Hej på er! Här har det stått tyst i några dagar. Det enda jag egentligen har gjort de senaste dagarna är att försöka komma in i gymnasielivet. Enligt mig har det gått riktigt bra! Hittills har jag dock bara haft två förhör, finska och matematik. Finska förhöret var oförberett, ändå skrev jag 7-. Jag var riktigt nöjd eftersom finska verkligen är det ämnet jag har svårast i.

Just nu sitter jag på kemilektion. Förut brukade jag hata det men på senaste tiden har kemi gått och blivit ett av mina favoritämnen.

Jag har inte egentligen något mera att berätta eftersom mina dagar kretsar runt skolan och studier just nu. Men hör av mig mera ikväll ifall jag hinner!

Lite nya parfymer, Ralph Lauren - The big pony collection 4, Lacoste - Touch of pink, Yves Saint Laurent - Black Opium, Prada - Candy.

​....och mina nya skor, så snygga och bekväma! Enda minuset är at de är ganska dyra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fin bild genom bussfönstret.

Nu bär det av hemåt igen! Samtidigt som det känns skönt så känns det tråkigt. Jag har absolut ingen lust att åka hem till 7 graders höstväder, fast det ska bli skönt att få lite vardagsrutiner igen. Men vi hörs senare!

Likes

Comments

Igår besökte jag Sea Caves. Det var en riktigt intressant upplevelse!

Vi besökte även en känd strand, Fig Tree Bay.

Ute på middag, jag ser ju lagom munter ut.

Idag spenderade vi som sagt dagen på Nissi beach. Eller på morgonen låg vi en stund vid poolen. Nu börjar klockan närma sig 18 och vi ska strax gå iväg och äta.

Likes

Comments

Här spenderade vi eftermiddagen idag☝ Det måste nog vra en utav världens vackraste stränder, dessutom är vattnet bara för härligt! Det är helt grann turkost och så rent😍

Likes

Comments

Det ligger nog verkligen någonting i detta...

Likes

Comments

Nu på kvällen har vi bara vandrat omkring i centrum och shoppat. Det blev inte så mycket shoppas för min del, eftersom jag inte har tillgång till så mycket pengar. Nu ska vi se vad man hittar på till näst hihi!
(Visst har jag sjukt snygg bränna?)

Likes

Comments

Såhär spenderade vi vår torsdag förmiddag. Jag har nog för mig att detta måste vara en utav världens bästa vattenparker. Det är definitivt den bästa jag har besökt.

Likes

Comments

Hej på er! Dagarna verkligen rusar förbi här borta. Vi har bara tre hela dagar kvar här, på måndag bär det av hemåt igen.
Idag ska vi iallafall åka till WaterWorld, jag var senast där för två år sen så ska bli roligt att åka ditt pånytt.
Men hör av mig mera ikväll!

Likes

Comments