Alltså, jag tror att jag aldrig har uppskattat så mycket som jag gör just idag att komma hem och ta en power-nap i typ två timmar. Det har inte varit en så jobbig skoldag utan jag har mest bara varit trött och hungrig vilket inte är en bra kombo!
Tänkte iallafall slänga in lite bilder på min ganska så tråkig outfit som jag hade idag, den var mest bara bekväm och varm eftersom det är så himla kallt nu men himlen var helt rosa idag när jag kom ut från skolan, alltså så himla mysigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag börjar jag skolan vilket både är positivt och negativt men jag tänkte försöka tänka bort det negativa genom att visa mina (enligt mig) ursnygga tavlor!
Dom kommer från Desenio.se och jag är super nöjd med dom iallafall, jag är inte sponsrad utan tycker bara att deras tavlor är supersnygga!
Men iallafall, jag ska inte göra något speciellt idag utan det blir väll det vanliga nu när skolan börjar, alltså detta låter super deprimerande men det är typ sanningen. Jag ska kanske plugga lite efter skolan eller något sånt då jag vet att jag har prov om någon vecka i No vilket inte är mitt starkaste ämne, jag gillar mest när man får prata och diskutera om rymden men jag tror att vi ska prata om typ vatten och dess funktion typ. Alltså som ni kanske förstår så har jag inte så jättebra koll men det är ju iallafall tur att vi har en bra lärare som gör allt lite mera intressant.

Likes

Comments

Hola! Idag så började jag dagen runt tio tiden och då gjorde jag mig lite frukost som jag åt i sängen samtidigt som jag kollade på min absoluta favoritserie som är ”Modern family”, alltså kan vi bara ta en sekund och typ tacka gud att denna serien existerar! Jag har kollat på denna serien nonstop i tre dagar och jag älskar det!

Måste också bara flika in att denna fantastiska boken får 11/10 stjärnor! Alltså jag förstår verkligen inte hur Therese kan formulera sig så bra och göra så att man på riktigt öppnar ögonen!

Runt två så åkte familjen till min farmor och där var vi ungefär hela dagen fram till åtta tiden.
Det var super mysigt och farmor hade fått en farligt god choklad som var i en superfin förpackning med en fantastiskt fin målning på framsidan.

Alltså huur god ser chokladen inte uut!

Well, hoppas att ni har haft en superbra dag! Bye!

Likes

Comments

Byxor: Kappahl

Tröja: H&M

Jacka: Ciquelle

Halsduk: ?

Mössa: Kappahl

Likes

Comments

Hej! Jag heter Emilia och har bloggat på denna portalen för ett tag sedan men bestämde mig för att stänga ner den då jag skaffade en blogg med min syster. Nu har jag iallafall bestämt mig för att börja igen vilket jag är super taggad för!

Jag har väldigt många olika ”hobbys”. Ena dagen så vill jag fota jättemycket och den andra rita, alltså jag har lätt för att börja gilla olika ”hobbys” vilket både är bra och dåligt eftersom jag har svårt att välja vad jag ska göra men hellre det än att inte ha något alls att göra.

Jag hoppas att ni kommer att vilja följa min blogg och hur den kommer att utvecklas, bye!


Likes

Comments