hej hörni!

Som ni har märkt har jag inte uppdaterat något under veckan men jag tänkte att jag skulle ta dag för dag och berätta lite vad jag har gjort och så.

Måndag: Jag gick i skolan från 08:10- 15:30. I skolan hade jag ett SO prov och en hemkunskapredovisning. När jag kom hem gick jag och tränade och sedan pluggade jag lite på kvällen. Inget direkt märkvärdigt hände.

Tisdag: Jag gick i skolan från 08:10-14:15. Mitt spanskaprov blev förflyttad till denna vecka som kommer istället. Jag gick på min första ERGT-grupp. Det är en grupp som man pratar om ångest. Sedan på kvällen gjorde jag inte så mycket.

Onsdag: Jag gick i skolan från 08:10-15:10. Efter det så åkte jag hem. När jag kom hem så började jag att dela upp all reklam i högar. Jag ska dela ut reklam i mitt område för ett tag nu. Så pappa och jag hjälptes åt med det. Jag blev arg på mamma så vi började bråka.

Torsdag: Jag gick i skolan från 08:10- 14:45. Trapporna i skolan är vart trasiga så vi fick inte gå in i skolan men eftersom vi har paviljonger och andra klassrum på skolgården fick alla 8:or och 9:or tränga ihop sig i dem. Min klass fick vara i en paviljong. Som tur var hade vi temadag då så vi missade bara en engelskalektion. Vi kollade på någon teater i skolan fast ja i sporthallen. Vi hade också samarbetsövningar. Efter skolan så hämtade mamma mig och vi åkte till stallet. Min syster hyr en häst på ett stall och en dag i veckan ska jag rida på honom. Efter ridningen åkte vi hem och jag gjorde inte så mycket mer.

Fredag: Vi hade hemstudiedag eftersom de inte hade löst det där med trapporna ännu. Så jag var hemma fram till lunch men sedan mötte jag mamma på stan och vi åt lunch på Subway. Efter det följde jag med henne tillbaka till sitt jobb där jag pluggade tills hon slutade klockan 14:00. Efter det gick mamma och jag på stan där vi fikade och shoppade lite. Jag fick flera bikinis för att vi skall till Thailand i februari. När vi kom hem så tog jag det lugnt resten av kvällen.

Lördag: Pappa, några kompisar till oss och jag åkte hem till Gryt för att köra hem våra båtar till Norrköping. Sedan så följde jag med mamma på stan och sedan skjutsade hon hem mig. Då gick pappa och jag ut och delade ut en bit av reklamen. På kvällen såg Nora min syster och jag på Harry Potter 5 och myste själva.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni!

jag hatar skolan. Är så himla trött på den. Önskar man kunde hoppas av skolan och bara få börja jobba med sitt drömjobb direkt. Jag är så trött på min skola och på vissa i min klass


Förlåt jag kan inte skriva mer. Just nu kan jag inte förklara vad som händer med mig själv och vad som händer i skolan men jag lovar att jag inom snar framtid ska förklara för er.

Jag hoppas iallafall ni har haft en bra skoldag och är taggade på helg. Jag vill göra allt på en gång nu i helgen men jag kan inte det men jag hoppas att ni hinner med et ni ska innan helgen.

Ha en fantastisk dag imorgon.

Likes

Comments

God kväll hörni!

Skriver ganska sent men jag är faktiskt stolt över att jag ens skriver något.

Jag gick hem ifrån skolan i torsdags då jag hade jätte ont i magen, ont i huvudet och kände mig hängig. Jag gick också hem för att jag hatar skolan. Jag är ensam hela tiden och ja det är inte roligt just nu att gå ditt. Jag går typ bara till skolan nu för att vara närvarande och för att inte missa något.

Iallafall jag har varit sjuk hela helgen och har bara legat i soffan och kollat på disney channel, för det är det man gör när man är sjuk. Jag har haft en skön tid för mig själv oavsett om jag har mått skit för olika saker. Det har varit skönt att bara få vara hemma och ta det lugnt även fast det inte direkt har hjälpt. Jag känner mig inte ett dugg utvilad och jag är inte redo för skola imorgon. Jag missade ett SO prov på första världskriget i torsdags och dem hade vikarie så jag vet när jag ska göra provet men jag hoppas att det löser sig så att jag kan göra det imorgon.

