Läs inte detta om du ändå tänker döma mig eller skriva något elakt.....

Just nu går jag igenom en jävligt tung fas i mitt liv, jag kämpar varje dag men det är sjukt svårt när man tappat gnistan och känner sig fullständigt värdelös. Jag är tacksam för de som finns där för mig nu, dom som alltid finns vid min sida. Jag vet att det troligen blir bättre snart, men just nu gör det inte det. Jag försöker och försöker men känslan av att vara levande död tar över. Jag vet att livet inte är en dans på rosor men man vill ju någon gång ha det lite enkelt. Senaste året har bara varit påfrestande, men visst det har hänt bra saker med, men mest förjävliga. döm inte för du känner inte mig, ta på dig mina skor om det är så jävla enkelt, är trött på folk som säger vad jag ska göra och inte göra... My life my mistakes......

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag föll men kämpar mig sakta uppåt... 

Just nu känns det som mitt liv har gått i 1000 bitar och jag inte kan pussla ihop de igen. Jag önskar att jag hade kämpat mer och inte varit så hoppfull. Klarar inte ens se mig själv i en spegel nu utan att känna tårarna svida bakom ögonlocken. Önskar att någon hade kunnat ge mig en kram och säga att allt fixar sig................... 

Jag önskar att jag inte hade haft känslor för dig, så himla svårt att våga säga något är så rädd att bli totalt sviken. igen men som sagt jag förtjänar inte dig men du betyder allt..

Likes

Comments

​Livet börjar kännas bra igen, det känns skönt att veta att saker kan vända :)  NU hoppas jag på det bästa! Har även tagit bort personer ur mitt liv som får mig att må dåligt eller känna mig dålig. 

Likes

Comments

​Är så trött på dömande människor, människor som ska trycka ner mig.. Visst jag befinner mig i en jättejobbig period i mitt liv jag måste ta mig igenom. Det är jävligt tufft men jag har inte gett upp ännu, jag ska kämpa mig igenom detta. Tycker ni ska sluta se ner på mig för att jag har fallit så många gånger, ni borde istället se alla de gånger jag har rest på mig och beslutat att kämpa vidare. Mitt liv är kanske inte en dröm men jag lever nu, och bara en gång så sluta se ner på mig!!

Likes

Comments

​Idag för 22 årsedan föddes jag, tänk vad åren går fort :P

Likes

Comments

​Jag önskar att du visste hur mycket du har förstört för mig, men denna gången tänker jag inte låta dig trampa på mig igen... Det var sista gången jag hörde dina ord. Du är inte längre en del utav mitt liv. Jag vet att jag är värd mer än så, hoppas du får ett bra liv att du kan lära dig att älska andra någon gång och sluta trampa på andra.

Det har hänt mycket den senaste tiden men jag kämpar på och vägrar att ge mig, jag har fått tillbaka väldigt viktiga delar utav mitt liv. Personer jag trodde var borta för alltid men så är det inte..

Jag har fått känslor tillbaka som jag trodde var borta för evigt men icke. Jag är starkare nu!!!

Likes

Comments

Jag är så rädd att förlora dig, så rädd att du inte kommer finnas kvar vid min sida tills tiden är slut. Så rädd att vi två kommer gå två olika vägar, att vi inte kommer minnas varandra. Jag vill inte att du försvinner men vad kan jag göra?


Jag ber dig snälla låt mig inte gå, snälla lämna mig inte

Likes

Comments

​Hur tufft och orättvist allting än är så måste man fortfarande kämpa. Hitta sin inre styrka och göra det bästa utav allt som bara går. För om man inte kan se det bra i saker blir allting bara värre. Just nu är mitt liv ett stand by läge, men jag börjar känna mig redo! 

Likes

Comments

Huvudet högt ryggen rak, jag tar mig dit jag ska fuck vad nån säger....

​Även om jag inte vill se det så måste jag... Så många svek så många tårar och smärtan som bränner inom mig.

Det har varit ett tufft år, att behöva se saker som jag inte velat se....... Nu i efterhand skulle jag gjort saker annorlunda. men jag är bara en människa. Jag måste börja leva, även om jag helst av allt hade velat vara vid din sida morfar, vara på andra sidan.... Men jag måste leva för dig. 

Jag skulle varit så mycket bättre än det jag varit, jag har flytt från allt, flytt från alla känslor men de kommer ifatt,,,, 

Jag vet inte vad jag vill i livet ännu men allt som är bättre än det här. Jag har svikit många men själv blivit sviken... Jag är rädd för att släppa in nya efter det här men det kanske blir bättre.. Jag ska resa mig upp skita i vad andra säger, för jag är värd så mycket bättre.. Jag ska hålla huvudet högt ryggen rak och ta mig dit jag ska!!!

Likes

Comments

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna sakna en plats så mycket fast ändå inte....

När jag tänker efter så kan jag fortfarande känna vinden luften som mötte mig för nästan ett år sedan. Jag åkte dit trots att jag var så extremt nervös. Jag skulle tröffa familjen jag hade aldrig varit i norrland förut....

Det tog några dagar innan jag vågade gå till stan själv, mitt lokal sinne är inget att skryta om alltid :P Jag åkte därifrån efter några dagar men kom tillbaka igen, det slutade med att jag flyttade upp... Men efter en tid började jag må dåligt igen, mitt liv rasade sakta men säkert ihop... Många gånger ville jag därifrån men samtidigt nu har jag många gånger velat komma tillbaka. Känna luften vinden och allt igen <3 men om jag vill ha minnen kan jag kolla i spegeln eller handen där finns minnen <3

Likes

Comments