Vid det här laget är det självklart att jag går sista året i gymnasiet hoppas jag. Så den här veckan har då varit mitt sista officiella skollov. Påsklovet. Och det har var it det värsta lovet jag någonsin haft, och inte på ett bra sätt med massa fest och skit. Utan dåliga saker. Det här lovet var värre än sommarlovet 2015 när jag gick på en begravning och fick reda på att mina föräldrar skulle skiljas. Det har inte varit dåligt non-stop men det har hänt en jävla massa skit som gjort det dåligt.

Alla har hört om terrorattacken i Stockholm för en vecka sen. Om inte, sök upp det för jag orkar inte riktigt förklara. Så, förra fredagen skedde det en attack i Stockholm City som blev klassad som terrorattack. Jag kände inte nån av dom skadade eller döda, lyckligtvis, men mina tankar går till dom skadade och döda och deras anhöriga. Däremot var 3 av mina syskon inne i City under attacken. Två av dom satt på ett SJ tåg och skulle åka ner till Skåne i en vecka och vara med kompis respektive släkt. Dom var ensamma utan vuxen när stationen stängdes ner och dom blev tvungna att lämna tåget och centralen i all hast. Som tur var fanns det två otroligt snälla vuxna främlingar som tog hand om dom när dom inte visste vad som hände och hade panik. Dessa främlingar tog med mina systrar hem till sig tills dom kunde åka till Linas pappas kompisar som tog hand om dom tills mamma och hennes kille kunde komma och hämta dom. Under denna tid var jag själv panikslagen för mina syskon och arg på min s.k. pappa för att han var som vanligt ett asshole. Min tredje syster hade precis kommit ut på Hötorget när folk kom springande från Plattan och Åhlens. Hon blev också fast inne i stan ett par timmar på sin praktikplats tills en nära kom och höll henne sällskap samt tog hand om henne tills hon kunde komma hem. Känner flera som var inne under tiden eller kände folk som var inne och nära men alla klarade sig utan större skada. Mest bara mentalt tror jag.

Lördagen var lugn med chocken fortfarande kvar från fredagen och så. Sen kom söndag. Efter att ha spelat bowlingmatch för första gången på ettpar veckor så får man dåliga nyheter när man kommer hem. Om nån undrar så förlora mitt ena lag stort (som vanligt) och mitt andra lag vann stort (ganska vanligt:D). Iallafall, när jag kommer hem så får jag reda på att min mormor, någon jag inte pratat med eller träffat på flera år, har legat inlagd på SÖS sen förra torsdagen (6/4) och är döende. Helt ärligt så reagerade jag inte så mycket men det är fortfarande dåliga nyheter och inget jag ville höra. Hon är för tillfället vaken men det är tyvärr bara en tidsfråga innan hon går bort..

Annars har veckan varit ganska lugn och så. Har varit barnvakt till min sjuka kusin onsdag, torsdag så min moster kunde jobba. Idag har jag jobbat i bowlinghallen med att dela ut frukt på en tävling till alla tjejer/kvinnor som gör strike. Sen åkte jag till BB centrum och träffa mina systrar som skulle spela bowling där och sen åkte jag hem och har sedan dess bara chillat.

Ciao!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Så nu är det dags för en uppdatering på mitt liv. Det var sjukt länge sen jag skrev här på bloggen och jag antar att jag inte riktigt haft tid eller haft mycket att skriva om. Så detta inlägg kommer innehålla bl.a. relationsuppdatering, skola, lov, nytt år inte nytt jag.

Först upp är min relationsuppdatering. Jag menar då inte en romantisk uppdatering. Det angår familjen, så min syster Tyra har flyttat hem till mamma på heltid nu och det är för att hon inte längre mår bra av att bo hos Henrik, vår pappa. Han dejtar för tillfället Tyras lärare och det gör att Tyra inte mår så bra samt att hon känner att Henrik inte riktigt bryr sig om henne. Jag har avslutat all kontakt med honom tills han kan bete sig som en pappa till både Tyra och Elin och inte bara till Elin. Jag bryr mig inte om vår relation till varandra men mina systrar behöver honom fortfarande och de behöver honom lika mycket just nu. SÅ jag tröttnade på honom och sa att han inte behöver prata med mig förrän han kan vara pappa till båda mina systrar.

Next up är skolan. Jag är lite små stressad över skolan då jag går sista året och jag har mitt gymnasiearbete som avgör om jag får examen eller inte. Det är sjukt svårt att jobba på det när min utdelade handledare inte är så bra och min självvalda handledare inte alltid har tid att träffas så vi träffas lite då och då i stället för en gång i veckan som jag träffar min utdelade handledare. Jag har lite problem med skolan i överlag just nu men jag hanterar det för det mesta men det blir stressigt med tanke på att jag går sista året och tar studenten i vår. Just nu sitter jag på lektion och skriver detta inlägg. Oroa er inte jag har gjort klart alla uppgifter och kan tekniskt sett gå på rast nu om jag vill. Detta är även min första lektion efter jullovet. 

