Min resa att bli sockerfri

Uppdatera om att inte äta godis:
Jag tror att ni vill veta hur det går med godis veckan (att vara inte äta godis denna veckan) och det han inte gått så bra. Jag har ätit godis och glass och kakor, men nästa vecka som kommer, kommer jag att inte äta godis eller kakor. Så jag tror att det går bättre. Så ni får hålla tummarna att det går bra och sen på söndag får ni veta hur det har gått.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min resa att bli sockerfri

Nu börjar jag att vara sockerfri. Men jag ska först börja med att sluta med godis i en vecka och sen kommer kakor och tårtor och sen kommer glass och sen sist kommer chips. Men jag kan inte vara exakt att jag ska sluta med socker tillochmed i mat, för annars så måste matlagningen ändras. Men jag ska sluta med att äta saker med mest socker i.
Men nu ska jag äta mellanmål. Till mellanmål så äter jag fil och müsli. Gott!
Men nu ska jag äta och förlåt om jag inte la upp i helgen. Det var mycket kalas. Vi ses sen i nästa gång jag lägger upp något.
Hej då 👋🏻

Likes

Comments

Hej!! 👋🏻

Snart kommer min lillasyster fylla år och då har jag en present som bara är från mig och en som jag och Elin_S delar på. Hoppas hon blir glad och nöjd över dessa presenter. Och ett tips. Köp presenterna en månad efter så att ni är helt säkra på att denna ska det bli. Om ni är osäkra med presenten ni har köpt kan ni bara lämna tillbaka den.

Men hoppas ni har det bra idag. Med mig är det sådär, för att jag har ont i halsen och är lite snuvig. Men jag bryr mig inte så mycket. Jag brukar inte ta mediciner när jag behöver det. Jag väntar ca. i 3 dagar och sen tar jag en huvudvärkstablett eller halstablett. Det är därför jag får så ont i halsen sen efter tre dagar. Men hoppas att ni mår bra och får en underbar helg och nationaldag som är på tisdag. 6 juni.

Hej då! 👋🏻👋🏻❤

Likes

Comments

Hej och God Morgon! 👋🏻 ❤
Hoppas ni mår bra? Jag mår bra och taggad inför läxan på spanskan. Jag är också taggad för mina betyg. Det har gått bra än så länge, för att jag har bara fått ett E. Yesss. Jag tycker det är bra om man frågar mig, för att jag får typ 2-3 E på en termin. Så för mig är det bra.

Dagens outfitt:
Idag har jag på mig en vitt och blommig tröja som är en magtröja. Jag köpte den på HoM för 75 kr (rea) och den är i storlek S. Byxorna är köpta på New Yorker i storlek 27, för ca.300 kr (kommer inte ihåg exakt).

Men hoppas ni får det ha så bra så hörs vi i nästa blogg inlägg.
Hej då  👋🏻 ❤❤

Likes

Comments

Är det bara jag eller älskar jag att våren och snart sommaren är här. Eller är det bara jag. Jag längtar tills man kan bada i havet /sjön. Längtar så!
Den svarta katten är min katt som jag har hemma hos pappa och den vita katten är min. Jag fick den när jag var 3 år gammal. Men den bor hemma hos min farfar och farmor, men jag vill ha den hos mig. Jag ÄLSKAR verkligen djur och det vet alla i min familj och vänner. haha jag är verkligen en galen djur människa. hahha.

Men vi ses nästa blogg bild jag lägger ut. Hej då!

