Jag vet inte vet vart jag ska börja.
Jag mår fortfarande skit över det som hände mellan Per. S. Vilket har gjort att jag har mått psykiskt dåligt. Och Jag har inte kunnat äta ordentligt varken (frukost, lunch eller kvällsmat), bara jag känt doften av mat har jag mått dåligt och spytt , fått kväljningar. Sovit skit dåligt. 
Varför ska man bry sig så himla mycket om en kille (Per.S) som man bara hade träffat i några månader?
Och det som hände i fredags förra veckan med att mitt ex som tog stryptag på mig det har gjort att jag verkligen inte orkar leva längre. Fick kommentarer från exet att jag aldrig kommer bli älskad, hitta kärleken eller att (Per) kommer aldrig gilla mig som vän. Alla de där punkterna som exet (Sebbe) sa om mig stämde  faktiskt så mycket in på mig nu. Jag kommer aldrig.

Jag tänker konstant på den här killen (Per S)och jag undrar hela tiden hur han (Per S) mår och så vidare.
Att han litade mer på mina före detta vänner som hela tiden skrev till honom än mig som lämnade honom ifred gjorde mig faktiskt ledsen. Och inte ens kunna varken ge honom en förklaring eller berätta vad mina före detta vänner gjorde mot honom eller att få en förklaring till varför han gjorde som han gjorde. Jag skriver det igen, jag ångrar verkligen att jag sårade dig, berättade för dem om dig på ett bra sett. Att du fick mig verkligen att må bra. Du lyste verkligen upp ens dag. Jag ångrar mycket och tyvärr kommer jag aldrig den chansen att fixa det här. :(
Det kommer ta tid det här.
Per. S du är verkligen en fin, snäll kille som verkligen lyste upp min dag dom månaderna.

Xoxo
Emma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Behöver hjälp med en sak? Vad ska jag göra?? Ska jag polisanmäla händelsen? 

Igår eftermiddag och kväll var jag i Stockholm med Amanda och Olivia. Behövde en dag bara att tänka på något annat men det blev ju tyvärr inte det. Mina före detta bästa vänner ringde ständigt till mig och när jag svarade la de på.
På vägen hem från Stockholm blev det bara värre när jag såg mitt ex stod och vänta på bussen. Tänkte då vara snäll och låta honom åka med oss hem vilket jag inte skulle ha gjort.
Ungefär halvvägs hem stannade jag i en bussficka bara för att ta en nypa luft och sträcka på benen. Han blev förbannad och fick DAMP och då menar jag verkligen damp. Han ville att jag skulle köra hem direkt. Hann inte ta bort bältet innan han tog hårt med sina händer runt min hals. Han tog stryptag runt min hals och sa nu kör du mig hem. Han vägrade släppa taget även om Amanda som satt bredvid honom försökte dra bort hans händer från min hals men han vägrade släppa taget. Han satt bakom mig. Jag fick panik och just när det hände hade jag verkligen god lust att dö. Jag orkade inte kämpa emot även om jag försökte få bort hans händer. Tillslut släppte han taget och jag skyndade mig ut från bilen och både Amanda och Olivia gjorde detsamma. Låste bilen och han följde efter oss och fick tag på min arm och drog så hårt att det har blivit stora blåmärken på vänster armen. Det räckte tydligen inte med att han tog stryptag utan han tog tag om mitt huvud och tryckte ner mitt huvud mot marken samt höll hårt om min nacke. Jag fick tag i mobilen och tänkte ringa polisen men då hotade han mig med att döda mig. Jag har fått stryp märken, har ont i nacken och har blåmärken på vänster armen. Jag är rädd för mitt ex. Fick ett samtal idag, dolt nummer från honom och hans anledning var att han glömde ta hans medicin. En lång story kort.  


Den här månaden både oktober och början på november har det bara blivit värre.
Jag har bara fått skit från olika personer. Per S är förbannad på mig och jag vet inte vad jag har gjort för något. Mina före detta vänner Frida och Ninna skrev hela tiden till Per S och trakasserade honom via min Facebook och min messenger via min dator där jag var uppkopplad och inloggad och som jag fortfarande har kvar hos en av tjejerna. Jag vet inte vad de har skrivit och han har tagit bort mig överallt.
Per S jag är orolig för att något har hänt dig och det kommer jag alltid vara och jag kommer alltid bry mig om dig även om du hatar mig och är förbannad på mig. Om du läser det här Per S så ska du veta att jag verkligen bryr mig om dig och jag vill att du ska må bäst. Jag har låtit dig vara ifred jättelänge.

