Ja, jag vet inte vad jag ska börja. Men idag gick jag in av en slump in på min gamla ask sida... från cirka 2 år sedan. Alltså från den tiden då jag mådde som sämst. Då frågor jag svarat på  var frågor som " vem e din bästa vän , eller jute du har inte några" , "varför går du inte ner i vikt när du vet att du är tjock" och liknande. Jag svarade på dessa med punkter för att bara visa hur idiotiska folk kunde vara. Dok om jag gick in på Frågor jag fått men inte svarat på var allt så mycket värre. Jag kommer ihåg hur jag var så jävla ledsen över det som stod. dok trodde jag på det också. Jag viste då och vag vet en idag vem som skrev vad, jag såg på personers sätt att skriva, och hur de betedde sig i verkligheten, för det var ju just det, frågorna kom ju från människorna i min klass, och ifrån paralen.

Jag behövde nu bara lätta på trycket, få ut min aggression, min ledsamhet. Det hjälper faktiskt att skriva av sig ibland.

KRAM PÅ ER 💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Japp jag är en film nörd.

Jag kollar på minst en film per dag. Oftast skräck, thriller, eller deckare.

 Men självklart händer det att jag kollar på komedi, action, romantik, drama, äventyrliga och tonårs  filmer också.

Vad för film det är beror på vad jag är på för humör, vad det är för stämning runt om och sällskapet.

Som en höst kväll, himlen är mörk, det blåser och du sitter nerkrupen under täcket och tittar på en riktigt läskig skräck film. ´Man riktigt känner spänningen stiger inom en och ja man blir kanske lite rädd också.  

Eller när man nyss blivit dumpad, man sitter med tårar i ögonen, med sin bästa vän bredvid,  och kollar på en riktig tonårs film med mycket trauman för att få in i huvudet att det finns fler idioter en bara honom.

Så finns det ju filmer som man kan kolla på om och om och om igen, filmer som man passar vid alla tidpunkter. Dessa filmer är olika för alla, och alla har åtminstone en speciell favorit.

Det finns massor av filmer för massor olika tillfällen... och det är aldrig  fel tidpunkt att titta på film.

Likes

Comments

Rätt nöjd med denna aoutfit ändå 😊 känner mig väldigt blå mörk , som ett blåmärke😂 men ändå nöjd

🔹Skor : Polo Ralph Lauren
🔹Byxor: Lindex
🔹T-shirt:Geena?
🔹Kavaj: Only
🔹Väska: Pieces

Likes

Comments

Ja idag blev det en mysig dag på hansa city, med god fika, mycket shopping och trevligt sällskap ❤

Likes

Comments

Ja då var dagen kommen... den som jag längtat efter ett helt år. jag har nog aldrig varit så nervös som idag, jag har nog aldrig sjungit så bra som idag , jag har aldrig varit gladare att se folk jag känner när jag uppträder , jag har aldrig varit så lättad över att något är över. Ja min konfa tid har varit svår , jag gjorde ett val som jag nu insett kankse inte var det bästa. jag valde att konfimera mig i kyrkan och församlingen jag sjunger i kör i , i den jag är uppväxt i. Men jag har fått stå ut med att konfimeras ihop med personer som jag bytte skola ifrån, personer som gjort mig illa , folk som fått mig att må dåligt. Så är stolt över mig själv att jag klarade det.

Efter sermonin i kyrkan blev det fika hemma med släkten👌 i morgon sj jag fira med vänner ❤

Likes

Comments

Vad händer i mitt liv ?

Ja nu tänkte jag sammanfatta Gotlands resan.Jag har då varit på konfirmations läger. Vi borde på en läger gård med kass mat och bekväma sängar.  Dagarna har i stort sätt bestått av övning inför konfirmationen på lördag . Men vi har även varit på utflykt vid den blå lagunen sjukt fint och skönt vatten och kollar på raukar. Själv tycker jag att Gotland påminner väldigt mycket om Öland.
Båt turen hem på 3 timmar var väldigt gunngit och vingligt. Men annars har det varit roligt❤

Likes

Comments

Vad händer i mitt liv ?

konfirmations läger på Gotland i 5 hela dagar , 6 hela timmar tog resan från kalmar till lägergården . Nu kommer ledarna och sjunger godnatt visa vilket käns lite konstig 😂 i morgon blir det bad och övning 👌

Likes

Comments

konfirmations läger på Gotland i 5 hela dagar , 6 hela timmar tog resan från kalmar till lägergården , i morgon blir det bad och övning 👌

( ja jag har linne och bh under tröjan )

Likes

Comments

Vad händer i mitt liv ?

Ja det blev en dag på stan,gått och lyssna på The fooo ( tackvare Olivia) &lite shopping avklarat.

Sedan var jag på ledar kurs som Johan Israelsson höll i , rätt intressant ändå.

Förtillfället sitter jag och bästi på donken med varsin mobil i handen , jätte sociala😅

Likes

Comments

Vad händer i mitt liv ?

Japp , nu siter jag på tåget mot Linköping. Natten har varit nästan helt sömnlös...Men när tankar kommer upp i huvudet är det ingen mening med att kämpa imot ..., Jag  Skypeade även med Oli ❤ ( Olivia) jag vet inte riktigt vad man ska säga , hon och jag till sammans blir bara , misstolk och slutar i gapskratt...

Nu taggar vi ytligare 2 timmar med tåg
🔜 Linköping

Likes

Comments