Fotograf: Emmiesbeauty (jag)

Likes

Comments

1. Vad heter du? Emmie

2. Hur gammal är du? 13 år, ska fylla 14 år

3. Vart bor du? Småland

4. Hårfärg? Hade blont hår när jag var liten men det ha blivit mer brunare.

5. Ögonfärg? Blå, grå, grön

6. Hur lång är du? ca. 167 cm

7. Kär? Nej

8. Singel eller upptagen? Singel

9. Hur många har du kysst? har ej kysst nån, tror jag. Jag tänker inte på det, hahha

10. Vad väljer du, godis eller chips? Chips

11. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Gör läxan, plocka fram kläder tills imon, städa

12. Cola eller fanta? Gillar ingen men när jag drack läsk så drack jag cola

13. Vad skulle du ha gjort utan mobil? Jag skulle ha gjort mer saker, i don´t know. heheh

14. Dumpat någon? Har ej varit ihop med nån.

15. Blivit dumpad? Har ej varit ihop med nån.

16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Svårt att svara på. Kanske om hen var snäll och gillade mig för den jag är.

17. Vad har du för mobil? Sony, men vill ha en samsung galaxy s6 egde

18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Jag skulle ha gett bort 250 000 kr till rädda barn och 250 000 kr till rädda djur och sen skulle jag spara 500 000 kr till nått viktigt i framtiden, om det händer något.

19. Favoritland? Spanien

20. Favoritfärg? Jag vet inte om det är någon färg med grå och vit.

21. Film? Vet ej, tittar inte på så mycket film

22. Bok? Cirkeln

23. Serie? The Vampire diaries, preety little liars

24. Vad gillar du mest med dig själv? Att jag vågar var mig själv

25. Vad gillar du minst med dig själv? Att jag är blyg

26. Nämn två personer du aldrig skulle klara dig utan. Mina två bästa vänner Elin och Sophie.

27. En person du älskar. Jag älskar min familj, annars min mamma för att hon säger att jag kan vara mig själv och jag är fin som jag är.

28. En person du hatar. Jag hatar ingen men jag ogillar någon och det vill jag inte ta upp.

29. Ut och festa eller myskväll? Myskväll!

30. Saknar du någon just nu? Ja.

31. Vad är det bästa som hänt dig? Vet inte riktigt, hänt massa bra saker

32. Beroende av något? Inte direkt, men har gärna min mobil med mig

33. Ditt livs största misstag? Det håller jag för mig själv.

34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Elin, mamma eller Sophie, haha kan ej välja

35. Har du några tatueringar? nej

36. Piercingar? nej

37. Vem är mest lik dig? Min mamma

38. Har du någon förebild? Nej, försöka vara mig själv och gå min egen väg.

39. Vad ska du göra idag? Har inte så mkt mer att göra en läxa

40. Vad är det värsta du vet? Falska personer, otrohet, personer som inte är ödmjuka

41. Vad är det bästa du vet? Att få vara med de jag älskar

42. Vad åt du senast? Pasta och ost skink sås med spenat i

43. Vad vill du ha just nu? En ny mobil. Hahha

44. Vad köpte du senast? Present till min syster

45. Vilka är dina favorit skådespelare? Vet ej

46. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? Kanske Josefina

47. Tränar du? Nej, men ska börja på brottning och simning, Jag ska simma själv och inte i grupp.

48. När går du och lägger dig? På vardagen 21:00 och på helger 22:00 - 01:00

49. Vad är klockan nu? 14:25

50. Är du nöjd med ditt liv? Ja

Likes

Comments

Hej! 👋🏻

Idag ska jag göra 5 saker ni inte vet om mig. Jag sa på min andra bild som jag la upp på morgonen att ni skulle skriva saker ni ville veta om mig. Men det blev inget, men jag vet redan vad jag ska skriva om.

1. Jag älskar ta bilder och jag vill skaffa en riktig kamera. Om ni tittar på de två bilderna som är längst till vänster så vet man att jag gillar att ta bilder.
2. Jag älskar djur. Jag har vuxit upp med djur och mina två favortidjur är hund och katt.
3. När jag var lite så bodde jag på landet med många djur och jag vill bo kvar där men sen flyttade vi in i stan. Men sen när jag blir äldre så ska jag flytta in till stan igen.
4. När jag blir stor vill jag ha ett eget företag  och företaget ska vara ett hundpansionat och hunddagis. Sen ska jag också sälja djur saker.
5. Jag älskar att titta på en serie på Netflix som heter "pretty little liars". Ni måste kolla på den. Den är så bra.

