View tracker

Nu bakar vi massa pepparkakor och har det mysigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Blir väldigt mycket Göteborg på senaste tiden. Dels för att Erik jobbar vissa helger och för att jag skall hjälpa till lite här hemma och hinna jobba lite då och då!

Erik kommer på torsdag kväll och vi skall plugga massa och även försöka hinna med att gå på Liseberg.

Annars händer det inte så mycket, har dock lämnat in min mobil på lagning. Så går runt med den en gammal mobil som jag inte riktigt gillar :(

Men nu skall jag sova och gå upp tidigt för att träna, så ha en bra vecka!

PS vi har även hunnit julpynta lite, blir nog mer senare!

( vara kvalitén på bilderna med denna mobilen haha)

Likes

Comments

View tracker

Firar godkända tentamen på studentkåren med lite dricka och quiz!

Likes

Comments

... för det gör vi!!

Helgen spenderades i Göteborg med vänner, familj och såklart Erik!
Nu är vi tillbaka till verkligheten i Skövde igen och äter kladdkaka. Vi tände även ljus vid gravarna i lördags på alla helgons dag❤️

Så ha en fin måndag! PS det är snöstorm i Skövde just nu

Likes

Comments

I fredags så var de party hemma hos oss som blev väldigt lyckat. Mycket pynt och väldigt härliga vänner innan det blev utgång på kåren!

På lördagen blev det Göteborg och en till fest på det. Även här var det härligt sällskap med mycket skratt innan det även här blev en kväll på stan.
Stannade sedan i Göteborg till måndag och hann med en shopping och fika stund med familjen och även lite övningskörning.

Måndags spenderades med Erik och som vanligt så kollade vi serier och handlade mat haha. Och igår tog vi det lugnt med lite fika och några vänner som var över här. Idag firade vi en underbar vän och åt på Pinchos och hade en heldag med massa skoj.

Veckan fortsätter och imorgon blir det Risktvåan alltså halkan och sen ta det lugnt för att sedan åka till Göteborg med Erik på fredagen till söndagen! Så skoj haha så ha en trevligt vecka☺️

Likes

Comments

I helgen var det Göteborg för att hjälpa till hemma med massa saker och i lördags hann jag med några glas vin med vänner, älskvärt.
Nu är jag i Skövde och taggar att göra klart sista hemtentamen innan det blir en massa halloweenfester både i Skövde och i Göteborg.
( har även fått en otroligt irriterande hosta som inte vill försvinna!!!!!)
Ha en bra vecka så länge!

Likes

Comments

Nu sitter både jag och Erik på tåget påväg till Skövde för jobb och skola.
Erik var hemma i Skåne och jag och pappa åkte hem på lördagen där ifrån. Så igår jobbade jag och hjälpte till att göra om hemma med tapetsering med mera. Idag blev det också jobb innan vi satte oss på tåget.
Ha en fin vecka!

Likes

Comments

Nu är jag, Erik och pappa påväg hem till Eriks föräldrar i Åstorp! Jag och pappa stannar tills imorgon och Erik några dagar till.
Anledningen är för att vi renoverar hemma och att jag även skall jobba söndag-måndag. Men det skall bli kul att åka till Skåne för en dag iallafall!
Innan så var vi även och hälsade på min farmor och farfar!

Igår kom jag till Göteborg och såg min bror spela en handbollsmatch och de vann!!! Första gången med sitt nya lag, så grattis Adam!!

Likes

Comments

Helgen var hur rolig som helst!
I fredags åkte jag till Göteborg för att fira Tina som fyllt år. Otroligt rolig fest med en massa roliga människor!
Lördagen åkte jag till Örebro för att träffa min kusin och hennes familj. Jätte mysigt och några även några prosecco på det!
Söndagen blev det lite mys i Örebro innan det blev dags att åka till Göteborg för att vara hemma lite för att sedan ha en marykay kväll hemma med underbara personer som Moa höll i.
Måndagen var det jobb och sedan Skövde igen. Så nu är vi här igen och nu väntas några dagar med plugg, körskola, träning och så vidare innan man åker till Göteborg på torsdag. Ha det så bra!

Likes

Comments