Jag vaknar i morse till ett vinterland ute i trädgården. Över en natt har det snöat cirkus 20 cm... Att gå till bussen var ett helvete då jag fick snö upp över skorna, kallt vart det också. Självklart ¨så valde vår kära idrottslärare att vi skulle ha idrott i en sportarena som ligger 30 minuter ifrån skolan . Det blev att gå i halv snöstorm med blöta skor och strumpor, snön gjorde även att vi kom försent till matten vilken inte gjorde så mycket egentligen. Nu känner jag att snön kan försvinna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja min helg kan sammanfattas med ett ord och det är innebandy. Lördagen startades med en match mot Gnosjö IBK blev tyvärr en förlust med 5-0. 90 minuter senare blev det ytligare en match, denna gång mot Ljungby IBK där blev resultatet 2-2. Ingen vinst denna helg men fan vad roligt vi hade det ute på planen. Efter matcherna där jag själv deltog ute på planen blev det en sväng med brorsan till damernas B-lags match.


Likes

Comments

tjena tjena , ja villen dag. Vaknade drygt halv 8 och började plugga med det samma med  God frukost till. Det blev även en tur till modehuset , kollade mest , inget köpt denna gången.

Vid lunchtid mötte jag upp en kompis och begav oss till falken för att kolla på innebandy. Cl98IC mot ett lag med röda tröjor ( kan ej namnet) men någon stans åt växjö. Matchen var relativt händelserik .

Efter matchen åkte jag hem och åt , nu blir det mys med familjen.

Hadehade ❤

Likes

Comments

i går kan jg inte säga annat än att jag hade svin kul. Dans , dans och mera dans. klubben sandra hade öppet för oss "yngre" fårn 21-01 . Dansgolvet var väl där vi höl till mest. Dok vart det bara tjejer som dansade vilket var trist, eller a det var ett gäng killar som stod på dasgolvet men jag kan inte säga att dem dansade. DJ spelade bra musik och hela kvällen vart bara perfekt . Fick även fri biljett till påsklovets fest 👌 Tack till alla som var med och fjorde denna kväll så jävla underbar.

Likes

Comments

hejsan hejsan
Igår var dett en rätt händelserik dag. Ja förutom de 1 1/2 timmarna jag spernderade i en bil ner till kallinge. Mtachen gick alment dåligt, noll lagsamanhållning och två pers blev hårt skadade. Jag kan inte direkt säga att Karo spelade sjyst då mpnga av dem  slogs och nöps vilket jag tvivlar på e tillåtet. Själv har jag ett jävla hand avtryck på låret och en i rygfen och små nyp märken på ena låret. Detta vart ju även sista serie matchen , så nu siktar vi framåt mot polspelen.

När jag kom hem blev de lite mys med pappa och lillebrosan. God mat , hokey ( Fbk vs Rbk), film och små prat. Kvällen var istort sätt på topp.

Hade hade ❤

Likes

Comments