en silverkruka. Kolla hur jag piffade upp den!

Vi hade sånna små kulor hemma, men aldrig hunnit använda dem till något. Så tyckte dem passade in perfekt. Satte även i en liten ljusslinga som vi också köpte idag.

Vad tycker ni?

Xoxo E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hello December!
Bara 24 dagar kvar tills julafton, Gud vad snabbt tiden har gått! Bara 24 dagar kvar tills vår 1 årsdag!
Jag tror faktiskt att detta kommer bli den bästa julaftonen någonsin, är verkligen super taggad!

Xoxo E

Likes

Comments

View tracker

Tänkte bara tipsa er om the weeknd's nya album "Starboy" ifall ni inte lyssnat på den. Väldigt bra är den iallafall. The weeknd har varit en stor favorit för mig!
Så är riktigt glad att det kom sånna bra låtar ifrån honom. Här nedan kan ni hitta min lista, min Spotify och låtarna som jag tycker är bäst hittills!

Likes

Comments

Godkväll mina fina.
Tänkte bara berätta för er vad jag och älsklingen gör på kvällarna. Vi ser nämligen på gamla barndoms filmer, super mysigt. Vi har kollat för de mesta slovakiska/tjeckiska filmer, men idag så tittade vi faktiskt på filmen Shrek. Både ettan och tvåan hann vi se innan paradise hotel skulle börja. Man tittar verkligen tillbaka på barndomen!

Så det har varit jätte mysigt och trevligt med lite nostalgi. Vi kommer absolut fortsätta titta på gamla filmer!

Xoxo E

Likes

Comments

Godkväll mina fina!
Förlåt för dåligt uppdaterande men har helt enkelt haft fullt upp. Första advent idag och den firades på bästa sätt med älsklingen. Vi tittade på några slovakiska julfilmer och drack glögg.

Hur har ni spenderat er advent?

Xoxo E

Likes

Comments

Godkväll mina fina!
Som jag nämnde tidigare idag så tänkte jag göra ett inlägg om Paradise hotel och vad jag tycker om det.
Det börjar rulla mot sitt slut, inte alls många avsnitt kvar. Tycker fortfarande det är drygt att avsnitten bara sänds måndag och tisdag. Och är en halvtimme kortare än vad dem var förut.

Men till dagens avsnitt. En ny president kandidat blev vald, och det var Ida. Vilket jag tyckte var väl helt okej, hon kom in i gruppen bättre än Maria och passade mer som en deltagare. Men efter valet såg man inte så mycket mer av henne? Var försvann hon?
Sen vad hände mer? Jo Bettina fick ta ännu en gång massor med skit. Men värsta gången var ju förra avsnittet. Då Claudia verkligen hoppade på henne och kallade henne för elaka saker. Denna gången var det mellan Sebbe och henne. Där till och med Johan, hennes ända vän gick emot henne. Tycker helt ärligt ingen ska behöva hamna i den sitsen, det måste kännas hemskt. Så även fast hon kan vara lite jobbig så var det faktiskt väldigt synd om henne.
Men imorgon är det par ceremoni och vad kan kommer hända då? Vem kommer åka ut? Och vilken typ av makt får egentligen Ida presidentkandidaten?

Xoxo E

Likes

Comments

Hej mina fina!
Stannade hemma från skolan idag pga extrem huvudvärk. Hade så ont i morse. Finns inte heller så mycket att göra åt mer än att vila. Så det är väl det jag gjort nästan hela dagen. Hoppas ni haft en bra dag och får en bra kväll! Kanske uppdaterar lite senare, kanske ett inlägg om paradise hotel? Vi får se! Håll utkik!

Xoxo E

Likes

Comments

Godkväll mina fina läsare!
Hoppas ni haft en bra helg tillsammans med nära och kära! Jag har spenderat helgen med min älskling, som vanligt! Men alltid lika mysigt med honom. Sov hos honom från fredag till lördag och han sov hos mig från lördag till idag. Idag så gjorde vi inte så mycket. Tog det mest lugnt, myste och målade faktiskt färdigt staketen idag. Så nu är det bara alla stolparna som ska målas vita kvar, så det känns faktiskt riktigt bra. Efter det så duschade vi tillsammans och sen bestämde vi oss för att spela lite schack och Uno. Allting slutade bra men då kommer den där söndags ångesten och tanken på att det är måndag och skola imorgon.

