Header


Jag drömmer om samma dröm flera gånger om året. Då drömmer jag att min pappa dör :(
mår dåligt varje gång. läskigt att drömma samma dröm flera gånger! Sen drömmer jag ofta mardrömmar om att min familj blir typ smittade och blir zombies och jag är den enda som är frisk och måste typ döda alla. Asså den är hemsk. Och självklart så har jag mardrömmar om clowner men det är ju det äckligaste som finns!!

Men inatt drömde jag att jag hade ont i huvudet och sa till alla att jag måste ha mina glasögon
och det blev typ värsta grejen av det och alla letade överallt. Sen helt plötsligt fick jag reda på av en läkare att om jag inte hittar dom så kommer jag att dö. Så min kära pojkvän blev ju typ värsta superhjälten och skulle hitta dom haha. Han typ körde runt och letade överallt utomhus och började fråga ut folk om dom sett något
och började misstänka alla för att vilja döda mig hahah.
Så sa jag till honom ''vi måste ge upp, dom är borta''. Och han blev skitarg och bara
''Nej! jag kommer göra allt, jag har sagt upp mig och allt för att ägna all tid åt att leta efter dina glasögon''. HAHA. Alltså riktigt skev dröm. Sen slutade alla att leta och det var bara min pojkvän och min mamma som vägrade att ge upp.
Sen vaknade jag. Asså hahaha.

Nu ska jag gå och lägga mig och jag hoppas att jag får drömma något roligt inatt haha.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har jag precis städat lite och ska snart äta! Efter vi ätit ska jag och svärmor ut och gå! Det är verkligen skönt att gå en runda så på kvällen. Nu ska jag fortsätta städa! Och jag vet att jag är sämst på att blogga just nu, jag har typ inget roligt att skriva om. Ni vet, sånt går i perioder och just nu har jag det mest tråkigt hela tiden och då blir bloggen också tråkig. Tyvärr.

Likes

Comments

Nu har vi varit och solat, fyfan vad jobbigt det var! Det var så varmt. Jag brukar inte bli så varm när jag solar annars men detta var jobbigt. Men skönt, jag gillar ju inte att frysa hehe. Sen har jag börjat med maxosol igen så jag hoppas att det ska hjälpa!

Likes

Comments

Äntligen måndag och ny vecka!
Förut hatade jag måndagar, när jag gick i skolan haha. Nu älskar jag måndagar!
Idag kommer nytt avsnitt av bonusfamiljen, så bra.
Som vanligt så är jag trött också, men kanske ska gå ut sen. Har börjat hitta lite här nu ju! Annars får jag väl bara gå och sola, man vill ju vara brun nu när vi går mot ljusare tider haha. Nu ska jag äta frukost! Kommer ett inlägg sen som ni inte vill missa ;)

Likes

Comments

Varit på bio med hjärtat. Vi kollade på fifty shades darker. Den var tyvärr väldigt dålig! Jag ville inte ens se den eftersom jag inte gillade fifty shades of grey heller.
När vi kollade på halva så tänkte vi gå men det kändes dumt och det var väl ändå tur, för det var slutet som gjorde hela filmen bra isåfall. Men annars var det mysigt att vi gick på bio och gjorde något annat än att vara hemma haha. Ska ta tag i bloggandet igen, haft en svacka nu då jag inte haft tid eller någon motivation.
Vi börjar om helt enkelt!

Likes

Comments

Nöjd med att ha svart hår igen.

Likes

Comments