Header

Ännu fler bilder från vår photoshoot på gymmet.

Herregud vad tiden springer förbi, jag har svårt att hänga med och vill så gärna hinna blogga om allt jag gör om dagarna men inser att det är rätt omöjligt. Sorry!

Tränat, umgåtts, och jobbat, tränat, sovit och ätit och kämpar hela tiden att få till maten och alla mål som skall ätas för att kroppen skall kunna byggas upp på det vis jag vill. Men jag kämpar! Det är så svårt.

I alla fall, tränat onsdag och torsdag på min lunchrast och fått till riktigt bra pass. I fredags var det intervallträning i 45 minuter (döden!). Och idag lördag, utomhus träning vilket innebar löpning, trappor och squats. LJUVLIGT!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det går fort i hockey säger dem..
Det går också fort när man går in med rätt inställning i det man tar sig an, två veckor av hårdträning har resulterat det här.

Fick till ett grymt lunchpass idag.
Känner mig stark och fett jävla snygg!
Bra Emmie.

Likes

Comments

Ett svettigt benpass i vanlig ordning när måndagen öppnar upp armarna. Gymmet var fullt idag så jag tog mig an en kär gammal vän. Trapporna ovan har fått smaka på svett för, ingen skillnad ikväll, genom svettig! Gött pass och träningsvärken smyger sig på.

Imorgon blir det rygg- och mage. Spännande.
Hej!

Likes

Comments

Färgglatt, lyckligt och alldeles perfekt.
Malta är underbart! Och jag, kingen och Wille trivs. Dessutom är sommaren obehagligt nära och alla årets hedersgäster likaså. Längtar nog mest efter mamma Eva, men att få hit Sandra och Filip kommer bli minst lika magiskt! Kul.

Hej!

Likes

Comments

Halleluja vilken härlig dag och fantastisk helg jag har haft. Tjusigt!

Efter mitt pass på gymmet och diverse frukost innehållande bananpannkakor i lyx och efter en snabb timme på stranden var jag iväg och fixade en del ärenden. Och givetvis stod mina andra söndagssysslor också på dagens schema, bland annat storhandling, tvätt, renbädda säng, powerwalk med Wille, laga mat och storstäda. Fan vilken jävla super kvinna jag är! Klockan är 20:00 och allt på listan är slutfört. Maten står än och puttrar, Joakim kommer snart på sin paus och äter,  tvätten är klar och vikt, Wille sover, lägenheten luktar sommar.

Nu blir det kaffe och chokladdoppade jordgubbar till Prison Break! Fuck yeah.

Likes

Comments

Över 11 kilometer på runt 45 minuter. Det går förträffligt bra med träningen! So far, so good. Men, jag är medveten om att jag fortfarande äter fel, för lite och ibland unnar mig något glas vin. Men det är ingen stress med maten, jag fokuserar fortfarande på träningsschemat. Matschema får smygas in lite sådär vackert inom kort!

Efter en härlig löptur på bandet med dunkande musik i örnen avslutade jag mitt söndagspass med ett hårt och intensivt pass. Åh det krampade då, och jag är säker på att träningsvärken kommer smyga sig på här i afton.

Nu skall jag äta bananpannkakor, med nötter, turkisk yoghurt och bär. Wow! Snart blir det stranden, men bara en timme tyvärr, men ändå! Stress. Emmie. Är. Alltid. Stressig.

Likes

Comments

Vilken härlig kväll det blev. Fantastisk mat och trevligt sällskap! Mötte upp Hanna, Hilda och Anna på TemptAisa och avnjöt diverse rätter till makalös utsikt. Mys!

Likes

Comments

Efter en härlig lördagsmorgon med mina grabbar packade jag strandväskan och gick ner på playan. Två timmars d-vitamin, havets brus, pod och take away kaffe senare kände jag mig nöjd! Ljuvligt! Egentid när det är som bäst.

Vi hörs!

Likes

Comments

Fem intensiva dagar på jobb avslutas med rött vin, finaste kollegor och håll-käften-utsikt. Afterwork with a view, ja men visst! Gud så trevligt.

Ser verkligen framemot ledig helg. Och veckan som kommer och helgen därpå. Så mycket planer och dessutom glada nyheter över allt!

Nu skall jag krypa ner i sängen med Wille och kolla Let's Dance och smutta på ett sista glas vin. Egentid. Joakim kommer snart! Längtar.

Likes

Comments

En svartvit liten, minimal, pytteliten samling. Jag har precis mottagit 300 bilder från vår fotografering. Vissa bilder är givetvis en katastrof, men majoriteten av bilderna är grymt bra. Fett nöjd och jävligt tacksam för möjligheten. Vilken ära!

Likes

Comments