Ja fast inte för gott! Jag har bara skapat en ny blogg här på Nouw med nytt namn! 

Jag har tröttnat något fruktansvärt på emmiieerixon​ för hon känns inte längre som den jag är, hon är borta och gone! Nu säger jag och inte att det inte va jag innan men bloggen har några år på nacken så jag fräschar upp i stället! Vi ses på nya bloggen!

Ciao! 

nouw.com/emelieericssons ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Låt mig börja med att jag är helt överdrivet kär i denna parfymen! Doftar ljuvligt! Lite kryddigt och sött på samma gång och mot min hud så blir den lite söt och varm i doften ! Love!Katten gillar med ! 😂

Likes

Comments

Victoria's Secret Fashion Show 2014 London

Okej ska jag vara ärlig? På ett sätt så var det helt galet spektakulärt men inne i mitt hjärta så var det något som fattades i år. Jag vet inte vad det var men bara tomt i mig på något sätt. How?

Utöver det så var showen som sagt över förväntan och allt va så fantastiskt fint och glittrigt. Och medellerna OMG de lever verkligen upp till namnet änglar!


Likes

Comments

Nu har jag gjort något som jag gått och funderat över jättelänge!
Jag har bytt praktik! Och ja Gud va jag kommer sakna tjejerna på salongen som är så snälla och mysiga!
Men jag känner att min kropp inte orkar upp samt andas så dåligt just nu och som grädde på moset så mår jag illa av att pendla både tåg och buss, så jag kände det va bättre om jag tog mig hem till hemmaplan igen så jag har nära att gå.
För övrigt så väntar jag nu äntligen(!) på tid till läkare så jag kan ta bort mina mandlar. I hopp om att få luft igen! Beräknas läggas in för det efter nyår. Har jag tur så hinner jag ligga och läka under lovet då jag inte vill missa mer tid i skolan på grund av sjukdom. Så trött på mina missade timmar!
Känner att de varit mycket sjukdom nu och äntligen kan jag få bukt på det! Åksjukan och migränen är väl vad den är men får i alla fall en mindre sak som gör det jobbigt efter nyår! 👌


Likes

Comments

Så nu sitter man på bussen på väg hem igen. Och omg om jag har haft kul! Jagat efter bloggare, fotat, kollat massa junk man vill släpa med hem! Och sen massa kul gratissaker, målade naglar, spraytan och kroppsglitter. Spraytan hoppade jag dock då jag inte ville ha en 30årig man imellan mina tuttar duttandes med en liten pensel! No thank you!

Annars väldigt kul och taggar redan nästa år! Det enda trista är att jag inte fick med en bild med mig och Mahombi (asså stavas det då?) och att Maria Montazami inte va där!

Lite bilder då! Jag och Linda Hallberg, Daniel Paris och egentligen Foki men ser ut som en apa på bilden så lägger inte upp den! Samt lite bilder från mässan rent allmänt!


Likes

Comments

Känner att nu kan jag inte vänta längre! Köpt julpynt, köpt kakmix till pepparkakshus och redan smakat på årets lussebullar. Och då måste jag ju fylla bloggen med jul med!

Dock har jag funderat på att göra lite jul inspirerade videos på Youtube men har lixom inte tid till det! Frågan är vad man ska göra om då? Är det DIY's som gäller, dekorations videos eller jul outfits och sminkningar?

Jag får grunna vidare på det sen! Imorrn är det tråk som gäller. Skola, hitta ny praktikplats, ringa hyresvärden...ni vet sånt man hellre sopar under mattan haha! 

Kramis på er!


Likes

Comments

Snart dags för attitude Sthlm och jag vet ibte vad jag ska ha på mig! Ahhh!

Lixom ska jag ha klänning eller byxor ELLER kanske en jumpsuit! Så många idéer!

Och skor då! Sneakers eller liten klack? Eller en superklack? Jag avlider! 😂

HELP!?


Likes

Comments

Åh snart är julen här! Och seriöst...det är julpynt i alla butiker nu hos mig! Love it so bad. Jag har blivit mer och mer galen i julen, har lixom redan letat recept på julskinka, gjort ny spellista på spotify med julmusik, planerar massa godis som ska bakas och köper julpynt för glatta livet! Argh why? Emmiie WHY so cray cray aboute christmas!? 

I vilket fall så river jag igång jul/vinter tiden med en ny design på bloggen! Jag menar bloggen speglar ju delvis hur jag är som person så den måste ju få hänga med den med. Eller hur! 

Sneaky hihi !


Likes

Comments

Jag tycker ärligt synd om er som super varje helg! Ni har inget annat att göra, ni finner ingen glädje i annat, ni finner inget livsrus i annat. Ni säger YOLO som att det vore 2012 och tycker att man är bara ung en gång i livet. Aa precis ni är bara unga EN gång i livet! Varför då lägga era helger på att supa bort dem?
Visst jag va tidig med att dricka men och andra sidan så är jag äcklad av det nu! Jag vill inte slösa mer av min ungdom på det! Tycker det va bra för nu har jag det avklarat och har hela min framtid framför mig!
HAHA säger jag på er som skyller bort er på ert jävla YOLO när ni egentligen sitter fast i ett grupptryck och inte tror ni kan vara glada utan alkohol. Jag är snäll när jag säger ni är patetiska!


Likes

Comments