Header

Godmorgon bara jag som är trött? 😴
Har funderat lite om jag ska fortsätta blogga eller inte, och jag tror jag gör ett försök till
😊

Aa, jag kan ju börja med att skriva lite vad som har hänt under tiden jag va borta. Jag o Alex är fortfarande tillsammans, vi har varit det i ett år snart ❤️
Jag går nu i gymnasium, på Bräcke - Bygg
🔨🔧 ska ha betong idag, det är första gången och det ska bli kul.
Sen så har jag flyttat hem till min mamma, och det funkar bra. Aa så de va de, kommer inte på så mycket nu! P.s ska till London på fredag
✈️


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hahah, detta är inte sant.
Okej, jag kollade igenom min logg på Facebook, och la märke till att jag hade länkat min blogg där!
Så jag går in på den och kollar och gör några försök för att komma in på kontot.
Ehm.. det lyckades jag med
✌️
Vet inte riktigt om jag ska fortsätta blogga eller inte!
Men egentligen varför inte, det är en rolig grej att göra
😄 så folk får läsa vad jag gör på dagarna👊


Likes

Comments

Hej! Internet funkar fortfarande inte hemma så därför har jag inte bloggat. Pappa och min lillebror är nu påväg till London i fyra dagar och jag ska sova hos Emma. Nu har jag engelska glosprov och vi får hoppas att det går bra! Puss.


Likes

Comments

Hej! Just nu sitter jag på lektion, har matte.
Tv:n funkar hemma nu och vi har massa kanaler som vi inte kollar på, helt onödigt.
Internet ska vi kolla på idag, hoppas det fixar sig :)
Och så åker pappa till London imorgon och är borta tills måndag, hoppas dom tar med sig något roligt till mig ;) men får uppdatera mer sen puss!


Likes

Comments

Hej! Fortfarande lite dåligt med uppdateringen, men är i skolan nu vi byggde broar av spagetti, ganska svårt faktiskt. Efter det hade jag hemkunskap vi gjorde nudlar med kyckling. Får uppdatera mer sen när jag har internet puss!


Likes

Comments

Hej! Det har gått ett tag nu, hann inte blogga så mycket under lördagen. Sen så slutade internet funka för denna månaden på min mobil, så kan bara blogga när jag har internet nu. Hemma funkar ingenting forfarande, boxen ska antagligen komma denna vecka. Men det kommer vara lite dåligt med inlägg under denna månaden slut, Men ska försöka så mycket jag kan.
Är i skolan nu iallafall, är galet trött. Hoppas det blir något gott till lunch, får skriva mer sen puss!


Likes

Comments

Hej! Godmorgon Sverige, hur mår ni ? Själv mår jag faktiskt bra. Vaknade nyss och ska göra något att käka, och sen fixa mig. Idag ska jag till Alexandrioo (Alex), och vi ska la hitta på något kul.
Sen vill jag betygsätta Marabou oreo och apelsin, jag tycker att alla smakar nästan samma. Men dom båda får 3 av 4, det är inte så helt fantastiskt gott men det funkar. Skriver mer sen puss !


Likes

Comments

Hej! Äntligen så kan vi kolla på tv, eller aa vi kan kolla på 1,2,3 och 6:an. Vi har inte kunnat kolla på dom kanalerna innan, och boxen är beställd.
Kom hem nyss ska äta lite och sen fortsätta kolla på Breaking bad. Snart är lovet slut och skolan börjar igen på måndag, det känns ganska segt.
Men nu ska jag fortsätta äta, får skriva mer imorgon puss!


Likes

Comments

Hej! Vad gör jag? Jo, jag sitter med Alex hemma hos han. Vi ska antagligen gå ut snart, vi har kollar film och nu sitter vi bara och degar. Annars har det inte hänt något speciellt vi har ätit upp chokladen haha, det va gött.
Längtar till London, åker om två veckor med pappa i fyra dagar :) och pappa åker nästa vecka med min bror, tagga fest hemma då... Näskoja, ska sova hos en kompis i fyra nätter. Får skriva mer sen puss!Likes

Comments

Hej! nu är jag uppe hos Alex och vi ska kolla film. När jag kommer upp så ger han mig choklad och gelehjärtan, jätte gulligt så nu får jag vara lite extra snäll mot honom :) uppdaterar mer sen puss !
Likes

Comments