Höstlov, äntligen! Det firades in med fest i Blackstad i fredags. Temat var olika resor, vi gick forskar resa. Jag klädde alltså ut mig till forskare medans dem andra var "från Egypten". Snyggaste tjejerna!! Det var en väldigt rolig kväll som resulterade en seg lördag. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er,
Idag ägnade jag större delen av skoldagen i aulan för att förbereda inför mössprovningne som hölls idag, innan jag gick dit var jag sten säker på hur den skulle se ut. Nu har jag ingen aning, har till söndag att bestämma mig vilket känns rät stressande! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Kom precis hem från matlagningen, vi lagade de på bilderna nedan. Allt var så gott!! Nu ska jag sätta mig och ta i tu med affärsjuridiken som vi har prov i imorgon, sen PH!


Likes

Comments

Bilder från middagen hos Emma igår, behöver mer sånna här kvällar!!

Likes

Comments

Igår var jag på middag hos Emma och firade att hon fyllde 18 förra helgen, super mysig kväll! Tog en skön sovmorgon idag, gjorde en god frukost och ska snart göra mig iordning lite för en pw med Tilda, sen behöver jag ägna resten av dagen till plugg!

Likes

Comments

I fredags var jag tillsammans med Bella och Tilda på Justin, Tilda fick de i 18 års present utav oss. De var jätte häftigt att få se honom live, han är ju ändå en utan dem man lyssnat på under många år! Även att alla delar i konserten inte var det bästa jag sett så var det verkligen en upplevelse! Han är ju så duktig!

Likes

Comments

Hej på er, jag har spenderat hela helgen i Stockholm vilket resulterade en mycket trött Emmie imorse, är så tacksam att vi har lång sovmorgon på måndagar! Åt en god frukost och gjorde mig iordning lite innan Tilda kom och hämtade mig. Efter skolan ska jag äntligen till frisören och göra något åt mitt slitna och gula år :p Behövs vekligheten!

Likes

Comments

Igår var det mat lagning som varje tisdag. Vi gjorde kycklingrolader och pannacotta, båda var super goda!!

Likes

Comments

Igår jobbade jag ett par timmar efter skolan, sen åkte jag direkt hem till Oskar där dem hade gjort iordning middag! Blev en lugn kväll med massor spel och bra sällskap. Behöver mer fredagar som denna

Likes

Comments

Igårkväll var vi några stycken hos Wilma och kollade igenom alla Twilight filmer, blev en sen kväll men var en jätte mysig sådan. Jag sov kvar hos Wilma sen, idag började vi med god frukost framför en film. Perfekt start på dagen!

Likes

Comments