Hej hörni!

Jag ligger i soffan och jag mår väl inte så jätte bra. Jag har ont i magen, ont i halsen, ont i huvudet och känner mig hängig. Jag gick hem från skolan idag efter att jag hade gjort två prov i skolan. Jag hade två engelskaprov och ett matteprov. Engelskaproven gick sådär men matteprovet gick bra tror jag, det känns som det gick för bra för att vara sant. Så jag ar varit hemma sedan lunch och jag mår inte bra. Jag vet inte om jag ska gå till skolan imorgon, jag skulle behöva eftersom jag ska ha en fest på lördag. Så jag är lite orolig för den om jag inte går till skolan. Jag är rädd att folk ska tro att jag är sjuk och så blir det inget, Jag har ju inte feber så det är ju lugnt.

hoppas ni har haft en bra kväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hörni!

Jag tränade förut, åt , städade rummet, pluggat, kollade julkalandern och har precis bakat klart knäck.Jag älskar knäck!!!!!!!!!!!! Knäck och lussekatter är det bästa julgodiset som finns verkligen. Det är så gott och man kan äta hur mycket som helst utav det. Vilket är erat favorit julgodis?

Jag tänkte bara skriva liten uppdatering såhär på kvällskvisten. Hoppas ni har haft en bra dag.

Likes

Comments

Hej hörni!

Jag sitter på bussen påväg hem just nu. Idag ville jag inte ens gå till skolan men jag kämpade mig iväg och det var tur det. Jag fick reda på att jag har svenska prov imorgon och idag var sista lektionen med att laga mat på hemkunskapen. Jag slutar den 22 december så för mig var det 15 skoldagar kvar med idag, nu är det 14 skoldagar kvar eftersom jag har slutat för idag. När jag kommer hem ska jag byta om och åka till gymmet, har sett fram emot det hela dagen. Det ska jag göra och sedan ska jag väl plugga, kul kväll.

Likes

Comments

Hej hörni!

Det är december. December=vinter. Gud vintern är en av de bästa årstiderna. Julmat, julgodis, pyntet, granen, min kompis fyller år, min pappa fyller år, jag fyller år, snö, kallt, mysigt, tjocka kläder, julafton, släkten, ledighet, presenter, nyår, skidor och inga måsten. Ja det är det bästa med vintern. Jag älskar vintern och våren och hösten kan dra för de är bara mitt emellan sommarn och vintern. Jag älskar verkligen vintern och när ingen annan gör det blir jag lite arg och fundersam, alla gillar väl vintern? se alla bra saker där uppe. Vad tycker ni är bäst med vintern?

Idag är det tre veckor kvar till julafton och lite mindre till vi får JULLOV. Jag längtar redan då jag är färdig med skolan. Jag är trött och vill inte gå dit. Men det är bara lite mindre än tre veckor så man får hålla ut även om det är jobbigt.


Du är fin precis som du är och låt ingen trycka ner dig för att du är du

Likes

Comments

Hej hörni!

Har fortfarande jätte mycket i skolan så därför uppdaterar jag inte så mycket. Jag ligger också efter med träningen vilket gör mig stressad. Tränar typ en gång i veckan på gymmet men jag vill typ att det ska vara 4-5 gånger i veckan men man får ta det som det kommer. Det viktigaste just nu är skolan för mig och det andra kommer efter. Det viktiga för mig är att få bra betyg och jag har mycket just nu så träningen kommer i andra hand. Men eftersom har så mycket prov så orkar jag inte träna. Aja det är bara tre veckor kvar i skolan och det är typ bara 2 veckor kvar av en massa prov för sedan sätts betygen.

Har ni mycket prov?

Godnatt och sov gott.

Likes

Comments

Hej hörni!

Jag har precis suttit och pluggat en och samma sak i 1,5 timme. Jag pluggade idrott då jag har idrottsprov imorgon. Jag har också muntliga delen i svenska nationella imorgon. Jag är taggad på svenskan då det känns som jag kan prestera bra i det eftersom jag har väldigt mycket åsikter och så. Och eftersom muntliga delen i matten inte alls gick bra så hoppas jag på bättre imorgon. Har ni haft muntliga nationella ännu?om ni hade, hur gick det?

De här tre senaste dagarna har verkligen inte varit mina toppendagar. I måndags så var jag så trött att jag inte orkade med någonting och jag var bara sur och tråkig. Igår var lite bättre. Jag var fortfarande trött men jag var med en kompis tog det lugnt. Idag så är jag jätte trött igen. Även fast att jag tar tre sömntabletter så har jag svårt att sova på nätterna. Ibland vaknar jag mitt i natten eller så känner jag mig inte utvilad dagen efter. Och jag har känt såhär i några veckor nu men som tur är så ska jag till läkaren på måndag. Jag är pigg ungefär fram till lunch men efter lunchen blir jag jätte trött och okoncentrerad. Jag blir så trött på mig själv för att det blir så eftersom jag vill vara närvarande i skolan.

