Header

Halloj!

Det var ett tag sedan, 2 månader tror jag? Iaf det har gått ett tag. Just nu sitter jag och tar en cigg efter maten (obligatoriskt) ;) Åt gyros pizza, inte så värst äckligt direkt. Det har hänt en del sedan jag bloggade senast, både bra och dåligt. Jag hoppas verkligen jag fortsätter nu och hittar på lite roligare saker att blogga om. Liksom hur kul är de att läsa om någon som dricker kaffe i de fina vädret?


Jaja hoppas ni kommer att fortsätta läsa min tråkiga blogg om mitt ofaboulösa liv!

Ha de bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag har vi kalas för mig eftersom jag fyllde 17 år förra veckan. Mina kusiner, far och mor föräldrar är här nu och firar mig, supermysigt! Nu ska vi fika och sen bär det av till Karlshamn och gå på fest. Vi ses i dimman!

Likes

Comments

Hej!
Idag är det min dag, för 17 år sedan så föddes jag till denna hemska men även underbara värld. Mycket har jag gått igenom i mitt korta liv, både bra och dåligt.
Men idag ska jag bara tänka positivt. Mina underbara vänner och familjemedlemmar har fått denna dagen att bli speciell. Fått presenter bl.a. en iPhone 6s, massa gottis och ska även äta thaimat nu, men framför allt har jag fått kärlek och det betyder mest!

Nu ska jag hem och äta thaimat och ha de mysigt.
Tack för alla gratulationer! Pusshej.

Likes

Comments

Hej allihopa!
Det var ett tag sedan jag bloggade senast. Men det är väl inte hela världen. Eller? ;)
Igår så kom min kära kusin Emelie hem till mig, hon slingade håret åt mig. De blev blonda slingor och jag är jättenöjd! Skönt med lite förändring. Har även klippt mig för någon vecka sedan som jag glömt att berätta hihi.

Efter det så kollade vi film och åt en massa chips osv. Väldigt mysigt, var ett tag vi träffades sist så de var kul! Vi är lite speciella kan man säga, vi älskar The Hobbit & Sagan om ringen filmerna så de blev att vi kollade på Hobbit: Smaugs Ödemark haha. Fett nice ändå!

Ha de bra, pusshej. Ska försöka blogga mer så stay tuned! ;)

Likes

Comments

Hej på er!
Det var ett tag sedan jag bloggade sist, har inte haft orken eller motivationen för det. Har inte riktigt varit på topp den senaste veckan, massa ångest osv.

Men iaf, just nu är jag, mamma och min storebror påväg hem ifrån Bromölla. Vi kollade på "The 5th Wave" på bion där. Rätt spännande och underhållande film. Trodde dock den skulle vara bättre.

Ha en trevlig kväll gott folk!

Likes

Comments

Hej på er!
Har ingen aning om vad jag ska blogga om.. Därför jag inte gjort de på ett tag. Vet inte ens om jag tänker fortsätta? Kanske får mer inspiration med tiden hoppas jag för som det ser ut nu så har jag ingen alls hehe..
Va nyss ute och tog en cigg så de blev att jag tog lite bilder med.
Ha de bra, pusshej

Likes

Comments

Hej allihopa!
Har inte bloggat på ett par dagar, har velat men inte vetat vad jag ska skriva om. Kan ju inte säga att jag mår så himla bra just nu. Är ganska vilse känner jag. Jag söker meningen med livet, liksom vem är jag och vad gör jag här?
Japp sådana här tankar flyger runt i min hjärna just nu och det får mig att bli helt lost asså..

Pusshej

Likes

Comments

Hej på er! :)

Bloggen stod tom igår och det hade den all rätt till. Kan ju säga såhär att gårdagen var en riktig jävla deppdag, det var första dagen i skolan efter ett tre veckor långt jullov. Var så oerhört trött hela dagen och ingenting kunde pigga upp mig, ångesten vaknade till liv och blev värre än den varit på väldigt länge. Vädret var ju inte de bästa heller, grått och trist hela dagen.
Idag mådde jag lite bättre iallafall, dock har jag inte gjort något speciellt idag. Var i skolan och nu är jag hemma och tar det lugnt.

