Inte bloggat sen i maj såg jag haha.
Mycket har hänt i mitt liv sen dess och dessa är det mest relevanta!:

- Flyttade från Skövde till min älskade hemstad Göteborg i mitten av juni med min kärlek Erik. Har alltså lämnat lägenheten och livet i Skövde för gott! Så nu håller vi på med inredning men nu börjar det äntligen se ut som ett hem.

- I och med flytten från Skövde så har ju jag studerat klarat och fått en filosofi kandidatexamen men inriktning socialpsykologi! Är verkligen så otroligt stolt att jag lyckats fullfölja detta. Detta firade vi med släkt och vänner och det var en otroligt fin och lyckad dag, så tacksam för detta!

- Fått jobb, började med sommarjobb men fått en förlängd tjänst tills jag hittar ett annat jobb. Men för nuläget har jag i alla fall ett jobb!

- Jag och Erik har hunnit gå på min älskade kusins bröllop! Otroligt fint bröllop och jag är så himla lycklig för din skull fina, otroliga och underbara kusin!

- Har varit en vecka i Side, Turkiet med Erik. Vi köpte resan lite spontant då vi kände att vi behövde komma iväg lite. Otroligt bra och uppfriskande resa för oss båda!

- Hunnit gå på Shawn Mendes med Erik i Stockholm, summerburst på Ullevi med vänner, Håkan Hellström med Moa och Coldplay med Erik! En riktig konsert sommar!

- Funnit nya vänskaper, umgåtts med mina vänner som står mig nära. Hunnit vara med familjen en del även om jag flyttat. Dels vid vår underbara sommarstuga på Knarrholmen.

Det var det det. Hänt mycket mer än detta men nu fick ni en snabbrepris. Skall försöka blogga lite då och då och inte var tredje månad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag och Erik äntligen Påväg till Stockholm för att se Shawn Mendes ikväll! Längtat otroligt mycket till detta haha. Erik ville egentligen inte med så fick köpa biljetten till han!😂 ha det så bra!

Likes

Comments

Lite mindre än tre veckor kvar till examen!!! Så otroligt taggad. Varit en del plugg nu på sista tiden men snart är det över. Livet går vidare i Göteborg och Skövde men annars händer inte så mycket.

Taggar även till Stockholm på onsdag för att se Shawn Mendes!!! Woho!!😍😍

Ha det fint så länge!

Likes

Comments

Har som sagt haft problem med käken sen jag var 16 år. Det blev bra ett tag men sen började problemen igen. Problemen är att käken är spänd och låser sig på något konstigt sätt. Haft olika slags bettskenor och övningar som inte har hjälpt. Så nu har jag börjat gå hos en läkare på kärlkirurgen. Var där idag där de då tar mitt blod och tar bort alla röda blodkroppar för att sen spruta in det i min käkled. Det gick galant men problemet var att få ut mitt blod ut blodkärlen men det fungerade till slut. Ska dock göra detta två gånger och hoppas att det fungerar så att jag slipper operation!

Men nu är vi Påväg till Skövde efter en helg hos Eriks föräldrar i Skåne och en natt hemma hos mina föräldrar!
Ha en fin vecka!

Likes

Comments

Lite sent haha men glad påsk! Hoppas att ni haft en mysig påsk med nära och kära!

Likes

Comments

Ja hallå!! Längesen jag bloggade, har haft väldigt mycket att göra i skolan och även med jobb. Tar examen om några veckor så det är otroligt mycket plugg nu. Förutom plugg har jag även hunnit med att vara i Göteborg några gånger och varit med släkten och vännerna. Nu i helgen blir det att hälsa på Eriks familj i Skåne! Ha det så bra!

Likes

Comments

Dagarna rullar på och det enda som händer i mitt liv är pluggandet till tentan på lördag och lite träning för att komma ifrån plugget.
Får bli mer uppdatering när jag haft min tenta.
Ha det så bra!

Likes

Comments

Hahah hade helt glömt bort att jag hade en blogg.
Men mitt liv ser helt normalt ut som vanligt hah!
I helgen var jag i Göteborg och hälsade på familj, vänner och släkt. Hann även med en liten spontan utgång på lördagen som var otroligt rolig!
Nu är jag i Skövde för att plugga, som det brukar vara på vardagarna. Men skillnaden är att denna veckan åker jag till Stockholm och går på konsert. Ska bli otroligt kul!
Ha en fortsatt bra vecka!

Likes

Comments