Nu är jag och Erik äntligen Påväg till Stockholm för att se Shawn Mendes ikväll! Längtat otroligt mycket till detta haha. Erik ville egentligen inte med så fick köpa biljetten till han!😂 ha det så bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lite mindre än tre veckor kvar till examen!!! Så otroligt taggad. Varit en del plugg nu på sista tiden men snart är det över. Livet går vidare i Göteborg och Skövde men annars händer inte så mycket.

Taggar även till Stockholm på onsdag för att se Shawn Mendes!!! Woho!!😍😍

Ha det fint så länge!

Likes

Comments

Har som sagt haft problem med käken sen jag var 16 år. Det blev bra ett tag men sen började problemen igen. Problemen är att käken är spänd och låser sig på något konstigt sätt. Haft olika slags bettskenor och övningar som inte har hjälpt. Så nu har jag börjat gå hos en läkare på kärlkirurgen. Var där idag där de då tar mitt blod och tar bort alla röda blodkroppar för att sen spruta in det i min käkled. Det gick galant men problemet var att få ut mitt blod ut blodkärlen men det fungerade till slut. Ska dock göra detta två gånger och hoppas att det fungerar så att jag slipper operation!

Men nu är vi Påväg till Skövde efter en helg hos Eriks föräldrar i Skåne och en natt hemma hos mina föräldrar!
Ha en fin vecka!

Likes

Comments

Lite sent haha men glad påsk! Hoppas att ni haft en mysig påsk med nära och kära!

Likes

Comments

Ja hallå!! Längesen jag bloggade, har haft väldigt mycket att göra i skolan och även med jobb. Tar examen om några veckor så det är otroligt mycket plugg nu. Förutom plugg har jag även hunnit med att vara i Göteborg några gånger och varit med släkten och vännerna. Nu i helgen blir det att hälsa på Eriks familj i Skåne! Ha det så bra!

Likes

Comments

Dagarna rullar på och det enda som händer i mitt liv är pluggandet till tentan på lördag och lite träning för att komma ifrån plugget.
Får bli mer uppdatering när jag haft min tenta.
Ha det så bra!

Likes

Comments

Hahah hade helt glömt bort att jag hade en blogg.
Men mitt liv ser helt normalt ut som vanligt hah!
I helgen var jag i Göteborg och hälsade på familj, vänner och släkt. Hann även med en liten spontan utgång på lördagen som var otroligt rolig!
Nu är jag i Skövde för att plugga, som det brukar vara på vardagarna. Men skillnaden är att denna veckan åker jag till Stockholm och går på konsert. Ska bli otroligt kul!
Ha en fortsatt bra vecka!

Likes

Comments

I helgen var jag med Erik i Skåne med hans familj, otroligt mysigt!
Hann även med att besöka min vän Felicia i Malmö!
Otroligt mysig helg med massa kärlek och nu fortsätter veckan i Göteborg för att jobba, umgås med vänner och fira min bror som fyller 18 på lördag.

Så ha en fin vecka<3

Likes

Comments