Header

loggen startar upp igen! Har fått tillbaka insperationen plus en mobil man kan blogga från! Ska bara fixa simkortet.

Imorgon åker jag in till stan tidigt för att shoppa på mellandagsrean.. Efter det ska jag möta isak vid tågen eftersom han kommer hem! Ska bli sjukt kul att se honom. Sover antagligen hos honom.. Nästa dag ska jag ev träffa älsklingen philippa och förhoppningsvis shoppa och sova över och myspysa! Beror på..
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja det va ett tag sedan.. Men jag sitter iallafall hemma. Har haft så sjukt tråkigt den här veckan, sån jävla ångest haha. Men igår träffade jag iallafall Philippa och vi gjorde typ ingeting, hittade en kundvagn i Partille som vi åkte runt i, sedan träffade vi ett gäng trevliga killar. Idag ska jag hälsa på mormor i kortedala, och efter det åker jag upp och rider. Har några att träffa så får se om jag hinner, hade varit kul :)

Likes

Comments

Snart är lovet slut.. 😔 Vill verkligen inte det. Vill kunna ligga och dra mig i sängen på morgonen, rida hela dagen, och träffa kompisar på kvällarna. Men ja. Sen va det ju något som heter skola.. fyfan.

Va hos doktorn för nån dag sedan eller två. Fick utskrivet 5 mediciner. Hade ögon & öron inflammation ( i båda ögon och öron ) och övre luftvägs inflammation. Så ska käka 9-10 tabletter om dagen, plus ögondroppar och nån medicin med morfin i. Fast den får jag bara ta på kvällen eftersom det är morfin i! Rätt go medicin, skulle kunna tänka mig att ta den ett tag. Man blir så avslappnad 😏
Det roliga är att jag blev sjuk samma dag som lovet började, och kommer antagligen bli frisk tills på måndagen! Det suger.


Underhåll mig älsklingar.

Likes

Comments

Och vafan har han tagit? Vad det än är vill jag också ha det! jk, söt kille ju..


Likes

Comments

Fyfan vad jag vill bli frisk! Vaknade nyss av att jag har så jävla ont i halsen och mitt öga va fullt med var inatt igen. 😞 Blää. Som om det inte va nog med migränen, halsonten, febern, tröttheten, yrheten och nackspärren.. Ja nackspärren, kan ju knappt röra nacken! Här är en bild från igår iallafall!

Likes

Comments

Vet ni hur svårt det är att göra en header eller ens surfa på den här lilla datorn? Anledningen varför jag inte kan lägga in bilder från datorn in i bloggen är för att skärmen är för liten. Dessutom så är den sjukt seg och stänger ner alla sidor. Och så är jag sjuk och väldigt irreterad på det. Kvalitén på headern är skit, men just ikväll så orkar jag inte bry mig..😔

Känner att jag fick ta straffet efter att ha varit i stallet i 5 timmar trots både feber, halsont, migrän, ''ögoninflamation'', igen täppt hals + bihåla, och allt annat som har med förkyldning att göra. Men jag mådde faktiskt bättre av att få komma ut! Nu mår jag dock lite sämre, men mycket bättre än igår. Kanske det blir ett okej lov iallafall? Ja, tror nog det.
Just nu ligger jag i min lilla soffa i mitt rum under våningssängen. Bloggar och lyssnar på lite musik. För tillfället Dirty south med walking alone. Min kära hund Benny ligger med huvudet på mina ben och drömmer. Nu ska jag kolla tumblr, sedan blir det att vila! Fick inte sovit så mycket igår, drömde om facking Warm bodies hela jävla natten kändes det som (det va antagligen 5 min..), men vaknade hur som helst iallafall varannan minut och vred och vände på mig och kunde inte sova...

Likes

Comments

Sitter och äter rostbröd just nu.. Äter panodil och halstabletter på rullande band.. Vaknade med ett infekterat öga, härligt! Börjar dessutom få ont i högerörat emellanåt. Det här känns ju toppen! Tänkte rulla mot stallet strax, medans jag ändå kan. 😂 Riktigt bra början på höstlovet. Jag ska ju för fan halloweena! Har inte tid och vara sjuk...

Likes

Comments

Är varm i pannan och världsdeppig över att ha suttit hemma hela dagen, så mamma åkte till affären och köpte en 1L coca cola och två napppåsar till mig. Tack gode gud. Finns inget bättre än socker kick... nästan.

Likes

Comments