TJOHOOO!!!

Hoppas alla har en bra semester och har det bra. Det var ett tag sen men att hålla denna grej regelbunden uppdaterad verkar inte riktigt vara min grej men jag jobbar på det, hahaha. Jag tänkte iallafall bjuda på lite som har hänt sen sist de har ju ändå hänt en hel del. Jag tänkte köra de större händelserna i olika inlägg så håll utkik här för det kommer komma upp 1 inlägg varje dag i kanske 5 dagar eller något sånt.

Kyssar :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej halloj!

Efter en lång skoldag med bara matte är jag äntligen hemma. Nu ligger jag ner bäddad i min säng rör det regnar ute och det är super mysigt att ligga i sängen och titta på serier och höra regnet smattra utanför. Det har varit dåligt väder några dagar nu eller 2 iaf. Igår jobbade jag och vici som seglarinstruktörer som vi kommer göra fram över också. Något ni kanske inte visste är att både jag och vici har tävlingsseglat i många år men la av för 2 år sen kanske. Men iaf det blev tyvärr ingen segling för kidsen för det blåste alldeles för mycket men vi fick hitta på lite annat. Framöver har jag en del plugg men snart så är det över kanske 1 månad av plugg kvar, att tiden ändå går så fort, liksom snart har jag gått ut 1:an helt sjukt.

Likes

Comments

För en exakt en vecka sen kan jag ha varit om det sjukaste, Redbull homerun där 500 personer deltar i en sjuk skidtävling. Till att börja med jag var svin nervös ville hoppa av för att ha hört att så många har skadat sig när dom har kört då alla kör samtidigt, 500 pers i backen. Det börjar med man lägger sina skidor 100 meter bort från starten sedan när startskottet går springer alla och tar på sig skidorna och åker den markerade vägen ner från Åreskutan. Jag tyckte det var svin kul att åka tyckte dock inte att jag körde bra men när jag kom in i mål hörde jag...... Vi skulle gärna vilja ha hit Emmi, som kom ner som snabbaste tjej. Hörna jag var i chock tillstånd, dom inteujuvade mig mina svar var riktigt dåliga skulle jag säga sedan fick snabbaste kille, tjej på skidor och snowboard gå upp på taket där prisutdelningen var. Jag kunde inte fatta att jag vann, det var typ som en dröm, trodde aldrig det skulle hända har liksom drivit om att jag och min kompis skulle ta hem allt och sedan gör jag det. Efter prisutdelningen var de Afterski, riktigt kul alla var på bra humör.

Likes

Comments

Under Lovet befann jag mig i Åre med mina kompisar, vi hade verkligen så himla kul vi åkte mycket skidor och chillade galet mycket och hade det bara allmänt bra. Det blev inte så många sovmorgonar men vi fick underbar skidåkning och vädret var ändå helt okej. Jag saknar skidåkningen något enormt när man får uppleva det bästa med det, vänner, den underbara känslan att få göra något man är bra på. men För att snacka lite om vårt boende, vi bodde helt Amaze vi hade jacuzzi, grym utsikt skit naja bastu och dusch och vi bodde bra. Det blev många bad under hela veckan, så avkopplande. Under veckan fick jag träffa många vänner som jag inte har tid att träffa så mycket när jag är hemma för olika anledningar. Det var jätte mysigt att få spendera lite kvalités tid med dom alla, vi hade så mycket att snacka om. Man missar ändå kanska mycket när man inte träffas så ofta men. Jag är så glad och tacksam för att jag har så fina vänner. Det är viktigt att verkligen uppskatta dom stunder som man är med varandra.

ett väldigt blandat inlägg men redan imorgon kommer nästa inlägg som kommer handla om något sjukt oväntat, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Nu är jag tillbaka för ett tag, som den vanliga ursäkten jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har haft sjukt mycket i skolan vilket tar extremt på mina krafter, jag är helt död när jag kommer hem från skolan. Väldigt länge nu har jag känt att det är något som blockerar i mitt huvud, jag kan inte tänka klar och är jätte seg. Jag tror det kan bero på att jag är stressad och dom symtomen jag har tyder på stress vilket är troligt men jag är ändå inte en doktor som vet. Jag har mycket att berätta för er vad som har hänt på sistone, ni har missat en hel del men oroa er inte ni ska få reda på allt.

Massor med kärlek pusss

en liten seek peak på vart jag har varit och gjort detta lov. <3

Likes

Comments

Denna helg har jag inte gjort så jätte mycket för bestämde mig för att verkligen försöka vila ut mig själv och bli frisk så jag orkar med skolan. De började att jag i fredags vaknade upp med världens förskylning men jag gick till skolan ändå och senare på kvällen drog jag på middag med några kompisen då min kompis Ellen fyllde år så ville verkligen gå, tyvärr märkte jag senare att jag inte alls mådde så bra så blev inget annat kul den kvällen. på lördagen mådde jag lite bättre och chillade med Vici, vi fick ett litet ryck och drog till vaxholm och käkade, sjukt najs och mysigt det var ju ganska fint väder också, på kvällen sov jag hos vici och drog hem vid lunch på söndagen. Idag har jag mest bara chillat, städat mitt rum och badrum och fixat mig lite fräsch lockat hår, duschat och satt på Bus. Nu sitter jag och ska se ett sista avsnitt av gåsmamman, sjukt bra serie på Dplay rekommenderar starkt!!

Puss

Likes

Comments

Mitt andra hem kan man säga, Åre är så himla mysigt och man blir alltid glad av att komma dit. Nu går många av mina gamla skidkompisar där på skidgymnasiumet som jag fick chans att träffa under tiden jag var där vilket verkligen var så himla kul speciellt när man inte får träffa dom så ofta längre, så lite kvalités tid med dom fick det bli form av skidåkning, middagar och lite kvälls-kul.

Åre I will be back soon

pussar och kramar ;)

Likes

Comments

Lars Wallin Fashion Stories på arkipelag, vilken inspirerande utställning har nog aldrig varit så salig, en utställning som en glitterkantad modedröm.

Likes

Comments