Jo jag har vart på upptäcktsfärd! Nä jag har faktiskt tagit tag i skolan eftersom jag vill komma in på dom skolor jag har sökt. Har inte varken haft tid eller idéer att uppdatera. Men ska försöka att komma tillbaka lite smått men kommer fortfarande ha allt fokus på skolan så jag blir nåt här i livet. Kommer faktiskt inte på nåt mer att skriva så vi ses sen!

Likes

Comments

Hellu!

Igår åkte jag, mamma och brorsan till Västerås och fixa min födelsedags present vilket var att jag skulle få pierca mig. Vi var in till Magic lines som är en tatuerings- och piercing studio. Enligt mig är dom bäst även fast de är första gången jag gör nåt själv där. Har vart in där flera gånger från jag va liten då mamma, pappa och min kusin har gjort grejer där. 

Men iallafall jag skulle pierca naveln och jag trodde de skulle göra skit ont eftersom jag vet hur de känns att ta håll i öronen men de gjorde inge ont alls. Om man ska säga vad som gör ondast så var de när han satt dit tången. Det känns ungefär som träningsvärk efter. Mamma hade piercad navel när hon väntade mig men sen tog hon ur den och har inte använt efter de och då fick jag hennes piercing smycken vilket är jävligt nice. 

Piercingen kostade 600kr och då fick jag även nån sprej man ska spreja på piercingen. Man ska tydligen inte ha handsprit på piercingar som jag har haft till mina öron när dom sprickigt eller börja varat. Sprejen gör inte lika ont som handsprit.

Vi ses sen hörrni! 

Likes

Comments

Hej!

Det va ett tag sen nu. Vet inte vad som hände men jag glömde antagligen bort allt. Men nu är jag tillbaka och ska göra ett nytt försök med att skriva lite bättre.

Men vad har hänt under tiden? Har haft mer fokus på skolan och lyckats höja mina betyg en aning, har kollat på olika gymnasium, jag har fyllt år och jag har piercat mig. Det är nog de ända eftersom utställnings säsongen är slut.

Men iallafall så ska jag försöka uppdatera mer och oftare. 

men vi ses sen!

Likes

Comments

Jag hade kommit på nåt jätte bra att skriva men efter jag skrev rubriken så försvann allt jag tänkt på. Helt bort blåst från min hjärna. Måste nog säga till den där lilla ärtan att komma tillbaka från semestern för med mig har den inte vart dom senaste 2 månaderna.

De här med att Pll har avslöjat vem "A" är säger mig inte ett skit. Började titta på serien i tisdag och är inne på andra säsongen. Vet inte ett jävla skit om den där Cicci som är "A" ( kommer inte ens ihåg om hon heter så). Får väl bara vänta och se vem de är.
Ses sen!

  • 37 readers

Likes

Comments

Nu när skolan börjar så "får" jag en helt ny dator för den andra va de inte nåt att ha. Städade mig fram till min andra dator förra veckan hos pappa men dagen efter åkte jag till mamma. De funkar lika bra att använda hennes dator när hon jobbar.
Lite update om min dator iallafall:)
Ses sen!

  • 37 readers

Likes

Comments

​Hej!

Är lite smått sur över att min dator är paj. Skärmen har glappat ganska mycket och nu har skiten gått sönder. Har min andra dator men den är också lite konstig och telefonen är ju bara ett helvete att blogga ifrån. Pappa va snäll att låna ut sin dator till mig. De är förklaringen till att de inte kommit några inlägg.

Ses sen!

Likes

Comments

Hellu!

We heart it är nog den bästa appen någosin efter snapchat! Använder bara den appen om jag ska hitta bilder som jag ska använda till nåt. Använder den till och med till skolarbeten. The addiction is real! Ja typ så. haha är typ helt slut i huvudet idag (mer än vanligt då vill säga).

Ses sen!

Likes

Comments

Hej!

När jag konfirmerade mig fick jag en kamera och nu har jag testat den. Jag fick en Nikon D3200 och den är sjukt bar enligt mig. här kommer några av bilderna.

Likes

Comments

​Hellu!

Nu är de ungefär 3 veckor kvar tills sommarlov. Jag orkar seriöst inte vänta på att alla lärare ska ha sina prov och rätta dom och sen får man reda en vecka innan betygen sätts att man antingen måste göra om hela provet eller om man blev godkänd. Och folk som sitter och skriker jag fattar inte och ändå så gör dom inte ett skit. Nä nu vill jag ha sommarlov och slippa allt och alla. Förlåt för all negativitet men vi ses sen.

Likes

Comments

Hejsan Svejsan!
På söndag konfirmerar jag mig men fy fan va nervös jag är nu! Vet egentligen inte vad jag är orolig för eller jo de vet jag ju. De kommer va
110+ personer i kyrkan! Gör man bort sig så är du ju inte lite pinsamt. Jag tänker typ så här: jag har 13cm klackar, håller på att bli strypt av kåpan och ska bära ett brinnande ljus. De sista som skulle fattas är att jag trillar. Kommer bilder sen!
Ses så länge!

Likes

Comments