Dagarna rullar på och det enda som händer i mitt liv är pluggandet till tentan på lördag och lite träning för att komma ifrån plugget.
Får bli mer uppdatering när jag haft min tenta.
Ha det så bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hahah hade helt glömt bort att jag hade en blogg.
Men mitt liv ser helt normalt ut som vanligt hah!
I helgen var jag i Göteborg och hälsade på familj, vänner och släkt. Hann även med en liten spontan utgång på lördagen som var otroligt rolig!
Nu är jag i Skövde för att plugga, som det brukar vara på vardagarna. Men skillnaden är att denna veckan åker jag till Stockholm och går på konsert. Ska bli otroligt kul!
Ha en fortsatt bra vecka!

Likes

Comments

I helgen var jag med Erik i Skåne med hans familj, otroligt mysigt!
Hann även med att besöka min vän Felicia i Malmö!
Otroligt mysig helg med massa kärlek och nu fortsätter veckan i Göteborg för att jobba, umgås med vänner och fira min bror som fyller 18 på lördag.

Så ha en fin vecka<3

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag till er alla! Jag har nyss varit och jobbat lite medan Erik fixade lite mys här hemma. Älskar dig<3

Likes

Comments

Nu har jag fyllt år och är otroligt tacksam för hela dagen. Min föräldrar väckte mig med en semla och presenter på morgonen och efter det åkte jag och Erik in till stan för att fika. Så när vi kom hem så blev det släktkalas för att senare på kvällen fira med vänner hela natten lång, tack till alla som grattat mig och som har varit här!!<3

Likes

Comments

Ja som sagt så fyller jag år på lördag och skall fira med nära och kära. Firade även med några vänner i Skövde nu i lördags!

Ha en fin vecka för de ska jag ha!

Likes

Comments

I lördags fyllde min fina farfar 90 år och detta firades med en fest med hela släkten! Så roligt att träffa alla igen och även att äta så otroligt god mat.

Annars i helgen har jag och Erik varit i Göteborg och tagit det lugnt och nu har vi kommit till Skövde och precis handlat mat för veckan.

Denna veckan är som alla andra veckor på året haha och det innebär massa plugg och föreläsningar. Lär hänga med Erik och vänner en del som vanligt när man är i Skövde haha.

Så ha en fin vecka!☺

Likes

Comments

Söndag igen och snart är det daga för en ny vecka.
Nästa vecka blir de plugg som vanligt sedan i helgen skall min favoritperson farfar ha 90-års fest! Otroligt kul ska det bli.

Det var även fest i fredags i Skövde som var roligt och sen blev det att åka till Göteborg för att fira mormor som fyllde 77 år. Idag har jag varit hos farmor och farfar på dagen och sen varit med min fina vän.

Ha en bra start på den nya veckan!

Likes

Comments