Header

Jag är så trött på att var gravid, samtidigt som det är underbart så är det fan hemskt!
Det är tungt att andas och det trycker och stramar överallt. Inte många veckor kvar så jag får
Väl stå ut ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

❤️❤️❤️

Likes

Comments

Nu är jag i vecka 33 & har ca 50 dagar kvar tills bf💕

Jag känner att tröttheten blir mer och mer påtaglig varje dag, jag orkar inte vara vaken lika länge på kvällarna. Magen har vuxit en del den senaste veckan vilket känns bra eftersom jag hela tiden får höra att den är liten. Annars mår jag helt okej nu, jag har foglossning och kräks lite ibland. Men det är lätt att stå ut med. Efter alla sjukhusbesök nu så skiter jag i hur jag mår, bara bebis mår bra. Jag hoppas att hon vill stanna ett tag till.
Men nu är det inte långt kvar tills jag får se min lilla flicka 💕

Likes

Comments

Alltså hur söt är inte våran lilla gobulle? Haha asså jag älskar henne. Det är en amstaff/ xlbully. Hon är så jävla mysig och rolig.
Hon har ju dock samma humör som mig och det får vi jobba på. Hon är väldigt dominant och försöker hela tiden bestämma över mig.
Men emellan våra bråk så är hon den godaste lilla hunden jag nånsin haft. Hon sover bredvid mig varje natt och jag vaknar ofta av att hon trycker sig mot mig för att mysa!
Men som sagt där finns lite att jobba med men det är inte något problem alls!
Och vi ska motbevisa alla som har fördomar om att ha en sån här hund när man har barn.
Hon har träffat många barn och är hur snäll som helst mot dom. Det är bara mig hon vill äta upp och bestämma över ibland. Annars är
Hon världens snällaste och duktigaste. Så himla snabblärd! 😍
Nu är hon bara 9 veckor snart så hon är ju en liten liten valp så mycket finns det att lära.
Just nu kan hon sitt, ligg och tass 😀
Hon går i koppel och lyssnar alltid när jag säger stanna haha. Skitsöt

Likes

Comments

Nu är jag alltså gravid i vecka 30.
Tiden har gått fort men ändå så långsamt. 6 veckor kvar sen är min bebis färdig och redo att möta världen. Hon får gärna stanna längre än så ju men just nu känns det inte som att hon vill det :(
I vecka 15? Tror jag det var så upptäcktes cystor i huvudet på bebis och vi fick gå på extra kontroller och nu det senaste ultraljudet visade att cystorna vart borta men min lilla flicka växer inte som hon ska. Jag har nu blivit sjukskriven och måste vila. Så jag hoppas att det ska bli bättre och att hon får stanna i magen tills hon är redo att födas igenom den naturliga vägen. Även om kejsarsnitt inte är hela världen, men det känns bättre om allt bara får gå som det ska!
Nu har jag börjat förbereda på riktigt inför hennes ankomst. Satt upp hennes säng har vi gjort, och börjat lite smått att fixa ett rum till henne!
Kläder och så handlar vi lite då och då. Sen får vi så mycket fint med. Min mamma köpte en outfit i strlk 44 😍 som det ser ut nu så kommer jag få en liten bebis och då kan det vara bra med lite mindre kläder också!
Men vi har en del kvar att göra innan hon kan komma till oss!
Jag längtar tills jag får ha henne i min famn och pussa på henne 😍

Likes

Comments

Nu sitter vi på tåget påväg hem till Hässleholm. Det är ska bli så skönt att komma hem och få lägga sig i sin egen säng. Fast jag har sovit riktigt bra på båten.
Min älskling tog med mig på kryssning till Polen, och överraskade mig med förlovning.
Vi har shoppat och gått runt i Gdynia. Det har varit. Mysigt❤️

När jag kommer hem ska jag vila en stund. Packa upp allt och renbädda sängen. Sen ska jag ta en lång, varm dusch haha.

Likes

Comments

Ju längre tiden går, ju mer längtar jag.
Först i början var jag så tveksam på min graviditet, tyckte bara att allt var jobbigt och obehagligt. Jag mådde ju verkligen skit dom första typ 15-16 veckorna. Jag kräktes varenda dag och mådde illa för allt. Nu ser jag ändå ett ljus i allt haha.
Jag kräks fortfarande ibland och har ju en foglossning som plågar mig. Men efter ultraljuden så känner jag att det är värt det.
Jag kommer ju få en bebis efter allt det här!

Det är nu, när man har skaffat barnvagn, kläder, säng och allt det där som det känns mer verkligt.
Nu känner jag mer att jag är gravid och väntar mig ett barn. Förut kände jag mig mest sjuk och äckligt haha. Någon som relaterar eller?

Likes

Comments

Idag börjar skolan!
Jag går även in i graviditetsvecka 24 idag 😍
Mycket som händer, bebisen växer ordentligt. Jag känner hur h*n rör på sig där inne.

Jag gick alldeles förtidigt idag så jag är framme ca 40 min innan jag börjar så jag stannade till på espresso house och tog en caramel latte ❤️
Nu är jag skit stressad fast att det är 40 min kvar. Jag har sån dålig tidsuppfattning så det är sjukt haha.
Regnet öser ner idag, men det är ju ändå mysigt!

Likes

Comments

Nu är det ett tag sen jag skrev här.
Jag har hunnit gå in i vecka 22 nu, och min foglossning har blivit så fruktansvärd att jag inte längre kan jobba. Men börjar plugga nästa vecka så det gör inte så mycket. Annars har det inte hänt nåt. Idag har vi varit på stan och gått en runda och köpt lite nya kläder till bebisen. 💖

Likes

Comments

Alltså denna graviditet. Och denna dag.
Jag kan ärligt säga att jag vaknat på fel sida, jag sov ca 3 timmar inatt och då sov jag dåligt dom få timmarna då jag hade en fruktansvärd mardröm.
På morgonen, natten och kvällen så har jag så ont i mitt bäcken. Och nu tror jag fan att jag har börjat få migrän igen. Men jag slipper illamåendet, det är alltid nåt 👍🏼
Jag vill bara göra ultraljud nu, så jag får se om där finns ett hjärta som slår och vem som finns där inne. Det blir nog lättare att acceptera alla besvär då. Just nu vill jag typ dö samtidigt som jag är glad. Alltså mitt humör är så upp och ner. Jag är ledsen typ hela tiden och gråter minst en gång on dagen haha. Dock så gråter jag ju gärna för mig själv haha. Längtar tills jag får se bebisen iaf.
Jag hoppas att huvudvärken avtar, för på måndag börjar mitt schema sen lär jag inte de frihet på ett tag. Haha.

Likes

Comments