Header

Ni anar inte hur goda dom är!
Förut var det mina favoriter och jag bara dom, sen började jag äta andra men nu är jag och dessa återförenade. Godaste chipsen ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltså det finns inget som är så fint som mat haha.
Jag har fan en enorm kärlek för mat.
Jag blir lycklig av god mat och är fan alltid hungrig med. Det bästa av allt är ju när man äter ute eller liksom beställer mat. Det är livet.
Hade jag varit miljonär så kan jag lova att typ alla pengar hade gått till mat. 💖💖
Det kommer komma många inlägg om mat här på bloggen, jag tänkte typ börja lägga ut Najs recept och sånt!

Likes

Comments

Idag är det söndag och jag vet inte, jag har nog vaknat på fel sida idag. Först vaknade jag flera gånger inatt och när jag har haft dåligt med sömn så är jag inte en trevlig människa. Jag har tänkt mycket på det att när bebisen kommer så kommer det bli sämre med min sömn. Jag tycker redan synd om mig själv och alla i min omgivning.
Jag känner att jag är i en sån period. Inget är riktigt bra, jag har humörsvängningar och mår illa så ofta att det här med att vara glad det tar emot.
Känner också att folk tar på det så himla lätt, alltså jag tas inte på allvar eller hur jag ska förklara. Det har jag aldrig gjort i och för sig. Men jag blir irriterad som fan när folk säger "du är gravid då är det så". Men jag tänker att alla graviditeter är olika och det finns inte en enda människa som kan säga hur jag ska må eller inte :).
Känner också att den bitchiga sidan av mig är påväg att ta över haha!

Likes

Comments

Idag har vi varit hos barnmorskan och gjort lite prover. Först fick jag lämna urinprov och klamydiatest. Jag var panikens mamma där när jag skulle köra upp en tops i fiffin, tog Max en sekund kan jag säga fyfan. Jag är överkänslig haha. Tycker inte om att pilla i fiffin och speciellt inte med tops!

Sen lite blodprov, allt såg bra ut tack o lov.
Efter det har jag lagat mat och vi har kollat på film. Kände hur illamåendet kröp sig på nu.
Jag är tacksam över att jag har fått äran att få vara gravid och bära på ett liv. Men jag bara önskar att man slapp det här illamåendet, det tar så mycket på både humöret och energin.
Just nu vill jag bara ha jordgubbs choklad och päronsoda sen är nöjd för ikväll!

Likes

Comments

Asså nu förstår inte, jag älskar subway! Men jag är gluten så kan inte äta där :( jag har seriöst drömt om en sån här macka inatt, satt och googlade och kollade på youtube där folk äter subway haha! Men jag gick till affären och köpte glutenfri baguett och gjorde en egen. Fyfan så gott det var! Jag njöt av varenda tugga! Nu vet jag vad äkta lycka är. Att äta en god macka haha.

Likes

Comments

Det sägs att illamående ska avta nu.
Så som jag har spytt dessa veckor. Sen avtog det i ca 3 dagar nu är det bara att börja igen haha.
Ärligt talat så tycker jag inte att det är så himla jobbigt att kräkas. Vet att många har fobi för det och jag tycker verkligen synd om er. Men jag själv tycker det är det bästa när man mår illa. Nu spyr jag ju pågrund av en graviditet och inte någon magsjuka. Då skulle jag inte tyckt att det var ens lite okej.
På tal om det så finns det en sak som stör mig så mycket att jag kan Gå och vara irriterad över det. Sjuka barn, asså barn som snorar, hostar och kräks. Blir så irriterad! Varför skickar man sina barn till förskolan då? Asså skäms på er föräldrar som gör det. Det smittar så jävla lätt och det är många som har småsyskon som blir smittade och sen går det liksom bara runt. Ett barn smittar ett annat som sen smittar nästa. Asså ha barnen hemma när dom är sjuka förfan. Stör ihjäl mig på det.
Men jag har lite humörsvängningar nu så jag stör mig extra mycket på allt. Sorry men jag tycker det är respektlöst att skicka ett barn till förskolan som har kräkt. Men det gäller ju även vuxna som går till jobbet med magsjuka. Jag har själv råkat ut för detta, när jag var ute och åt en gång. Och jag hörde två stycken som jobbade stod och pratade. För hon ena sa till den andra att "har du spytt så tycker jag att du ska gå hem". Sen blev jag själv magsjuk. Fan vad lack jag blev då. Gick aldrig dit igen kan jag säga. Eller när man hade en lärare som satt och hostade som en idiot och snöt sig hela lektionen typ. Stick tänkte jag då. Haha nej men fy skäms på er. Stanna hemma istället.

Likes

Comments

Om jag skulle beskriva mig själv med ett ord så skulle det vara hungrig. Asså på riktigt så är jag alltid hungrig. Fast jag äter. Men jag tror jag vet varför. För något år sen så hade jag en ätstörning, fast jag inte erkände det då. Jag åt väldigt lite och ibland ingenting mer än en macka om dagen. Jag var väldigt smal och mådde inte alls bra. Jag tappade alla energi och mitt humör var inte alls bra. Jag åt ingenting trots att jag var hungrig. Tillslut kunde jag typ inte äta mycket utan att må illa och behöva kräkas. Sen fick jag ångest varje gång jag ätit ändå. Jag gick ju till bup och pratade och fick hjälp såklart. Men jag var alltid hungrig och det har typ hållt i sig. Ibland kan jag tänka att jag är hungrig men att jag inte borde äta. Sanningen med ätstörningar är ju att man aldrig blir frisk. Jag är inte frisk idag heller för tänket finns där varje dag. Men jag har lärt mig hur jag ska hantera det. Jag har lärt mig hur jag ska göra när jag tänker dom tankarna. Framförallt så har jag fått tillbaka min vikt och energi. Jag är inte undernärd längre och jag har inte lika mycket problem med njurarna tillexempel. Alla organ tar ju skada när man förstör sig själv. Tänkte göra ett inlägg om detta sen. Vet att det är många som lever med ätstörningar. Men det finns hjälp och man kan klara det! ❤️
Men iaf, jag är ständigt hungrig och sugen på mat.
Från det ena till det andra. Jag tror inte att jag är tjock eller ful, det är inte det min ätstörning har grundat sig på. Men mer om det sen hehe.

Likes

Comments

Det känns alltid så bra att vara i Kristianstad, känner mig verkligen hemma här!

Jag och mamma går på stan idag och har ätit, just nu chillar vi på espresso house och njuter av frapino, ååh. Så jävla gott haha.
Köpte nya underkläder med, var i stort behov av det kan jag säga! Känns alltid så fräscht med nytt.
Det är riktigt fint väder med så vi ska väl fortsätta gå runt lite sen och njuta av solen!
Jag har fått cravings på päronsoda och päronsplit. Asså livets smak är det Hahah.

Likes

Comments

Nyttig frukost va? Nej fyfan.
Men jag var akut hungrig efter vi varit i Hässleholm imorse och skrivit kontrakt.
Vi har nämligen fått lägenhet äntligen!!!
Idag fyller jag 21 år också, men det är väl inget speciellt med det haha.
Hörs sen! 💖

Likes

Comments