Har som sagt haft problem med käken sen jag var 16 år. Det blev bra ett tag men sen började problemen igen. Problemen är att käken är spänd och låser sig på något konstigt sätt. Haft olika slags bettskenor och övningar som inte har hjälpt. Så nu har jag börjat gå hos en läkare på kärlkirurgen. Var där idag där de då tar mitt blod och tar bort alla röda blodkroppar för att sen spruta in det i min käkled. Det gick galant men problemet var att få ut mitt blod ut blodkärlen men det fungerade till slut. Ska dock göra detta två gånger och hoppas att det fungerar så att jag slipper operation!

Men nu är vi Påväg till Skövde efter en helg hos Eriks föräldrar i Skåne och en natt hemma hos mina föräldrar!
Ha en fin vecka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lite sent haha men glad påsk! Hoppas att ni haft en mysig påsk med nära och kära!

Likes

Comments

Ja hallå!! Längesen jag bloggade, har haft väldigt mycket att göra i skolan och även med jobb. Tar examen om några veckor så det är otroligt mycket plugg nu. Förutom plugg har jag även hunnit med att vara i Göteborg några gånger och varit med släkten och vännerna. Nu i helgen blir det att hälsa på Eriks familj i Skåne! Ha det så bra!

Likes

Comments

Dagarna rullar på och det enda som händer i mitt liv är pluggandet till tentan på lördag och lite träning för att komma ifrån plugget.
Får bli mer uppdatering när jag haft min tenta.
Ha det så bra!

Likes

Comments

Hahah hade helt glömt bort att jag hade en blogg.
Men mitt liv ser helt normalt ut som vanligt hah!
I helgen var jag i Göteborg och hälsade på familj, vänner och släkt. Hann även med en liten spontan utgång på lördagen som var otroligt rolig!
Nu är jag i Skövde för att plugga, som det brukar vara på vardagarna. Men skillnaden är att denna veckan åker jag till Stockholm och går på konsert. Ska bli otroligt kul!
Ha en fortsatt bra vecka!

Likes

Comments

I helgen var jag med Erik i Skåne med hans familj, otroligt mysigt!
Hann även med att besöka min vän Felicia i Malmö!
Otroligt mysig helg med massa kärlek och nu fortsätter veckan i Göteborg för att jobba, umgås med vänner och fira min bror som fyller 18 på lördag.

Så ha en fin vecka<3

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag till er alla! Jag har nyss varit och jobbat lite medan Erik fixade lite mys här hemma. Älskar dig<3

Likes

Comments

Nu har jag fyllt år och är otroligt tacksam för hela dagen. Min föräldrar väckte mig med en semla och presenter på morgonen och efter det åkte jag och Erik in till stan för att fika. Så när vi kom hem så blev det släktkalas för att senare på kvällen fira med vänner hela natten lång, tack till alla som grattat mig och som har varit här!!<3

Likes

Comments