Så nu är det dags för att berätta lite om mitt lov. Jag har precis avslutat mitt sista jullov och jag kan säga att det var inte mitt bästa lov. Jag blev sjuk precis innan nyår och har mått sisådär ända sen dess. Jag var magsjuk för första gången sen typ femman och det var inte speciellt kul med tanke på att jag är livrädd för att kasta upp och ​gråter ​up

Likes

Comments

Alla har hört om clownhysterin som tar över. Den kommer ta kål på mitt psyke snart. Jag tycker inte om clowner, har aldrig gjort. Men jag skulle inte påstå att det är en fobi. Eller det var inte förrän clowner började synas överallt, med eller utan vapen. I början kom dom mest bara ut på kvällarna och nätterna men nu är det även på dagarna som man sett dom.
Idag blev jag inbjuden på en grupp på Facebook att jaga clownjälvlarna i Haninge, Nynäs och Tyresö. Nej tack.
Jag föredrar att hålla mig borta från dom. Att se en clown på dagen skulle inte vara så farligt, men att se en på kvällen kommer ge mig en hjärtattack. Varje gång jag är ute när det börjar bli mörkt nu kollar jag överallt efter clowner och jag psykar upp mig själv så sjukt mycket.
Kan dom bara lägga av så jag kan ta det lugnt när jag är ute? #stoppaclownerna

Likes

Comments

Idag var en av dom bästa dagarna i mitt liv. Mamma sa att vi skulle få en present och att hon behövde åka och hämta den så jag och Tyra började snacka om vad det kunde vara. Vi kom fram till att det behöver inte vara en sak utan det kan vara en person också. Så jag och Tyra kom och tänka på en person i hela världen som skulle kunna vara en present alla barnen skulle bli glada av. En person vi inte har träffat på så länge så att det känns som en evighet. Moster Anki. Min enda blodsrelaterade moster och Linas mamma. När jag såg henne genom köksfönstret så skrek jag av lycka och sprang och kramade henne och började gråta av glädje. Tyra gjorde likadant. Jag har saknat henne så mycket och jag älskar henne enormt mycket. När det började närma sig att Lina skulle komma hem, som varit på kalas och inte visste att Anki hade kommit, så gick jag ner för jag ville se hennes reaktion. Hon har inte träffat Anki sen innan hon flyttade till oss. När hon kom hem såg hon först inte Anki men när hon väl gjorde det tog det några sekunder innan hon insåg vad det var hon såg och dom kramades och grät av lycka dom  med. Så gulligt att se.
Ni vet dom här Homecoming videorna om militärer? Jag älskar sånna. Det var som att vara med om en sån video. Det var så vackert.
Jag kommer aldrig glömma den här dagen och mamma kommer ha det svårt att slå den här presenten i framtiden.

Likes

Comments

Vad gör man när man inte vet vad man känner inom sig? Vad gör man om man känner känslor man inte vill ha? Eller känslor som man önskar inte fanns? 

Jag hatar att gråta oavsett om det är för att jag är arg, ledsen eller glad. Jag hatar känslan av tårar som rinner ner för mina kinder. Men ändå gråter jag och oftare än vad jag vill. Jag känner att det är okej och gråta ibland även om jag hatar det. Ibland så måste man bara. Men nu för tiden när jag väl gråter så vet jag inte varför, jag är inte ledsen eller arg och jag gråter bara av glädje när jag skrattar för mycket. 

För ca 1 år sedan fick jag veta att mina föräldrar skulle skiljas. När jag fick veta det var jag helt förstörd för jag trodde aldrig att det skulle hända min familj. Nu och andra sidan så bryr jag mig inte om att mitt liv ändrades för 1 år sedan. Men ändå så känns det som om jag inte vet vad jag känner alls. Makes no sense, right?

Jag vet inte om det jag känner för det mesta är riktiga känslor eller känslor som jag vill att andra ska se. Jag har lyckats förvirra mig själv med det hela. 

Så vad gör man med alla dessa känslor som man inte vet är äkta eller fejk? Jag vill liksom inte tänka på det för mycket eller så. Borde jag reda ut dom eller vad?

Som rubriken säger, känslor är verkligen inte min grej.


Likes

Comments

​Dag 1 av sommarlovet är i stort sett slut och lovet började väldigt mysigt. Om man bortser från att mamma tvingade mig att gå upp innan 10 eller så skulle hon väcka mig med huligantutan.

Så upp tidigt var inte det bästa på min dag. När jag väl gått upp ur sängen käkade jag frukost och pratade med Lina. Vi bestämde oss för att gå ut och äta lunch tillsammans. Vi tog oss till Pizza Hut, ett av världens bästa matställen. Lina älskade det, så klart. Hon hade inte ätit där på så många år att hon inte ens kommit ihåg att hon ätit där. Sen drog vi till Ö&B och köpte lite snacks som vi skulle ha till vår film. När vi kom hem satte vi på Barbie: Spy Squad som Lina velat se ett tag. Efter det försökte vi hitta en till film men just när vi hittat en så sa mamma att jag skulle vara barnvakt till Elin. Så filmen har blivit framskjuten till ikväll istället. 

Nu sitter jag bara och läser en av mina favorit böcker och lyssnar på musik. 