Xoxo E

Likes

Comments

Hej allihopa!

Ska man verkligen må så här dåligt. Jag ville ge min förklaring på det hela till dig Per. S om varför jag har mått dåligt. Tycker bara att det är Tråkigt att jag har fått skit för något som inte jag har gjort.
Du har gett mig en chans, men alla har väl gjort misstag någon gång i sitt liv? Misstaget som jag gjorde var att utsätta dig för all skit som dom jag trodde stod mig närmast, mina vänner gjorde mot dig. Jag har brutit kontakten helt med dom även om det inte hjälper nu när det är försent. Visst man kan alltid hoppas på att man kan få en chans.
Jag var DUM nog att tro att de var mina närmaste vänner och jag ångrar allt.
Jag är skit orolig över hur det är med dig och din axel. Tänker hela tiden eller ofta: hoppas att han mår bra. Även om du kanske inte bryr dig ett skit om vad jag tänker.
Jag Hoppas att allt är bra med dig och med dina framtidsplaner med ditt jobb

Likes

Comments

Vart ska jag börja? Den här månaden har varit den absolut värsta månaden. Jag får bara skit och mer skit från personer.
Finns några anledningar till varför jag har varit ledsen, på dåligt humör och inte mått bra. 


Ledsen:
1: den här månaden är en extra jobbig månad. Oktober 2012 hände en väldigt tung förlust som jag alltid kommer sörja över.
.

Dåligt humör:
1: jobbet, har fått jobbiga och otrevliga kunder.
Kunden har ju tyvärr alltid rätt. Men hur mycket skit ska en butiksbiträde ta från kunder?
En speciell kund som jag blev extra rädd över var att den kunden ville veta vad jag hette, bodde och hur gammal jag var. Bara för att jag behövde namn och telefonnummer vid en retur. Förlåt att jag följer butikens regler.

2: sen har vi ju den här Jennifer som ska ständigt förstöra allt för mig. Hon förstörde nästan alla mina förhållanden. Det började med Emil sen Sebastian, Jonathan och Per L. 

Mått dåligt:
1: att se den snygga killen P må dåligt och inte orka mer gör att jag har mått dåligt. Jag känner mig maktlös, när jag inte kan ställa upp för den här killen. Har erbjudit mig att hjälpa till med vad som helst. Himmel och jord.

2: Min mormor har cancer. När jag ringde och pratade med henne senast den 29/9 sa hon att hon inte mådde bra och hade blivit sämre. Jag vill ju spendera så mycket dig som möjligt med henne för man vet ju inte vad som kan hända dagen efter.

Förlåt Per. S att det har gått ut över dig. Jag vill inte att du ska må dåligt. 

Likes

Comments

Per S


Vart ska jag börja och jag vet inte om du läser det här. Sannerligen så har vi missförstått varandra hela tiden.

Mina kompisar som jag ansåg vara mina närmaste var helt jävla f*ucked up, som skrev till dig och förstörde alla mina chanser med att lämna dig ifred. Vilket är så jävla tråkigt för det var dig som jag ansåg vara en vän. Det sårar mig djupt av att se vad de har förstört och vad du har fått vara med om.

Att skriva på messenger med mitt konto till dig som de gjorde kommer jag aldrig förlåta dom för. Allt som jag berättade för dom om dig var bara positivt men ändå så gick de in på min messenger och skrev nästan allt som jag hade sagt till dom till dig, vilket jag inte vågade säga till dig. Jag mår väldigt dåligt över att de har sårat dig och fått dig att må dåligt. Jag vet att du inte tror mig och det var inte med avsikt att göra dig illa.
Att se dig må dåligt gör att jag mår dåligt därför att det är inte roligt att se en vän må dåligt.
Efter det du gjorde i fredags har gjort att jag varken kan gå och jobba och mår psykiskt dåligt. Jag visste inte vad jag hade gjort. Det var dom som skrev med dig och inte jag. Jag kunde varken skriva eller prata med dig som jag tror att du hörde när jag ringde. På jobbet i lördags var värst. Då kunde inte jag hålla mina tårar. Stod och grät på jobbet och alla undrade varför.

