Idag vaknade jag av att alarmet på klockan började ringa 05:30. Gjorde ordning mig, åt frukost, gick ut med hunden och sen vidare till C.O där vi hade personalmöte till ungefär 09:50 sen åkte jag till Mekonomen där jag skulle handla en sak till min bil som jag hade för inte så länge sen inbrott i. Sjukt förbannad på vissa som inte kan skilja på ditt och mitt. Iallafall nu blir det försäkring på detta.

Ny väntas snart träning på gymmet då jag ska träna armar och ben. Benstyrkan ligger nu på 83kg och armarna 25-35kg. Måste träna mina armar mera.

Vi får se vad som händer under dagen.

XOXO.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag vaknade jag ganska sent typ vid 11 och då gjorde jag ordning mig och åkte till Jobbet C.O fast en kort stund för att köpa en matberedare. Jag glömde mina träningsskor på jobbet så fick ta mina gamla skor som jag hade när jag spelade fotboll inomhus när jag åkte vidare till gymmet där jag både tränade arm och benstyrka. Benen blev mellan 40-45kg och armarna blev mellan 25 - 30kg.

Kan fan inte sluta tänka på den snygga killen som jag har en crush på.  ❤️

Likes

Comments

Idag har man gått en långpromenad på 5km och sen jobbat till stängning och det gick väl bra. Trivs verkligen jättebra på det nya jobbet som jag fick i slutet på oktober.

Imorgon blir det gymma på min lediga dag. Men hoppas verkligen att jag får mera jobbtider för jag trivs VERKLIGEN PÅ C.O 👍🏼😊

Har en crush på en person. Vilket inte var så jättebra när man får reda på att exet känner honom. HAN ÄR SÅÅ SÖÖT OCH SNYGG.

Likes

Comments

Fick tulpaner från bästa älsklingen på våran 1år och 7 månaders dag❤️

Likes

Comments

Idag är det äntligen nyårsafton men innan det firas så blir det att jobb till 14.30. Bilder kommer komma antingen imorgon eller senare under veckan. Ikväll blir det eventuellt att spendera nyår med familjen och killen. Vi får se hur det blir eftersom att killen ska jobba också.

Likes

Comments

Summerburst 2017 biljetter är bokade igår klockan 09:00 och det kommer bli 7kt kul att åka dit igen med bästa vännerna. 👍🏼❤️

Likes

Comments

Den här veckan har jag haft fullt upp med jobb. Måndags kväll fick jag sjukt ont i halsen och det har blivit värre för varje dag som gick och har haft det snart hela veckan.
När man var på Apoteket och frågade efter bästa halstabletterna som hjälper och bedövar smärtan i halsen så sa alla olika så man visste inte vem man skulle lita på,men det är tur att man har en morfar som är läkare och kan sånt. Igår var jag på vårdcentralen och då tog jag prover och det visade sig att jag inte halsfluss. Tur.
Likes

Comments

Sorry för sån dålig uppdatering på sista tiden. Ska bli bättre på att uppdatera bloggen.

Likes

Comments