Okej nu till lite mer "serious shit", som rubriken lyder så ger mobbning allvarliga konsekvenser. Det vet jag eftersom jag själv varit mobbad en gång i tiden. När jag var 10 år så började jag på en ny skola för den andra skolan var bara för lågstadiet (0-3), så klassen fick splittras och vi började i nya klasser på mellanstadiet. Jag var nervös inför bytet men trodde inte det skulle bli så dåligt som det blev.
Efter första dagen i min nya klass så kände jag genast på mig att det inte kommer bli bra. Jag var väldigt blyg på den tiden så blev utanför ganska snabbt. Jag hade inte samma intressen som de andra killarna i klassen hade, de var sportintresserade vilket jag inte var. Så de blev att jag umgicks med tjejerna.
Kan inte skriva för mycket för då lär de bli en hel jävla bibel så jag ska försöka berätta lite mer kortfattat haha.
Jag var som sagt väldigt utanför i klassen och jag blev mobbad för min kropp för att jag är smal. Jag slutade använda kortarmade tröjor och kortbyxor för ville inte visa mina ben eller armar för då blev jag retad. Har fortfarande svårt för att använda kortarmade tröjor eller kortbyxor för jag blev så mobbad.
Det är så himla sjukt att det ska behöva vara så här.

Under denna tidsperioden började jag fundera på min sexuella läggning, jag började fundera på om jag gillade killar. Detta gjorde mig sjukt deprimerad och inåtvänd. Det som gjorde de ännu värre var att jag ibland blev kallad för bög, fjolla, tjej m.m. Jag började äta mindre vilket gjorde mig ännu smalare, jag vågade inte gå till skolan eller va ute offentligt. När jag började i årskurs 6 så bytte jag skola. Mobbningen slutade till viss del men jag var så himla deprimerad och jag drabbades av tvångstankar som gjorde det ännu värre.

Jag började gå på bup och fick prata med en kurator som även fick komma hem till mig när jag mådde som värst. Fick ångestdämpande tabletter som jag överdoserade ett tillfälle för jag mådde så dåligt. Jag brukar tänka på hur livet hade varit om jag inte hade blivit mobbad. Kanske hade jag sluppit att vara deprimerad och självmordsbenägen? Kanske hade jag klarat skolan bättre? Kanske hade jag varit lycklig?

Det får jag tyvärr aldrig veta.

Högstadiet var en upp och ner period, jag var inte mobbad och jag hade vänner. Men jag var annorlunda, jag kände mig utstött fast jag inte var det. Ingen förstod mig till 100% för de själva inte hade varit med om det.
Under denna tiden så började jag röka och dricka väldigt mycket. När jag var full så kände jag lycka och frihet. Något jag inte känt på så lång tid. Jag bytte umgänge och umgicks med äldre människor som brukade festa. Jag orkade inte med skolan mer så jag skolkade, min inställning va att ha kul hela tiden.

Jag lyssnade inte på mina vänner eller föräldrar utan gjorde de jag ville. Började röka cannabis och spice. När jag började i årskurs 9 så hade jag knappt några vänner kvar och jag var helt förändrad. Var knappt i skolan på hela höstterminen för jag rökte på i stort sett varje dag.

Men.. på våren 2015 så förändrades mitt liv. Jag fick hjälp för mitt drogproblem, började träna och fick ny medicin. Fick bättre självförtroende och bättre vänner. I somras gick jag ut med att jag är bisexuell och ända sen dess så har jag mått så mycket bättre. Vill också säga att jag inte hade kommit så här långt om de inte vore för mina föräldrar, min bästavän Emelie och alla andra som stöttat och hjälpt mig.

Det finns fortfarande sår, men de läker med tiden. Jag älskar mig själv för den jag är och ingen kan få behandla mig så igen.
Det blir bättre allihopa, bara kämpa!

Kärlek till er alla.. / Emil


Likes

Comments

Godkväll på er!
Imorgon börjar den efterlängtade skolan, jippi har saknat den såå himla mycket (sarkasm). Idag har jag nästan bara legat och segat i min älskade säng och haft ångest över att sista dagen på jullovet slutar så tråkigt haha.. Stackars lilla Emil.
Träffade Melissa en liten stund innan, vi satt och kedjerökte och snackade lite skit. Det var kul för de var ett tag sedan vi träffades senast så.
Har nyss ätit pizza så ska ut och ta en efterlängtad "efter-maten-cigg", ha de bra allihopa! Pusshej

Likes

Comments