tjena tjena , ja villen dag. Vaknade drygt halv 8 och började plugga med det samma med  God frukost till. Det blev även en tur till modehuset , kollade mest , inget köpt denna gången.

Vid lunchtid mötte jag upp en kompis och begav oss till falken för att kolla på innebandy. Cl98IC mot ett lag med röda tröjor ( kan ej namnet) men någon stans åt växjö. Matchen var relativt händelserik .

Efter matchen åkte jag hem och åt , nu blir det mys med familjen.

Hadehade ❤

Likes

Comments

i går kan jg inte säga annat än att jag hade svin kul. Dans , dans och mera dans. klubben sandra hade öppet för oss "yngre" fårn 21-01 . Dansgolvet var väl där vi höl till mest. Dok vart det bara tjejer som dansade vilket var trist, eller a det var ett gäng killar som stod på dasgolvet men jag kan inte säga att dem dansade. DJ spelade bra musik och hela kvällen vart bara perfekt . Fick även fri biljett till påsklovets fest 👌 Tack till alla som var med och fjorde denna kväll så jävla underbar.

Likes

Comments

hejsan hejsan
Igår var dett en rätt händelserik dag. Ja förutom de 1 1/2 timmarna jag spernderade i en bil ner till kallinge. Mtachen gick alment dåligt, noll lagsamanhållning och två pers blev hårt skadade. Jag kan inte direkt säga att Karo spelade sjyst då mpnga av dem  slogs och nöps vilket jag tvivlar på e tillåtet. Själv har jag ett jävla hand avtryck på låret och en i rygfen och små nyp märken på ena låret. Detta vart ju även sista serie matchen , så nu siktar vi framåt mot polspelen.

När jag kom hem blev de lite mys med pappa och lillebrosan. God mat , hokey ( Fbk vs Rbk), film och små prat. Kvällen var istort sätt på topp.

Hade hade ❤

Likes

Comments

ja idag slutade jag klockan 12 igen , rätt skönt enligt mig själv. Efter skolan gjorde jag inte så mycket låg mest på soffan och kollade på serie. Men ja sen var det ju innebandy träning vilket idag var en av de jobbidgase träningara på länge, idioten ,shoppesteps, armhävingr , situps och plankan är inte det roligaste. Men jag överlevde iallafall 🖒. Nu ska jag fortsätta att kolla på serier.

Kram ❤

Likes

Comments

Sitter på bussen hem ifrån skolan. Mitt huvud är alldeles tomt och förvirrande efter dagens prov . Matten var relativt lätt men vem fan bryr sig om phytagrias sats ? Non fattade jag allt utom när de kom till skilnaden mellan x och y ? men aja det går som det går. Ja och så har min instagram fuckat upp och jag har fått lite mycket panik över det.

Det blev även en lunch dejt med bae❤ på pizzeria flamenco. Nu ska jag bara hem och sedan väntas träning i volvo. #cltillidie 

Likes

Comments