Gjorde en kopp varmchoklad med grädde förut när jag väntade på Sofia, varmt och gott!

Likes

Comments

Igår kom mamma, pappa och den här sötisen hit (min kusin Linn)! Vi badade badkar, käkade gott och myste i sängen innan det var dags att somna.
Vi kom precis hem från bomben och ännu en match, inte lika rolig - gick dock helt okej i början av matchen för mig. Men nu är det iaf ledigt i en vecka framåt och det känns så jääääkla skönt!!

Likes

Comments

Hoppas allt är bra med er, mig är det inte toppen. Förkyld med huvudvärk och halsont. Måste även plugga och håller på att tvätta just nu så känns bara tungt hahah. Malin sov här inatt och idag tog vi en sväng på stan där jag hittade en supersnygg tröja på bikbok och en ny mascara, men nu måste jag springa ner till tvättstugan igen. Byee

Likes

Comments

Seg och jobbig måndag så hoppas på en roligare tisdag, godnatt!

Likes

Comments

I bilen på väg mot Stockholm och match mot Westermalm! Mamma ska komma upp och titta & sedan följa med hem till Västerås och sova där. Vi ska bara mysa ikväll och imorgon väntar ännu en match men då emot Skuru! Hoppas på två härliga vinster i helgen och en mysig kväll/helg med mamma <3

Likes

Comments

Har verkligen ingen tidsuppfattning om jag inte tränar. Eftersom träningen var inställd idag så har jag bara slappat sen jag kom hem och i min kropp och i mitt huvud känns det som klockan är 4, men nej den är kvart över 8??? Har inte ens ätit än så ska väl försöka fixa något, göra klart min uppgift, diska och sen sova hahah! Hoppas ni haft en bra dag, kramis!

Likes

Comments

Igår pratade jag och min kompis om att försova sig och gissa vad som händer idag då, precis jag försov mig haha. Larmet var på men det ringde aldrig eller så sov jag igenom det, men det tror jag inte.. men sånt händer och nu sitter jag på bussen på väg till skolan och ser ut som ett vrak, inte lika kul. Har biologiprov idag och vill verkligen få så bra resultat som möjligt efter allt plugg jag gjort. Får hoppas att allt sitter där i bakhuvudet nu!
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt (för en gångs skull) kanske måste plugga lite, men ingen träning idag :/ känns lite sådär men kroppen mår nog bra av det. Ha det gött så hör vi!

Saknar sommaren och Liseberg med kompisarna <3

  • skola
  • 149 readers

Likes

Comments

För 171 dagar sedan flyttade jag hit. Till en främmande stad för att börja på gymnasiet och satsa på min handboll. Jag kände knappt någon från innan. Började i nytt lag och hade 20 mil hem till min familj som jag alltid annars haft i närheten. Känslan då: spännande, läskigt, otroligt jävla kul. Känslan efter två veckor: Vad fan gör jag här? Om jag någonsin ville flytta hem och ge upp? Verkligen inte!! Känslan nu: otroligt, jobbigt ibland, övervägande kul och helt underbart bara.
I helgen spelade jag steg 3 i usm med ett lag jag inte hade en aning om hur de var för 171 dagar sedan. Vi gick vidare och jag får chansen att spela ännu ett steg med dessa stjärnor. Jag är så otroligt stolt över alla i mitt lag och den resa vi gjort från i bara Augusti, vilken jäkla utveckling vi gjort. Och inte minst jag själv. Om jag tittar tillbaks på hur jag var för ett år sedan, pfff rätt stor skillnad skulle jag nog säga. Jag är så stolt över att jag gav mig chansen att förverkliga min dröm och inte bara gav upp. I helgen fick jag ännu en upplysning om varför jag spelar handboll och lägger ner all denna tid på denna sport. Att jag även klarat av att bo HELT själv när jag tidigare alltid haft någon i närheten. Det har varit tufft vissa dagar och det är det fortfarande, men tackvare de tuffa stunderna så känner man sig ännu starkare och bättre i slutändan. Det här är bra, jag gjorde mitt livs bästa val för snart ett år sedan.

Likes

Comments

Nu ligger vi i sängen efter en go frukost och ska snart ge oss iväg till hallen. Vi har två matcher idag och två matcher imorgon. Hoppas på fyra vinster men vi får väl se hur det går, vi kan ju bara göra vårt bästa. Ha det gött så hörs vi!

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan, orkade inte cykla idag då vi har lite speciell dag med en lång håltimma mitt under dagen. Om vi då är några som hittar på ngt så är det segt att ha cykeln.
Ikväll ska jag spela med juniorerna och sen träna med mitt lag en sista gång innan helgen för imorgon åker vi!! Om ni inte har hängt med riktigt så ska vi alltså till Halmstad i helgen för att spela usm steg 3. Vi har fyra matcher och för att gå vidare måste vi komma minst 2a i gruppen, men det ska vi förhoppningsvis fixa! Där har ni en liten update så hörs vi senare, kram!

Gammal bild från när jag spelade med Ljungsbro <3

Likes

Comments