Denna dag har faktiskt inte hänt så mycket. Min pappa, mamma, min syster och jag åkte till Media Markt för att handla en ny dammsugare men också för att jag ville kolla på en dator. Jag har funderat på en Macbook men jag tror inte att det blir det för jag tycker faktiskt inte om den. Jag tycker den är för komplicerad och den är dyr. Så jag ska hitta en bra dator för ett billigare pris. Men jag har ändå inte råd ännu för jag håller på att spara just nu och så ska jag till Thailand i februari så det kommer nog ta ett tag innan jag köper en dator men det skulle vara kul med ett mål. Men jag har ganska många mål uppsatta så det är ganska rörigt i mitt huvud just nu. Så jag ska försöka ta det lugnt med målen. Jag ska inte sätta upp för många har jag tänkt.

Jag hoppas ni har det bra.


Likes

Comments

Hej hörni.

Gud veckan går segt någon som håller med?

Idag skulle vi ha haft en SO prov på orsakerna till första världskriget men tyvärr är våran SO lärare och mentor sjukskriven så det blev inget. Men vi ska ha det imorgon istället och jag känner mig ganska taggad på det. Vi har gått igenom det massor utav gånger så det sitter nu. Men det känns som det kommer massor av saker på en gång i skolan. Imorgon har jag ju SO prov. PÅ måndag har jag hemkunskap redovisning och på tisdag har jag spanska muntligt prov. Jag är nervös för båda då jag ville behålla mitt C i spanska och höga mitt hemkunskapsbetyg till ett A detta år. Så jag är lite orolig över det. Samtidigt som skolan setter en massa press på oss så känns det som att det är långt kvar till gymnasium. Men i själva verket ska vi välja i januari eller februari. Så oron finns såklart där men det känns inte riktigt som min hjärna är med på allvaret. Det känns som att jag inte riktigt orkar bryr mig eller asså att jag tar skolan lite för givet men jag vet att det ska man inte göra. Jag tar för givet att jag kommer klara detta men egentligen tror jag att jag behöver kämpa lite och vara mer aktiv och visa vad jag kan på lektionerna. Men jag hoppas att det kommer bli bra.

Så jag red idag. Min syster hyr en häst och hon behövde plugga så jag fick rida Korren idag. Korren är hästen. Det var inte så kul då jag spände mig väldigt mycket och det ledde till att jag skumpade omkring väldigt mycket i sadeln. Förhoppningsvis går det bättre nästa gång.

Ha en bra och mysig kväll nu.


Likes

Comments

God kväll hörni!

Gud måndagen är avklarad så skönt. Denna dag har verkligen varit som en bergochdalbana.

Självaste skoldagen blev inte så lyckad då jag blev ganska ensam men det är ganska lugnt nu. Jag har börjar vänja mig vid att vara ensam även fast det är ganska ledsamt och tråkigt. Men jag har musiken iallafall hela tiden. Efter skolan så gick jag och fem andra kompisar ifrån klassen och åt pizza. så gott. Det hela började med på hemkunskapen som var våran sista lektion att jag sa att jag var sugen på pizza. Det slutade med att vi var sex personer på en pizzeria efter skolan. Jag åt en bologneze pizza. Det var ost, tomatsås och köttfärs på den. Så himla god den var. Rekommenderar den pizzan starkt. Efter det så gick alla vi till Söderköpings resecentrum eller som den heter, stinsen. Där satt två av mina kompisar och jag och väntade på bussen i ungefär en kvart. Jag hade en väldig rolig eftermiddag. Men skuldkänslorna kom ifatt mig när en kompis till mig blev ledsen för att han inte fick följa med. Jag hade inte tänkt på att bjuda med honom och då sårade jag honom. Hatar mig själv för det. Aja jag förklarade allt och han skrev att det var lugnt så förhoppningsvis är det lugnt.

När jag kom hem ifrån skolan så drog jag till gymmet och körde powerwalk eftersom jag har problem med revbenet så kunde ja tyvärr varken jogga eller springa. Men jag powerwalkade i 40 minuter istället. Sedan så ringde jag Tyra min granne och lillasyster och frågade hur det var med henne. Hon är sjuk. Hon var hungrig men orkade inte göra någon mat så jag åkte hem till henne och gjorde pyttipanna och ägg.

Sedan blev det hem och duscha och plugga och nu sitter jag här och skriver. Jag ska kolla på en skräckfilm snart. Ni vet det kommer ju ut en ny skräckfilm i veckan som heter IT(DET). Jag ska kolla på den tidiagre så att jag kan kolla på den nya nu i veckan.