På snapchat har jag inte skrivit med dig sen länge. De skulle bara rädda mina dagar på snapchat och då antar jag att de inte har lämnat dig ifred. Som jag har gjort på början av Oktober.
Jag kommer lämna dig ifred och det har jag gjort ett bra tag egentligen.

.Förlåt Per!

Xoxo

Likes

Comments

Jahopp, vet ärligt inte vad jag ska börja. Jag mår fruktansvärt och har inte sovit ett dugg i fredagskväll och kommer nog inte göra det under den här helgen.
Den här killen som jag har skrivit om på sista tiden, han tog bort mig överallt på sociala medier så jag antar att det är över. :'(  Jag önskade verkligen att jag kunde få en andra chans men tyvärr så vet jag inte längre, jag  vågar inte att fråga.?.? Jag vill verkligen rätta till mina misstag. 

Jag ångrar sjukt mycket att jag inte lyssnade på dig när du sa att du ville vara ifred. Med tanke på du inte mår bra efter operationen. Jag var tyvärr för jobbig och frågade mycket om hur du mådde och om du behövde hjälp med något. Förlåt att jag ältade om saker om och om och om igen. 


Jag önskade verkligen att jag kunde spola tillbaka tiden och rätta till det stora misstaget, att förlora dig, en riktig schysst vän. Jag vet att jag också gjorde ett stort misstag när jag berättade hur jag kände för dig, det var fel av mig att säga det vid fel tillfälle. Jag kommer aldrig snacka skit om dig eller prata illa om dig för du är en bra människa och det finns inget dåligt om dig. Jag vet inte om du kanske har snackat skit om mig inför andra? 

Jag vet att jag bara har pratat om mig själv om hur jag mår när jag vet att du har andra saker att tänka på. 

Per om du läser det här så ska du veta att du verkligen fick mig att må bra, du har ett hjärta av guld. Du gjorde iallafall en tjej glad varje dag och det tackar jag verkligen för. Du är en glad, trevlig och snäll person som verkligen bryr sig om folk. Tack för att du ändå gav mig en chans ,även om jag sumpade den rejält. 

Jag önskar dig all lycka till med allt och att du blir bättre.. jag vill verkligen att du ska må bra och hitta tillbaka till dig själv.. jag menar varenda ord att jag ångrar verkligen att jag inte lyssnade på dig.

Hoppas att du någon gång kan förlåta mig för allt som jag har ställt till med och att jag kan rätta till det även om det kommer ta lång tid. 

Likes

Comments

Lördag

Ja vart ska jag börja. Idag blev det jobb, hela dagen.

Norlie & KKV igår med några kompisar.

Igår kväll gjorde jag bort mig totalt. Jag sa som det var för den här killen som jag har en crush på. Jag ångrar sjukt mycket att jag gjorde det men som sagt jag kan inte göra något åt det i efterhand . Jag är helt säker på att han inte känner detsamma. Jag hoppas verkligen inte att jag har förstört något, även om man kanske bara blir vänner.


Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu ska jag börja ta tag i bloggandet igen.
Det har inte hänt så mycket mer senast jag skrev, förut att jag har jobbat hela sommaren.
Just nu sitter jag hemma och är sjuk, vilket inte är så roligt med tanke på att man har feberfrossa, förkyld och hosta.
Jag får se om jag kommer jobba imorgon och hur natten blir för igår sov jag nog 1-2 h under hela natten...

just det, den här killen som jag gillar extremt mycket är så himla snäll mot mig och han är verkligen en trevlig person.

Hoppas att alla ni har det bra!

XOXO

Likes

Comments

Det är så att jag har fått en "crush" på en kille o vet inte riktigt hur jag ska göra..tycker han är jättetrevlig, snäll o intressant. Vi känner inte varandra så bra. Lärde känna honom genom Badoo och vi har träffats 1 gång. 

Likes

Comments