Ok. Det var allt om 5 saker ni inte visste om mig. Skriv i kommentarerna om jag ska göra en till med 10 saker ni inte visste om mig. Men nu känner ni mig lite.
Men vi ses nästa gång jag lägger upp något.
En sak tycker ni att jag ska skaffa en Instagram? Om ni tycker det så skriv i kommentarena. Då kommer jag då lägga upp mer saker på Instagram och på bloggen 1 - 2 gånger om dagen.
Hej då 👋🏻 ❤❤

Likes

Comments

Hej och God Morgon! 👋🏻

Hoppas ni hade bra? Med mig är det bra. Men jag är lite trött för att jag sover inte så bra på natten och kvällen. Men om ni kan ge lite tips på hur man kan sova bättre så kan ni skriva det i kommentarerna.

Men sen på eftermiddagen så kommer jag göra "Fem saker ni inte vet om mig". Det ska bli roligt så då kan ni också skriva i kommentarerna om ni vill veta något om mig.
Jag ska bara komma ihåg det. 😅😅

Men ni får har det så bra så ses vi sen med "fem saker ni inte vet om mig".
Hej då! ❤❤

Likes

Comments

Dagens outfitt

Hej!❤
Hoppas allt är bra med er. Mig är det bra. Jag tittar bara på Youtube och sen ska jag göra spanska läxa. 😒 På Youtube kolla jag på min favorit youtuber Helen Torsgården. Hon är så bra och man vill ha samma liv som hon har. Som att bo på landet. Så mysigt.
Jag gillar spanska men jag är typ dan med läxorna nu, men som tur var så är det bara en läxa. Yesss 🤣

Dagens outfitt:
Så idag har jag bara på mig ett rosa linne med par ljus blåa byxor. Byxorna fick jag av en kompis i storlek 26 (tror jag) och linnet är från forever 21 i storlek S men lite stor och den kostade 2 pund (köpte den i England). Men hoppas ni gillar dagens outfitt.

Men vi ses imon. Hej då!! 👋🏻❤

Likes

Comments

Hej!

Om ni har varit gamla följare så vet ni om att detta var ett konto med 2 st som hade detta, men sen bestämde vi att man vi ska ha två olika konton tillsammans och då tog jag det. Vi tyckte att vi inte han med det, för att man ville helst inte ha en bild som bara var t.ex. på mig. Man ville lägga upp tillsammans. Då så kunde jag ta detta kontot för att det var mina uppgifter och hon andra Elin_S (Heter så på sin blogg på nouw.se) har en egen blogg.

Men det kommer också vara bilder på djur ibland som jag har tagit själv (allt på min blogg kommer jag att ta själv), för att jag älskar djur. Som på denna bilden så har jag min katt Ozzy som så sött. Jag har också en egen katt som heter Nelli som är också sött, men jag kommer inte lägga upp så mycket på henne för att hon bor hos min farmor och farfar för att hon är van vida att bo på landet.

Men jag kommer att lägga upp dagens outfit, bakning, må bra saker (För att jag gillar att må bra), att jag ska bli sockerfri under 2017 och mycket mer.

Men hoppas att ni följer detta kontot och hänger med på min resa som t.ex. att jag sak bli sockerfri. Jag ska försöka också att lägga upp varannan dag. Men under denna veckan kan jag försöka med varje dag och sen får ni skriva vad ni tycker eller om jag ska ta varannan dag. Så då ska jag lägga upp varje dag på lunch tiden (ca. 12:00). Jag kan också lägga upp andra tider men ska försöka att lägga upp vid lunch.

Men hoppas ni tycker att detta låter kul och om ni tycker att detta låter roligt kan ni ta och följa detta kontot.❤❤

Likes

Comments