Nu sitter både jag och Erik på tåget påväg till Skövde för jobb och skola.
Erik var hemma i Skåne och jag och pappa åkte hem på lördagen där ifrån. Så igår jobbade jag och hjälpte till att göra om hemma med tapetsering med mera. Idag blev det också jobb innan vi satte oss på tåget.
Ha en fin vecka!

Likes

Comments

Nu är jag, Erik och pappa påväg hem till Eriks föräldrar i Åstorp! Jag och pappa stannar tills imorgon och Erik några dagar till.
Anledningen är för att vi renoverar hemma och att jag även skall jobba söndag-måndag. Men det skall bli kul att åka till Skåne för en dag iallafall!
Innan så var vi även och hälsade på min farmor och farfar!

Igår kom jag till Göteborg och såg min bror spela en handbollsmatch och de vann!!! Första gången med sitt nya lag, så grattis Adam!!

Likes

Comments

Helgen var hur rolig som helst!
I fredags åkte jag till Göteborg för att fira Tina som fyllt år. Otroligt rolig fest med en massa roliga människor!
Lördagen åkte jag till Örebro för att träffa min kusin och hennes familj. Jätte mysigt och några även några prosecco på det!
Söndagen blev det lite mys i Örebro innan det blev dags att åka till Göteborg för att vara hemma lite för att sedan ha en marykay kväll hemma med underbara personer som Moa höll i.
Måndagen var det jobb och sedan Skövde igen. Så nu är vi här igen och nu väntas några dagar med plugg, körskola, träning och så vidare innan man åker till Göteborg på torsdag. Ha det så bra!

Likes

Comments

Livet i Skövde rullar på som vanligt. Mycket plugg, te och serie kvällar haha och träning. I morgon blir det att åka till Göteborg för att fira några vänner. Lördag blir det Örebro för att festa lite med kusinerna och umgås, skall bli otroligt kul! Söndag blir det Göteborg igen för att jobba lite extra på måndagen innan det blir Skövde igen!
Så ha en bra helg så länge kram!!

Likes

Comments

En vecka för sent men men! I fredags åkte vi till Stockholm för att se Justin Bieber live och sedan stanna i Stockholm för shopping med mera.
Justin var hur grym som helst!!! Såg han 2013 i Globen men tycker att han var så mycket bättre i år!
Nu taggar vi nästa konsert den 17 maj i Stockholm med Shawn Mendes!

Likes

Comments

Imorgon åker jag Adam och Erik till Stockholm med bilden för att se Justin Bieber!! Vi stannar hela helgen i Stockholm för andra saker som shopping och så vidare.

Idag är det plugg och mys som gäller innan min lillebror kommer till Skövde.

Ni kan få lite bilder på hur min vecka i bilder har sett ut hittills haha.

Likes

Comments

Idag var vid militäranläggningen i Skövde och tränade på deras hinderbana och utegym! Innan det var det plugg och körskola, nu väntas mat och serietittande som alltid. Ha det bra☺️

Likes

Comments

Efter en helg i Göteborg med födelsedagsfirande, träffat vänner, träffat släkt, ätit god mat, sovit i min egna säng (haha), umgåtts med familjen så är jag i Skövde. Idag var de workshop och likaså imorgon.

Har även börjat övningsköra på trafikskola och kört två gångar. Är verkligen lika nervös varje gång men ändå glad efteråt! Så om några månader hoppas man på körkort ☺️

Vi har även blivit kattvakter nu i fyra månader framåt till två söta katter. Men vi skall vi fortsätta kolla serier så ha de bra så länge!

Likes

Comments

Farmor fyller 90 år den 22 september men hela släkten firade henne i lördags! Mycket mat och skatt, verkmigen så trevligt att träffa hela släkten!

Likes

Comments