Header

Alltså denna graviditet. Och denna dag.
Jag kan ärligt säga att jag vaknat på fel sida, jag sov ca 3 timmar inatt och då sov jag dåligt dom få timmarna då jag hade en fruktansvärd mardröm.
På morgonen, natten och kvällen så har jag så ont i mitt bäcken. Och nu tror jag fan att jag har börjat få migrän igen. Men jag slipper illamåendet, det är alltid nåt 👍🏼
Jag vill bara göra ultraljud nu, så jag får se om där finns ett hjärta som slår och vem som finns där inne. Det blir nog lättare att acceptera alla besvär då. Just nu vill jag typ dö samtidigt som jag är glad. Alltså mitt humör är så upp och ner. Jag är ledsen typ hela tiden och gråter minst en gång on dagen haha. Dock så gråter jag ju gärna för mig själv haha. Längtar tills jag får se bebisen iaf.
Jag hoppas att huvudvärken avtar, för på måndag börjar mitt schema sen lär jag inte de frihet på ett tag. Haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är jag hemma och har absolut inget viktigt för mig. Det är så jävla skönt att bara kunna slappa och ta dagen som den kommer! Jag sov till halv nio idag och det är länge jämfört med vad jag brukar. Jag har ju vant mig vid att gå upp vid 7 varje morgon nu. Men nu ska äta popcorn och kolla film sen ska jag laga mat tills min älskling kommer hem 💖

Likes

Comments

Idag har jag sorterat och vikt kläder i timmar, men är inte ens halvklar! Vi har tvättat och hann inte torka allt så nu hänger det tvätt i hela lägenheten med! Mina fötter har svullnat och gör as ont haha. Jag ska bara ta det lugnt resten av kvällen och imorgon ska jag fortsätta med kläderna.
Min älskling gjorde köttbullar idag och kvällsmaten blev supergod. Min favoritmat är potatis! Hade kunnat äta det varje varje dag!

Snart ska jag kolla på film och äta chips 😅

Likes

Comments

Känns som att tiden går väldigt sakta, men samtidigt snabbt. Snart har halva tiden gått & det känns som att det var förra veckan som jag plussade. Men ändå känns dagarna så långa och på ett sätt vill jag att det ska gå långsamt eftersom att jag inte ser framemot en förlossning på något sätt. Men men, idag mår jag iaf bra och ska tvätta mellan 12-17. Sen ska jag sortera och städa här hemma!

Likes

Comments

Igårkväll låg jag i soffan, åt choklad och kollade på tv. Måste ha varit väldigt trött för jag minns inte att jag gick och la mig i sängen men det gjorde jag.
Jag har börjat somna väldigt tidigt om kvällarna och är super trött. Men jag vaknar också vid 06 varje morgon och går upp och börjar dagen.
Grannarna tror nog att jag är bakfull varenda morgon för jag springer upp och spyr haha.
Jag har fått foglossning och det är hemskt, det gör sjukt ont! Idag ska jag iaf träffa min mamma, mormor och syster. Sen ska jag handla lite saker som vi behöver och vi ska äntligen skaffa en dammsugare!!

Likes

Comments

Idag var det inte lätt att hitta en ordentlig outfit. Jag har ett par mammabyxor som passar mig nu, mina andra byxor är för små och går knappt ens över rumpan. Jag är glad över min bebismage, men jävlar vad man blir less av att försöka hitta fina kläder som passar. Idag får jag har dessa byxorna. För några månader sedan var dom för stora för mig nu är det precis att dom passar över rumpan haha. Mer kommer jag växa. Bara till att köpa nya byxor nu.

Likes

Comments

Magen växer 💖
Idag ska vi köra hem till min pappa och hämtar lite grejer som jag har där. På måndag får vi nycklar till nya lägenheten och jag tror vi börjar flytta då.
Idag ska jag även till kyrkogården och tända ett ljus för min vän som gick bort idag för sju årsen.
Det var en fruktansvärd dag som jag aldrig kommer glömma. Varje år får jag en klump i bröstet vid denna dagen, jag känner samma känslor som då. Helt obeskrivligt. Jag ska såklart även tända ljus hos Anders som är begravd precis intill. 💖

Likes

Comments

Alltså denna jackan är ju drömmen.
Jag ska verkligen skaffa mig en sån sen, jag har en likadan i svart. Men inte lönt att köpa en sån nu när ja är gravid för jag jag kan inte stänga den haha.
Men jag älskar den, det är den skönaste jackan jag äger.

Likes

Comments

Jag klagar mycket på att vara gravid, men egentligen så är det en gåva att ens kunna vara det. Det finns ju dom som aldrig får chansen. Det är orättvist. Jag tycker om att vara gravid. Men jag tycker inte om att må illa, spy, ha ont och vara på dåligt humör mest hela tiden. Men man får en sån känsla i kroppen när man är gravid som inte går att beskriva. Det är en kärlek som man inte kan beskriva. Jag tycker själv att det är ganska konstigt att man kan känna så för någon som man aldrig har träffat, men man gör det ändå på något sätt. 💖

Likes

Comments

Jag kan inte fatta att det redan har gått 100 dagar.
Nu är jag i vecka 15, graviditetsmånad 4.
Det har inte varit enkelt, jag är inte bra på att vara gravid. Jag spyr fortfarande lite och har mycket huvudvärk. Sen har jag väldigt ont i magen med mest hela tiden. Jag ringde till barnmorskan och pratade om det men det är normalt och det är bara för att allting växer. Men det jag tycker är konstigt är att jag har aldrig någonsin hört att någon haft ont i magen pågrund av graviditet förut. Och jag har bra smärtgräns. Hallå jag har haft njursten jag vet vad smärta innebär.
Men gör det så ont nu, hur ska jag klara av en förlossning? Haha på riktigt.
Mitt humör är upp och ner. Ni vet när man har pms och hjärnan börjar trippa med en, när man får såna tankar att "jag ska nog flytta" eller "jag ska nog säga upp kontakten med den eller den" haha. Så har jag nu. Jag har börjat tänka mycket på hur jag lever mitt liv, vilka jag vill ha i mitt liv osv. Det är sjukt störigt för jag vet att det vara är mitt humör som talar. Någon som förstår mig?
Jag kan ju inte prata med någon heller eftersom att ingen förstår mig tillräckligt mycket. Jag är kräsen just nu vad gäller allt. Minsta lilla gör mig irriterad. Sjuuuuukt störigt!

Likes

Comments