Hejsan, idag vaknade jag med en rejäl förkylning och bestämde mig för att logga in på min gamla blogg. Det ledde mig hit så nu ligger jag här i min säng och skriver ett blogginlägg. Tänkte att det kan vara lite kul att blogga och så nu i denna mörka period👍 Jag är jätte taggad på jul kan verkligen inte vänta! Vill bara börja sätta upp julpynt nu och julgranen!

Jag och min pappa ska pka till Uppsala efter nyår så det ser jag fram emot väldigt mycket också. Speciellt att få shoppa loss på zara, käka på Phils burger, hotellfrukost och det finns säkert fler bra saker i Uppsala.

Jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg för det har inte kommit upp något på flera år och jag är lite sugen på att starta igen men jag kommer nog ta bort dom flesta av dom gamla inläggen cringear sönder när jag läser dom :/ Hoppas ni alla har en bra dag! Kram från mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eftersom det är Victoria Secret fashion show idag så firar jag det genom att bära vs produkter från topp till tå, in och ut. Jag verkligen äääälskar deras underkläder och myskläder och parfymerna och allt! Jag är obsessed av vs.
Lite otur är att vi inte får ha parfym i våran skola (pga vissa är allergiska) så har jag inte kunnat spread the Love genom luften så jag fick använda vs parfymerna/ body mist efter skolan.

Jag körde världens jobbigaste träningspass idag så jag känner redan smärtan som jag kommer ha imorrn när jag vaknar🙄 mina lår och armar speciellt! Jag är sååå taggad på idrotten imorrn för vi ska börja med dans och jag älskar dans så det ska bli superkul! Det roligaste är att vi ska få vara i grupper och göra våran egna dans alltså helt egen koreografi sedan visa upp det för resten av klassen!

Nu ska jag sova IGEN så, ha de bra💗

Likes

Comments

Dagen är påväg mot sitt slut och klockan är 20 över 11. Det har varit en helt normal tråkig måndag som vi alla hatar och jag har inte gjort något speciellt förutom att min familj for och åt middag hos min morfar och firade hans födelsedag i efterskott.

Juste idag lärde jag mig också att stå på huvet alltså som att stå på händer fast man nuddar med huvudet i marken;) lite fusk nästan men det är lättare.

Nu måste jag gå och sova så att jag orkar med skolan imorrn, ha de bra💗

Likes

Comments