Xoxo E

Likes

Comments

Hej mina fina!
Det har varit en lång skolvecka men imorgon så är det äntligen fredag. Har inte direkt några planer på hur dagen ska se ut så får väl återkomma på kvällen vad jag gjorde under dagen. Slutar iallafall vid 1 tiden. Känns skönt att avsluta veckan med att sluta tidigare.

Vill även tacka för stödet jag fick från er som skrev till mig.

Xoxo E

Likes

CommentsHej mina fina.

Ville bara berätta för er att jag inte är lika glad och "positiv" som jah faktiskt ser ut att vara. Jag brukar aldrig skriva att jag mår dåligt men i detta inlägget tänkte jag faktiskt ta upp det. Jag vet inte när detta började eller varför, är jag osäker på mig själv eller vad är det egentligen som händer med mig? Jag blir så lätt irriterad och kan inte kontrollera mitt humör någonstans. Jag upprepar problem om och om igen, ingen orkar lyssna på en sån människa. Jag hittar problem överallt inte bara på andra utan mig själv också.
Jag ser allting så negativt och hela jag är negativ. När jag verkligen försöker göra någon glad eller på humör så slutar det oftast med att situationen blir värre än vad den var innan jag la mig i.
Jag är ett problem barn.
Problemet är också att jag inser inte mina fel förens allt redan är förstört och alla runt omkring är ledsna, irriterade eller arga.
Jag blir bara så irriterad på allt runtomkring mig. Jag tänker inte riktigt när jag säger något och då kan de uppfattas väldigt fel. När jag blir arg känns det som att hela jag kommer rasa. Jag blir väldigt arg men det slutar oftast med gråt.
Jag har lite svårt att förstå instruktioner så det du kanske sa precis måste upprepas flera gånger för att jag verkligen ska förstå. Och då blir oftast att människorna jag ber berätta om det blir irriterade på mig och ger upp.
Jag har humörsvängningar, vilket många unga tjejer i min omgivning har. Men jag kan gå från väldigt glad till ledsen nästan på någon sekund. Tänker jag t.ex. på något sorgligt eller något som gör mig ledsen så kommer tårarna nästan direkt.
Därför blir jag lätt nedstämd och ledsen.
Jag bryr mig väldigt mycket om mina nära och kära men det betyder inte att allt blir så positivt hela tiden. Jag har ett ganska stort kontrolls behov när det gäller förhållande, jag vill verkligen veta allt och att man ska vara ärliga mot varandra.
Säga hur man känner osv, eftersom jag på något sätt söker den typ av "uppmärksamhet".
Men det händer som sagt att jag har svårt att tänka mig för vad jag säger.
Kan även vara klängig osv, Och det är något som jag absolut inte vill vara, varken klängig eller för på.

Jag vill inte vara såhär. Jag vill inte må såhär. Jag vill vara "normal" och som alla andra. Men allting blir bara så fel. Vad jag än gör. Det värsta med att vara ett "problembarn" är att man sprider all negativitet på andra människor runt omkring. Jag inser inte det förens de är försent. Jag måste vakna och inse att det jag gör faktiskt är fel. Att man inte kan gå runt och bete sig på detta sättet som jag gör.

Dem som påverkas av detta är väl framförallt min familj och Davis.
Davis har tagit allt för mycket skit, av och från mig. Bara tanken på de gör mig ledsen. Men dum som jag är fattar jag inte det när stunden är inne, utan i efterhand.
Så jag förstår egentligen inte hur han fortfarande pallar med mig. När jag är som jag är. Han säger alltid att jag ska se de positivt och vara glad. Ändå så gör jag helt tvärt emot. Jag fattar inte varför jag inte bara kan förstå de, varför var ledsen när man kan vara glad egentligen?
Allting blir ju mycket bättre när man är glad. Men varför drar jag mig alltid till andra sidan? Jag förstår inte!!

Jag måste inse och sluta med detta.
För om jag inte gör det, kommer inte en enda människa stå kvar vid min sida eller bry sig om mig. Det vill jag absolut inte ska hända.

Om de finns någon mer där ute som "sitter" i samma sits som jag eller något liknande så får ni gärna skicka ett meddelande. Vi kan hjälpa varandra!

Ville också bara tacka Davis att han alltid finns där för mig och vill få mig på bättre humör och göra mig glad när jag är ledsen.
Hade det inte varit för honom vet jag inte vad jag hade gjort!

Tack, jag älskar dig. Förlåt för att jag är ett problem. Men alla problem går väl att lösas? ❤️

Likes

Comments