Fick tulpaner från bästa älsklingen på våran 1år och 7 månaders dag❤️

Likes

Comments

Idag är det äntligen nyårsafton men innan det firas så blir det att jobb till 14.30. Bilder kommer komma antingen imorgon eller senare under veckan. Ikväll blir det eventuellt att spendera nyår med familjen och killen. Vi får se hur det blir eftersom att killen ska jobba också.

Likes

Comments

Summerburst 2017 biljetter är bokade igår klockan 09:00 och det kommer bli 7kt kul att åka dit igen med bästa vännerna. 👍🏼❤️

Likes

Comments

Den här veckan har jag haft fullt upp med jobb. Måndags kväll fick jag sjukt ont i halsen och det har blivit värre för varje dag som gick och har haft det snart hela veckan.
När man var på Apoteket och frågade efter bästa halstabletterna som hjälper och bedövar smärtan i halsen så sa alla olika så man visste inte vem man skulle lita på,men det är tur att man har en morfar som är läkare och kan sånt. Igår var jag på vårdcentralen och då tog jag prover och det visade sig att jag inte halsfluss. Tur.
Likes

Comments

Sorry för sån dålig uppdatering på sista tiden. Ska bli bättre på att uppdatera bloggen.

Likes

Comments

Hej! Så här är det. Jag måste skriva av mig lite. Jag har mått så himla dåligt när jag har hållit detta för mig själv i flera år! Jag har fått nog med alla rykten och allt jävla skit.

Jag börjar från början!

Jag och den här kompisen, vi kan kalla henne J var bästa vänner flera år tills vi tappade kontakten med varandra. Men det här är det som hände med alla mina gamla pojkvänner.

Nu är det så här att när jag och E**l var "ihop" då var jag och J vänner. Vi var alla hemma hos henne och bada i poolen. När jag skulle hänga med hennes syster ( vi kallar henne) M. Medan jag och M var någon annanstans så höll J på med E**l. Han och jag gick hem och då berättade han vad som hände då fick jag reda på att J försökte ha flörta och med E**l och pussa honom. Vilket gjorde att jag och han gjorde slut. Tappade helt kontakten med J

Förhållandet höll över 2år: Nu går vi vidare till nästa kille han heter Seb*e som jag var ihop med väldigt länge men sista året då sabbade den här J ännu en gång mellan han och mig. De hade tydligen smsat varandra och skrivit puss och kram, älskar dig osv. Sen fick jag reda på att de var på g en vecka innan han gjorde slut med mig. Han gjorde slut med mig bara för jag blev rent ut sagt förbannad på att min så kallad före detta bästa vän gjorde så mot min pojkvän ännu en gång.

Visst att jag var svartsjuk men här har du en av alla anledningar att jag var det när J försökte hela tiden förstöra mina förhållanden.

Sen blev de ihop.fine i dont care anymore. Hon har alltså tagit två pojkvänner från mig, och jag är inte färdig än.
Visst att jag och Seb*e snackade fortfarande med varandra då men bara som vänner inget annat! För jag blev ihop med en annan kille vilket ledde till att Seb*e var förbannad på mig att jag skaffade en annan kille när han var med ihop med min före detta bästa vän.

Typ två månader efter detta hände så var jag och min kompis D i simhallen och skulle åka med bussen hem. Då ser jag Elina Gilde och hennes kompisar. Hon kommer fram till mig och typ hotar mig att, jag ska sluta snacka med Seb*e för annars råkar jag illa ut. Jag hade en annan kille och hade till 100% slutat kontakta honom för jag var inte intresserad i honom längre.

Jag säger bara tur att jag hade mobilen i handen och pratade med min bästa kompis F***a vilket spelade in hela samtalet och visade det för hennes pappa som är Polis. Han tyckte att jag skulle anmäla men jag gjorde inte det vilket jag ångrade rejält nu.
Sen kan jag säga också att på min förra blogg skrev jag att jag var gravid vilket jag var. Han var alltså pappa till detta barn. Sen ännu en gång var jag gravid i vecka 21 den 21/9-2012 då Jenn***r och Seb*e var ihop. Vi hade en inte night stand.

Nu går vi vidare till nästa kille han heter Jonte och han var 4 år äldre vilket var kanon bra. Han var helt kanon bra kille. Vi hade det verkligen underbart. Jag hade gått ut med detta på Facebook, Jag mådde rent ut sagt skit bra tills ännu en gång denna Före detta bästa vän skulle försöka ta Jonte från mig för tydligen hade Hon och Seb*e gjort slut, hon var otrogen mot honom.
Jag hade ändrat från singel till förhållande på Facebook och direkt efter får jag ett meddelade från Jenn**r som frågade vem jag var ihop med då. Hon hade fått reda på vem jag var ihop med. Jonte började få massa meddelande från Jenn***r och då tänkte va fan ska hon börja igen. Hon hade alltså tagit 3 killar från mig som jag hade varit ihop med väldigt långe med.

Dette därför jag inte lägger ut mycket längre på Facebook längre för hon kommer ändå få reda på det ändå från andra.


Jag vet inte om hon gjorde så här bara för att hon gillade en kille i min klass när jag gick i 4:an - 6:an och han visste redan om det. Hon kanske trodde att jag hade sagt det till honom men deg skulle jag aldrig göra mot en.

Vilket nu gör att jag har väldigt svårt att öppna mig mot killar och förlåt ännu en gång alla mina ex för att jag har varit en sån svartsjuk människa mot er...

~ J -> står för Jennifer
~ E -> står för Emil
~ S -> står för Sebbe
~ M -> Michaela

Jag har fått nog med allt jävla skit som jag har fått från dem och nu går jag ut med detta för ingen annan än mina närvarande vänner som verkligen har ställt upp för mig i vårt och torrt..

Tack för mig.!.!

Likes

Comments

Lite från helgens shopping med bästa. Allt är klart för studenten ( mössa,klänning,skor) idag är det bara 53 dagar kvar! 🎓

Likes

Comments