Dag 8 på C9 idag, imorgon är det "slut"! Så fort det har gått och så mycket fräschare och piggare jag känner mig. Har tagit mig genom de nio dagarna trots en förkylning och mycket pollenallergi, typiskt de stunder jag vanligen tycker synd om mig själv. Att vara på dag 8 känns så gött, nu är jag sjukt taggad på att gå vidare och köra FIT1! C9 lägger en bra grund, men jag vill göra en stor förändring i både kropp och själ, därav väljer jag att fortsätta.

​Ikväll blir det en härlig stund med konfirmanderna och en snabb sväng till Väla. Därefter ska jag laga lax med fetaost, ser så mycket fram emot den rätten! Ser även fram emot min lunch imorgon på 300kcal, tänker avokado och ägg, mums! Dags för lite plugg innan det bär iväg! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu när pengarna trillat in på kontot blir man såklart shoppingsugen. Denna månaden är jag extremt sugen på fina sommarklänningar. En till min födelsedag samt brunch jag är värdinna för, och en till studentfirandet av fina vänner! Dessa två från Nelly älskar jag! Skorna älskar jag framför allt till den blommiga, men tycker de är ascoola till båda klänningarna men ser dem även med andra somriga outfits. Vi får se om det klickas på köp...

Likes

Comments

Idag är jag på dag 7 under min C9 tid. Dessa 7 dagar har gått otroligt fort och förväntansfullt bra! C9 är en kickstart kur mot en hälsosammare livsstil, något jag kände att jag verkligen behövde efter lagt på mig en del sambokilon och dåliga vanor. Dag 1 och dag 2 är en mer fastande tid och de tuffaste. Dag 1 gick däremot lätt för mig och det var först dag 2 som var jobbig.

Dag 3 blev intaget av produkter mer, och även en supergod måltid på 600kcal. Det är otroligt hur mycket 600kcal är, sjukt mycket mer än vad man tror! Sen dag 3 har jag ätit 600kcal varje kväll. Bland annat har det blivit örtigkyckling med quinoa och grönsaker, kyckling i pestowrap, lax i rödcurry kokosmjölk med salladsbädd. Mums så mycket gott! Och många goda smoothies med. Nu har jag snart bara två dagar kvar, men på torsdag börjar jag FIT1! Där kommer jag lägga all fokus på träningen, självklart följa kostschemat men slappa lite vid tillfällen som födelsedag!

Likes

Comments