Ingenting är planerat för imorgon än så länge så vi får se hur det blir. 

Caio!

Likes

Comments

Nån som sett High School Musical 2? Så taggade som dom är sista minuterna innan dom får sommarlov, det är lite så det är i min skola just nu. Sommarlovet officiellt börjar på onsdag men jag slutar redan på tisdag då min syster tar studenten på onsdag och jag ska gå på hennes utspring. Men imorgon är vi lediga och likaså på måndag, tisdag är klassens dag och onsdag är skolavslutning. 

Jag är lite halvt taggad på sommaren men samtidigt inte. Jag har inte så mycket planerat inför sommaren just nu men jag hoppas att något roligt kommer hända. Min moster kanske får komma ner och det skulle vara jättekul att få träffa henne igen. Jag saknar henne väldigt mycket. 

Sista lektion nu för året. Jag har lyckats fixa E i både steg 3 och 4 i tyskan, yeay me! Har nog sänkt mitt betyg i engelska vilket suger.. Borde vara omöjligt egentligen. Inte för att skryta eller så men asså jag är grym på engelska så ett dåligt betyg i ämnet borde vara omöjligt tycker jag. Jag skyller på min lärare för hon är inge bra.

Sommar, sommar, sommar! Here we come!

Ciao!

Likes

Comments

​Idag ska jag skriva ett lite annorlunda inlägg. Personen i fråga kommer inte nämnas vid namn.

Igår pratade jag med en person som står mig extremt kärt. Hon är en av världens underbaraste människa och är den enda jag kan förlita mig i förutom min bästis när det kommer till saker som jag inte vill ska nå mina föräldrars öron. Enda anledningen till att hon skulle säga nåt till någon är om det jag sagt till henne är en fara till mig eller någon i min närhet. 

Jag har inte pratat med henne så mycket dom senaste åren men vi har pratat till och från. Det började med ett sms och sen flera. Senare när jag gick hem från skolan tog jag chansen att få höra hennes röst igen genom att ringa henne. Hon svarade inte men ringde upp när hon kunde. Vi pratade om lite allt möjligt och skrattade tillsammans. Det var så skönt att höra hennes röst igen. Jag saknar henne så otroligt mycket och älskar henne mer.

Hon är den perfekta människan i mina ögon trots hennes flaws.

Ciao!

Likes

Comments

​Okej, så jag fyller år idag och vanligtvis brukar jag inte bry mig eller göra som andra ungar och lägga ut en bild som det står "keep calm cuz' it's my fucking birthday" men idag så tänker jag bry mig lite för jag fyller 18 år!

Många som känner mig har svårt att tro det för dom tycker jag ser yngre ut än vad jag är och jag kan bete mig som om jag är 12 ibland men sanningen är att jag är 18 år gammal. Ur åldrig om man frågar mig. 

Födelsedagar är den enda gången på året som folk jag knappt pratar med eller känner skriver till mig på Facebook och skriver "Grattis" och jag skriver tack på alla varje år för att jag glömmer att jag bara kan skriva ett generellt tack. Och när jag väl börjat skriva tack till vissa måste jag skriva till alla för annars känner jag mig elak.

Så nu fyller jag iallafall 18 och kan göra det mesta men! Självklart opererade jag mig i Onsdags så jag kan liksom inte gå ordentligt och jag inte ha kortklänning och jag får inte ha mjukisar.. Så långklänning med cp knä är dagens outfit.

Så har vi ju dilemmat med att jag inte kan spela bowling på ett tag och jag får inte spela matchen som är idag. Jag hade inte fått även om jag hade kunnat gå. Men jag ska kolla på träningar så ofta som jag kan och jag ska försöka gå och kolla på matcher.

Så idag ska jag även firas med både släkt och vänner på samma dag som jag fyller år. Det var flera år sen något av dom hände. Jag har inte firat med släkten på min födelsedag på många år och jag har inte haft en fest med kompisar på ännu längre då jag inte ansett att det behövts men nu är det en speciell dag så mamma tyckte att jag skulle fira den med vänner och familj.

Den här dagen kommer att bli jätte bra säkert och den började relativt bra. Jag vaknade före mamma för första gången på min födelsedag på as länge och det var tråkigt att vänta på att dom skulle komma in och sjunga för mig. Men jag har fått några få presenter och dom har varit as najs. En resa till Prag med mamma i maj, 500kr på Akademibokhandeln och en dejt med min syrra på TacoBar. 

Tack så mycket älskade familj för att ni gör min dag speciell! All kärlek till er!

Ciao!

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag inte!

Min mamma fyller 39 år. Jag kan inte fatta att hon blir 39 år. Jag trodde hon blev 38 me jag hade lite fel. Bara en aning.

Jag älskar min mamma mer än något annat på denna jord. Hon är min hjälte och hon är helt fantastisk som människa. Jag är så stolt över henne och allt hon gått i genom och sedan rest sig. Och allt hon åstadkommit i sitt liv och under mina nästan 18 år. Jag har aldrig kunnat önska mig en bättre mamma. Hon är AWESOME!!!!!

​Ciao!

Likes

Comments