Foto, Vardag

Hej! Hade lite lust att önska er en två dagars försenad liten julhälsning. Själv så har min jul varit helt okej, rätt kul och mysig men inte så julig som jag tror dem flesta håller med om. Vart är all snö i år!? Det är ju ingen jul utan snö :( Kändes bara som att man ville att julen skulle passera snabbt i år faktiskt och det är ju jättetråkigt. Men annars får jag väl hoppas att någon av er har haft en mysig jul med mycket folk och mycket mat såklart. Ha det så bra! :)

Likes

Comments

Foto, Vardag

Detta är ett ca 2-3 månaders gammalt kort på min hund. Han heter Elvis och just nu är han ca 1 år och 2 månader och min familj har haft han i ca 9 månader och han har sätt ut på många olika sätt. Han har varit väldigt långhårig och sen väldigt korthårig, han har varit liten och nu är han stor. Han är rasen Bichon Havanais så han är en liten vit lurvig hund som är lättlärd och busig. Har massor av bilder på denna lilla sötnos så kommentera gärna om jag ska lägga ut fler bilder på honom. Ha det så bra! :D

Likes

Comments

Vardag

Jag hoppas att kunna hålla denna bloggen uppdaterad så mycket som möjligt, minst en gång i veckan. ​Hoppas att ni kommer gilla att läsa och och kolla på alla bilder jag lägger upp här. Skriv gärna något snäll i kommentarerna eller skicka tips på saker som kan göra min blogg bättre, det skulle varit jättegulligt.

Likes

Comments