Hej idag ska jag kanske göra en q&a. Så jag var jätte trått.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej idag har jag en lång dag framför mig men det ska bli kul att träffa mina kompisar och ha kul. Idag ska jag också kolla på en jätte bra tv serie med min lilla syster och göra mina läxor men vi börjar med att gå till skolan.

Likes

Comments

Hej idag min första hel dag i 7an. Det är jätte kul och jag är med mina kompisar Alva och bea. Vi har presis ätit det var köttbullar, potatis och brunsås. Men vi börjar 12:45 och då ska vi ha teknik. Men vi slutar 14:25 då ska jag kolla på något med våra grannar

Likes

Comments

Hej idag har jag pratat med My i 3 timmar. Men nu ska vi prata mer med henne det ska bli kul. Om 4 min så ska pappa hämta henne i Hässleholm och åka hem hit och när hon kommer kan vi ta några bilder och lägga ut några bilder i inlägget. Men jag har också gjort annat som typ städat .

Likes

Comments

Idag har jag varit ute och tränat. Jag har också prata med min kompis My som ska komma till mig imorgon vid 17:30 det ska bli jätte kul. Vi pratade nästan i 2 timmar men nu ska jag äta lunch och det ska bli jätte kul. Jag ska äta med min syster Maya. Vi ska äta potatis mos och fiskbiffar och sås. Men jag tycker ni ska följa My på spotlife.se där heter hon mykjellberg.

Likes

Comments