View tracker

Nu för tiden tänker jag en hel del. Har så många frågor som ännu står obesvarade i mitt förflutna, mest gällande olika förhållanden. Försöker låta allt det vara, man mår ju aldrig bra av att börja dra upp gammalt skit ju? Men ibland går det helt enkelt inte. Jag har alltid haft svårt att tala om känslor och sånt,  jag är inte en sån person. Den fronten har jag försökt bättra mig på men det går ju sisådär. Dessutom hatar jag att dela med mig av mina problem, jag är 97% optimist skulle jag säga. Därav vill jag ju inte sprida negativ energi.

Överlag är jag så enormt tacksam just nu, är omgiven av så fantastiska människor. Jag har tak över huvudet och mat på bordet, och råd att skämma bort mig själv då och då.

Träningen är äntligen påväg åt det bättre hållet igen - detta måste nog vara det bästa!!😍 Jag känner mig så överlycklig. Synd att jag bara får träna fyra gånger i veckan för tillfället, skulle spendera alla 24-timmarna i gymmet om det vore möjligt❤ Jag måste nog säga att träning är det absolut bästa som finns, det gör mitt liv och mina dagar så mycket bättre. Människor som inte har hittat den rätta sortens träning för dem är det nästan lite synd om. Mera endorfiner och träningsglädje åt folket haha!😍😄
kände för att dela med mig lite av dagens tankar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Heeeej!!!
Här har det ekat tomt igen någon vecka. Skolan och träningen tar upp en stor del av tiden, och så är jag fruktansvärt trött hela tiden. Egentligen har jag inte något att berätta nu heller men tänkte kika in så ni vet att jag lever. Under jullovet ska jag ta tag i bloggandet påriktigt igen!

Livsstils skillnader typ😂.

Likes

Comments

View tracker

Här har det minst sagt stått tomt. Orsaken till det är att det är provperiod på gångs! Jag har försökt lägga all min energi och lediga tid till att satsa på skolan. Proven har gått bra, jag har haft dubbla finska prov (mitt värsta ämne...efter matte haha), engelska prov och matematik prov, nu återstår endast kemi, skönt!!

Utöver det har jag umgåtts med vänner, övningskört massor med Josefin och så har jag haft gelnaglar för första gången i mitt liv!! Dock hade jag dem i ca. två dagar, då hade ren två brakat och sen rev jag bort resten, så det var verkligen inget för mig. Vilket är synd för gud vad snyggt det är!!

Annors har jag även tagit ett riktigt stort beslut gällande min utbildning. Bestämde mig för att hoppa av merkonom linjen och endast gå gymnasiet. Märkte direkt att gymnasiet är något för mig!

Nu ska jag försöka uppdatera mera regelbundet. Jag kommer även ha mera överlopps tid nu när provperioden börjar närma sig sitt slut.

Sköt om er!

Likes

Comments

Snygg bild från Ayia Napa i brist på annat.

Tänkte bara kika in här och säga att jag lever. Klockan är just nu 02.20, det amerikanska president valet drar igång om 25 minuter med andra ord.
Imorgon är det även provperiods start. Så imorgon har jag finska prov, i fredag har jag engelska prov, 14.11 har jag matematik prov, 16.11 har jag ett till finska prov och yill sist 24.11 kemi prov.

Likes

Comments

Känner lite för att skriva av mig. Jag är verkligen förvirrad för tillfället, tror det beskriver min situation ganska bra. Jag vet inte vad jag vill, vad jag ska välja, hur jag skall gå ti väga, vad som är rätt, vad som är fel etc.

Jag känner att jag är i behov av nya perspektiv, vill kunna se allting från en annan synvinkel. Kanske jag behöver uppleva någon annan kultur, om det så vore endast en dag? Kanske jag bara behöver en liten livsförändring, eller något lite mera drastiskt? Eller kanske det helt enkelt är dags att börja prioritera lite annorlunda?

Jag är absolut inte ledsen, men inte glad heller. Jag känner mig helt enkelt lite borttappad och lite nedstämd hela tiden. Jag känner mig faktist ganska ensam, men det är väl lika bra, eftersom jag är den enda som kan få ordning på mitt liv. Jag saknar min träningsglädje otroligt mycket, känns mera som en börda att träna just nu, därav har både passen och intensiteten minskat på sistone.

Jag vill också bli en bättre människa, på alla sätt det är möjligt. Jag vill sprida glädje och hjälpa andra så mycket jag kan.

Men vet inte vad jag känner eller vad jag vill just nu. Kanske jag bara behöver spendera lite kvalitétstid med mig själv? Bara tänka och fundera på allting och förhoppningsvis få lite ordning på det hela.

