Fyyy faaan för denna vecka, haft panikångest varje dag å magen har varit kaos för ja e så stressad, helt sjukt vad stress gör med kroppen. Ser fram emot helgen så enormt, skön chill fredag med en vän sen antar jag bara binge-kolla på filmer med mamma å modern family som jag äntligen börjat kolla på igen!! Kollade på det med mitt ex sen slutade jag när förhållandet sluta men fan va ja har saknat den serien.. Idag hade jag prov imorse som gick bra men gick hem direkt efter å har inte gjort något alls idag vilket inte var så smart, har 300 saker att göra men känner bara att jag måste få slappna av, måste plugga lite matte ikv dock för har ett hemskt stort prov imorn i matte. Är urusel på det men är bra på annat så im fine i guess. Ska äta middag nu, puss!!

Likes

Comments

View tracker

Spelade in denna lördags! Kul att göra videos med andra så lär bli fler! Alla mina lektioner idag vart inställda så de rädda min måndag, pluggat, gjort video till youtube, redigerat, fick kort besök av matte å nu vill jag bara ätaaa, så de ska jag göra, puss!!

Likes

Comments

View tracker

Sitter och kollar på Super Size Me och antecknar till prov, helt sinnessjukt mycket plugg men är sjukt glad att vi fick se denna film i skolan då ja sett den innan och tycker den är viktig, hade vart ännu bättre om vi såg Cowspiracy men its something! Igår träffa jag en vän som skulle hjälpa med plugg men hamnade på ett annat ställe å tog några drinkar men kom hem innan 00 och åt en sen middag med mamma och kollade Twilight New Moon, aldrig sett dom filmerna så har planerat å se dom nu så ja har de gjort hehehe. Puss!! ps. grov söndagsångest

Likes

Comments

Heej! Idag är det fredag och det är jag glad för, trots att jag planerat att plugga hela helgen, 3 prov nästa vecka och 2 inlämningar, helt sjukt, en vecka in i terminen och verkligen pang på. Varit en jobbig vecka men i did it! Var hos min familjebehandlare idag, älskar henne, känns nästan som familj, fick till och med en liten julklapp från henne! Ska snart göra mat är vråålhungrig.. Har inte gjort yt-videos på snart en månad men ska spela in en imorn och kanske en till på söndag, måste fixa ljus på något sätt, blir så tråkigt att göra videos som är fula utan ljus.. Omotiverad blir man, men får lösa på något sätt! Puss!!

Likes

Comments

Älskar dessa, finns också nån video som stämmer så bra i verkligheten, om jag hittar den lägger jag in den här också...

När jag är riktigt bitter hatar jag allt och alla och mycket är pga det ovanför.

Likes

Comments

View tracker

Fyfan. Sista dagen innan skolan. Ångesten är för mycket. Men finns inget man kan göra åt det... Här är iallafall jag idag innan jag och familjen åkte till lilla Flisis 2-års kalas! Mysigt å träffa alla! Ska träna snart, tränat 3 dagar i rad och ska så ofta som möjligt, dock brukar som alltid skolan komma imellan :-))))) Hoppas ni haft en bra helg, puss!!

Likes

Comments

GOOODdag. Är typ hög på endorfinerna efter ja tränat, första gången i år och så jävla mycket mer ska det bli. Mitt humör går ständigt upp och ner och måste komma ihåg att träning är som en naturlig antidepression-tablett! Ska duscha snart å fixa mig och kanske spela in en video om min hesa röst tillåter mig? ikväll blir det bio med Mattias, Hundraettåringen! Ska bli kul å se om den är lika bra som första..Vet att allas mål efter nyår är träning osv men känner att jag har koll på matdelen så har redan gjort 50% om man säger så, träningen är mer för mentala hälsan, sen såklart om man känner sig snyggare och mer tränad blir även självförtroendet bättre men det är ju mentala hälsan... aja, heja mig, puss!! (bilden är jag i framtiden om nån undrar ;)) )

Likes

Comments

Längtar till meningslösa trippar till stan i värme, konserter på grönan, kolla på när mina vänner äter mjukglass och jag äter banan hahah.. Saknar sommaren så det gör ont!! Nu har jag en vår fylld av prov och skit, vill ha sommar snabbt men det är månader kvar. Kapade av håret 2 dagar sen, shit vad jag ångrar mig men efter all färgning var jag tvungen.. Inte kort iallafall men vill ha lååångtlångt, men är bra till sommaren kommer iallafall. Idag måste jag börja måla en papperskorg so ska sättas upp i Sollentuna nånstans, skjutit upp det i flera månader nu.

Likes

Comments

Har absolut HATAT 2016, sämsta året i mitt liv och jag överdriver inte. 2017 kommer bli bra. Jag har lovat mig själv det. Oavsett kan det inte bli sämre än 2016. Igår var jag och Evelina på nyårsfest i Täby med några "fest-bekanta", hade det så otroligt kul! och på vägen dit träffade jag lite gamla grundskolekompisar, det gjorde kvällen ännu bättre. Mycket skratt, nyårskyss och kakor klockan 4 på natten när jag kom hem. Puss!!

Likes

Comments

Spenderade julafton som alltid hos moster Jenny med familjen! Åt underbart god vegetarisk julmat,nästa år blir det vegansk!! tagga! Spelade TP och grät åt Karl Bertil som jag alltid gör.. Hoppas eran jul var fantastisk! Ska göra en video efter nyår om mina julklappar tänkte jag.. Jag och mamma har börjat Harry Potter maraton eftersom hon aldrig sett dem, puss!!

Likes

Comments