Hej på er! Jag hade en super bra idag och igår!!
24 juni. Igår åkte jag till Karlskrona och fikade med Pappa, Madde, Heidi & Emma. I Espresso House då valde jag belgisk mörk varm choklad och en morotmuffins.
Det var jätte gott! Jag åkte hem till stugan i Bergkvara ligger i Småland.
Efter en stund då gick jag till grannen och hade MidsommarQuiz efter Quizen då hade vi 5-kampen. Jag tror att vi kom sist eller näst sist. Osäker!
25 juni. Idag åkte min syster Heidi, Heidis kompis Emma & Pappas flickvän Madde.
Jag och pappa tog farväl till dem och sen åkte de upp till Stockholm.
Jag och pappa tog lite lugnt i järnsida:)
efter jag tog lugnt så jag gick över till min granne Meya. Jag och mina kompisar åkte till Skäppevik och köpte glass och umgåste. Men efter vi var där åkte mina kompisar förutom Meya. Vi tänkte vad ska vi göra? Min tanke var att spela Meyas favvis spel. Det var minecraft. Då spelade vi en stund. Pappa ringde och sa det är mat. Min tanke var " faaan vill fortsätta spela minecraftspelet. Snälla orkar inte gå och äta, vill bara spela klart "
Såklart jag gick hem och åt sen gick jag tillbaka och spelade. Men sen när det var 16:00 då åkte dem. Då jag hade inget o göra.
Så jag kollade på film, filmen
heter Jack and Jill. Jag har aldrig sätt den så jag bara tryckte den filmen och kollade en stund. Pappa ropade och sa ska vi till Skäppevik? Jag bara yes. Vi gycklade dit och spelade minigolf.
Men jag vann den minigolfen. Jag som är bäst på minigolf. Man ska ha minst poäng.
Jag hade 72 och pappa hade 76. Jag är så glad! Sen stack vi hem och mysade & lyssnade på musik. Högtalare: marshall.
Så jag hade väldigt bra dag och igår! Hejdå alla fina läsare!

Likes

Comments