Förlåt för ett jätte råddigt inlägg.

Likes

Comments

Likes

Comments

Heej på er! Jag vet att uppdateringen är helt skit just nu, har fullt upp hela tiden typ. All ledig tid jag har så sover jag typ. Dock händer det inte riktigt något intressant heller så har inte så mycket att skriva om. Första snön har kommit, stör inte mig alls, för snö är ju trots allt det bästa med vintern hihi.

På torsdagen var vi med skolan till Helsingfors. Alla ettor besökte Ateneum och Naturhistoriska museét. Vi hade även 2h 30min fritid, under den tiden sprang jag och Jassu runt i stan med några andra från klassen. Det var i vilket fall som helst en jätterolig dag, minns inte när jag senast har skrattat så mycket.

Bjuder på två charmiga bilder från Burger King.

Igår gjorde jag däremot inte riktigt någonting, var i skolan och sedan låg jag hemma hela kvällen och fixade på arbeten osv.

Idag började jag dagen med gym, vågade äntligen marklyfta igen. Jag har pausat från marklyften i ungefär en månad p.g.a. att jag tycker att min rygg inte har kännts 100% i skick, så vill inte belasta ryggen så mycket. Men idag bestämde jag mig för att nu får det vara nog. Styrkan fanns väl inte riktigt där , jobbade 5x3 med 70kg. Men det är väl bara att jobba uppåt igen nu antar jag.

Likes

Comments

Usch vad den här veckan går trögt, men klagar inte ändå. Bortsett från mina abstinensbesvär rullar allt bra, idag firar jag tionde dagen utan tobak. Det känns väl ok antar jag, förjävliga abstinensbesvär, men det hör väl till.
Skolan går också helt bra, vitsorden är riktigt bra än så länge, dock har vi bara haft förhör hittils eftersom provperioden börjar först nästa vecka.
Idag var jag med familjen till Raisio kl.15, vi shoppade i några timmar och sen kom vi tillbaka hem. Jag köpte nästan ingenting, har shoppingförbud förtillfället, dock har jag fyra paket påväg till mig så det räcker väl😂.
Imorgon har jag bara 6h skola, känns riktigt skönt med tanke på att de flesta av mina dagar är 8h.

Likes

Comments

Ber om ursäkt för min frånvaro återigen. Jag har varken haft lust eller tid att blogga. Dock har det inte heller hänt så värst mycket. På onsdagen fyllde jag år, det är väl det enda "extra" som har hänt. Jag hade åtminstone en riktigt bra födelsedag. På fredagen var jag till Bruke, vi firade min födelsedag med släktingar från mammas sida genom att äta gott på restaurang.

Utöver det har vardagarna och helgen bestått av plugg. Jag har faktist fått en hel del gjort under helgen vilket känns fantastiskt. Kommer kunna ta det lite lugnare den kommande veckan nu också och det uppskattas!

Imorgon är det då (självklart) dags för en ny vecka igen! Jag är påriktigt taggad, så utvilad och bara fylld av positiv energi. Jag känner på mig att den här veckan kommer att bli suverän. Men nu ska jag läsa lite finska och sedan börja sova!

Proteinkakao typ, super gott! // Jacke tog en tupplur medan jag fick min bil tvättad, som födelsedagspresent av Patricia och Frida!😘 TACK!

Fruktansvärt dålig humor // Halloween feelis i skolan.

Mat i PortSide på fredagen // Jag har skaffat en ny parfym igen!!! Doftar så gott. Dock måste jag verkligen sluta köpa parfymer, äger redan flera än jag borde. Men är man en parfymnarkoman så är man, haha.

Likes

Comments

Hej på er! Här har det stått tyst i några dagar. Det enda jag egentligen har gjort de senaste dagarna är att försöka komma in i gymnasielivet. Enligt mig har det gått riktigt bra! Hittills har jag dock bara haft två förhör, finska och matematik. Finska förhöret var oförberett, ändå skrev jag 7-. Jag var riktigt nöjd eftersom finska verkligen är det ämnet jag har svårast i.

Just nu sitter jag på kemilektion. Förut brukade jag hata det men på senaste tiden har kemi gått och blivit ett av mina favoritämnen.

Jag har inte egentligen något mera att berätta eftersom mina dagar kretsar runt skolan och studier just nu. Men hör av mig mera ikväll ifall jag hinner!

Lite nya parfymer, Ralph Lauren - The big pony collection 4, Lacoste - Touch of pink, Yves Saint Laurent - Black Opium, Prada - Candy.

​....och mina nya skor, så snygga och bekväma! Enda minuset är at de är ganska dyra.

Likes

Comments