Så puss och kram och ha en bra kväll.

Likes

Comments

God kväll hörni.

Dagen har varit jätte lång men ändå mysig. Den började med skola såklart. Vi hade svenska, kemi och matematik på förmiddagen och sedan hade vi lunch. Vi fick soppa, bröd och pannkakor. Jag och Ludwig gick hem till honom på lunchen och spelade ett bilspel. det var kul att bara hänga med honom. såklart ska några klasskompisar skämta om det men jag vet ju hur de är så jag är van men det är synd att det ska vara så. Vi hade sedan spanska i 1,5 timme och sedan slutade vi. Mamma kom och hämtade mig. Vi skjutsade hem Wilmer min bror och sedan åkte vi till Linköping för mitt möte med Frida. Det var tufft men vi ägnade en timme åt att prata om skolan. Det var välbehövligt för mig tror jag. Vi åkte sedan hem och jag bytte om för att cykla till gymmet. Jag tränade kondition, mage, rumpa och framsida lår. Det var jätte skönt. Jag åt när jag kom hem och duschade. Sedan blev det att jag pluggade matte, hemkunskap och spanska.

Hoppas ni har haft en fin dag.

Likes

Comments

Hej hörni!

Jag skriver på skoldatorn nu och det känns så konstigt men tänkte att jag skulle prova.

Vi hade skolfoto idag. Först tog hela klassen tillsammans. Jag hamnade på samma ställe som förra året, i mitten på mittersta raden. Förhoppningsvis blev det jätte bra eftersom jag ska köpa årets bild. Jag vill ha sista högstadiebilden av klassen som minne liksom. Tänk att man går sista året på högstadiet. Det känns konstigt. Det känns som jag fortfarande går i åttan vilket jag inte gör. Vi tog sedan eget porträttfoto vilket jag också hoppas blev jätte bra då jag ska köpa det och byta ut mot det som sitter på vägen uppe i hängarummet, den bilden är så ful på mig.

På klasstiden fick vi en bok om gymnasiet eftersom vi ska välja i Januari eller Februari och så fick vi en tid till SYV. Jag har tänkt att jag ska skriva ett eget inlägg om hur jag tänker inför gymnasiet och så.

Iallafall dagen har rullat på men jag var så trött och hungrig på sista lektionen att jag höll på att börja gråta. Jag gick till 15.30 idag och jag klarar knappt av det. Jag tycker det är jätte jobbigt. En sådan sak ska jag komma ihåg till gymnasievalet. Iallafall jag hade tänkt att köra ett steppass på Friskis och Svettis men jag avbokade det för att jag ville ta det lugnt istället och det var rätt beslut för mig. Jag tänker att jag ska till gymmet imorgon istället.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Likes

Comments

Hej hej.

Ja jag vet att jag inte har varit aktiv på jätte länge men det ska bli ändring på det nu jag lovar.

Iallafall skolan har kommit igång igen. Jag själv går nu i nian och har enrom stor press på mig redan nu. Känns som jag redan ligger efter i skolan när den knappt ens har börjat. Men jag kämpar på även om skolan inte är jätte kul just nu. Ibland kan det vara jobbigt men det är viktigt att fortsätta när man egentligen vill ge upp.


Ja det var väl allt men jag lovar att det blir böttre uppdatering nu.

Likes

Comments

Jag vet att jag har varit sjukt oaktiv de senaste veckorna. Har varit på båten och har inte haft något lust att skriva. Men nu är jag hemma igen så nu blir det mer uppdatering.


Iallafall jag har precis sett klart "to the bone" en film på Netflix. Den är sjukt bra. Det handlar om en tjej som är sjuk i anroexia men förstår inte själv hue sjuk hon är. Hennes familj är fucked up. Hennes bonus mamma hjälper henne till en doktor och hon från driekt flytta in till ett henne som han typ ör chef för.

Jag rekommenderar starkt filmen. Jag blev jätte överraskad för att den var så bra. Jag sitter helt förstelnad över hur bra filmen är. Hur alla spelar karaktärena så bra. De tolkar verkligen hur det är att ha en ätstörning.

Om man har en ätstörning, känner någon som har en eller bara vill veta mer om den. Se filmen! Den är så väl spelad och de vet precis hur det är att ha en så därför visar dem det så bra

Likes

Comments

Väska: Ullared. Skorna: Duffy. Shortsen: xpris. Tröja: Gina tricot.

Likes

Comments