Aja jag måste fixa tills imorgon nu så godnatt och sov gott. Lycka till om ni har något prov.

Likes

Comments

Hej!

Jag är så trött på allting just nu. Jag är verkligen inte vänlig, jag irriterar mig på allt och alla och jag gråter över vad som helst. Jag är så himla trött men jag vet inte varför, eller jo jag vet det är för att jag inte har sovit bra och sedan är det mycket i skolan just nu. Det känns som jag har prov på prov på prov hela tiden. Man ska också hinna plugga till dem och verkligen få bra betyg på dem också. Det är verkligen mycket just nu. Min dag var bra ja tills jag var på väg hem. Jag var så trött så att det tog mig fem minuter att gå från busshållplatsen hem när det egentligen tar 1-2 minuter. Väl hemma badade jag i typ fem minuter innan pappa ringer och säger att vi ska åka om tio minuter för vi ska ta spruta. Ja så nu har jag tagit min första spruta mot hepatit A och B. Nästa spruta blir om en månad då man ska ta sprutan en gång till för att skyddet ska hålla. Jag ska också ta stelkrampssprutan snart då jag kan ta den även fast jag äter antibiotika. Så den måste jag ta nu innan jul eftersom vi åker till Thailand i februari och jag ska ha många sprutor. jag tror att jag ska ta minst fyra sprutor på väldigt snar tid. Aja jag har inget emot sprutor.


Hoppas ni har haft en fin dag.

Likes

Comments

Hej hörni!

Denna dag har varit bra. Min kompis Tyra som är som min syster och jag träffades efter skolan. Vi har inte träffats på ett långt tag så det var jätte mysigt. Vi hade en bra stund bara vi först och sedan så bakade vi kladdkaka. Vi bjöd sedan över Tyras mamma och bror på fika. Så vi fikade och pratade vilket var jätte trevligt. Det var länge sedan vi verkligen pratade tillsammans. Men min dag blev lyckad, hoppad bara att imorgon också blir det.

Godnatt och sov gott!

Likes

Comments

Hej hörni!

Jag hade tänkt om olika hårprodukter men jag orkar inte. Jag har suttit och pluggat nu i 40 minuter och nu ska jag snart gå och lägga mig. Tänkte bara fråga om ni vet ett bra sätt för att få tillbaka motivationen till att träna? Jag har knappt tränat n¨någonting på två veckor nu och det gör mig galen. Samtidigt äter jag massor. Hoppas verkligen på svar.

Hoppas ni har haft en bra dag. Hoppas ni har skrattat och haft roligt för det är så viktigt. Godnatt och sov gott!

Likes

Comments

Hej hörni!

Wow ett inlägg jag vet. Förvånad över mig själv. Jag har faktiskt tänkt att skriva idag vilket jag planerade in i min dag. Okej det kanske låter konstigt att jag planerade in det men jag planera ungefär alla mina dagar. Okej jag ska förklara. Jag sätter upp mål som jag behöver göra varenda dag som t.ex. idag så skulle jag göra 17 saker och sedan händer ju alltid saker som man inte visste innan. Så jag kanske har hunnit med 12 saker och resten har jag skjutit fram tills imorgon. Jag har skjutit fram sådana saker jag vet att jag orkar ta hand om i morgon och saker jag måste ta hand om. Nedanför finns en bild på hur mina mål kan se ut för en dag. De är ganska enkla och vanliga saker som man måste göra men det är skönt att ha de nedskrivna för då vet man vad man måste göra och man kan inte säga "äsch jag gör det imorgon eller senare" för då vet man att detta är viktigt att göra. Sedan finns också en bild på mitt pluggschema de närmaste två veckorna. om ni kan läsa vad jag har skrivit så är det ganska mycket jag ska plugga varenda dag. Men det är det som behövs för att jag ska nå mina mål.

Okej idag är det fars dag vilket alla förmodligen vet. Vi valde att fira min pappa på en fest fika klockan 15 idag. Vi bjöd in min bror och hans sambo och fikade och pratade. Det var ganska trevligt. Jag hade gjort e present till min pappa men jag valde att inte ge den. Min pappa och jag har inte en så bra relation så därför kändes det ganska konstigt att ge den. Kanske lite svårt att förstå men det kändes inte bra att ge honom den för det jag skrev på pappret och teckningen som han skulle få, så kände inte jag. Jag försökte hitta bra dikter på nätet men alla handlade bara om vilken bra och glad och vilken superhjälte ens pappa är, men så känner inte jag. Det är såklart jag älskar min pappa men jag har ett svårt band till honom. Svåra och grumliga känslor om honom. Men det blev en lyckad fars dag iallafall.

Hoppas ni har haft en bra dag oavsett om ni har firat fars dag eller inte.

Likes

Comments