Tänk att du har vart hos oss i fyra hela dagar redan. Fyra fantastiska och omtumlande dagar. Idag har vi varit till familjeläkaren och det var så skönt att komma ut och ha på sig normala kläder. Jag hade till och med byxor på mig! Det märks verkligen på en gång att man inte är gravid längre. Jag är inte täppt i näsan, det är skönt att vara ute i solen och inte så stor mage längre såklart. Längtar så tills jag känner mig lite bättre så att vi kan gå på långa härliga promenader.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Världens finaste killar! Ilyas ville verkligen att hans mamma skulle få komma hit och hjälpa till så hon är här nu. Rätt så skönt att få hjälp med mat, tvätt och städning. Hon sitter inte stilla en sekund. Jag har fortfarande ont så all avlastning hjälper. Amningen har tyvärr inte kommit igång men vi kämpar på!

Han är så lugn och go vår lilla Nikolas!

Likes

Comments

Nikolas Garbis kom till oss i raketfart på beräknat datum 18/8. Nu myser vi bara med vårt lilla mirakel.

Likes

Comments

Ja här ligger jag på soffan och äter muffins och väntar på tecken på förlossning. Inget alls idag tyvärr, är så trött på att vara gravid nu, vill att han ska komma ut! Han bökar runt där inne och verkar trivas rätt bra. Imorgon är det dags för läkarbesök igen, känns skönt att gå på täta kontroller.

Vi bestämde oss för att ta hjälp med städningen så nu är hemmet skinande rent. Nu efteråt kan vi inte förstå varför vi inte har gjort detta tidigare, speciellt när vi båda jobbade så mycket. Nu känner jag mig i alla fall 100 procent redo för bebis.


Likes

Comments

Igår var vi ute hela eftermiddagen, vi hade bestämt oss för att köpa en micro. Det tog sin tid och vi åkte runt till massa olika butiker. Det hela slutade med att vi köpte den vi hade tittat på först. Vi har haft mulet här i två dagar med en extrem luftfuktighet så det känns som att vara i en bastu. Jag önskar mig regn nu.

Vi avslutade kvällen på Alanyum där dom har öppnat en Tavuk Dunyasi. Perfekt ställe när man vill ha något snabbt och inte alltför dyrt. Det ligger en i stan också men perfekt att dom har öppnat en närmare oss också.

Så fin och häftig inredning också. Dörrar på väggen och i taket och snygga lampor.

Likes

Comments

Jag är så glad över min fina fina man. Den här graviditeten har inte direkt varit en dans på rosor men jag har klarat av den tack vare honom. I början när jag mådde illa och kräktes varje dag så var han där och bytte spyhinkar, gav mig mat, luftade mig på balkongen och försökte få mig att tänka positivt. Han har en ledig dag i veckan och den dagen fixar han hemma och städar så att jag slipper. Han har två jobb så att vi ska kunna köpa det vi vill och behöver. Han har vart med mig på varje besök hos barnmorskan och sjukhus, vid minsta lilla provtagning har han vart där.


Jag är så lycklig över att han är min man och att han ska bli pappa till vårt barn 💗 Seni seviyorum!

Likes

Comments

Idag har vi vart på kontroll igen. Allt såg bra ut som tur är men inga tecken på förlossning än. Kroppen har växt ikapp huvudet vilket känns extremt skönt. Det är alltså normal storlek för den veckan jag är i. Nu kan han komma när som helst och han är mer än välkommen! I veckan ska Ilyas fixa små chokladbitar som det står Välkommen på. Dom är meningen att man ska bjuda på när folk kommer och hälsar på oss på sjukhuset. Sjukt jobbigt förresten, har inte alls någon lust att någon ska komma till sjukhuset. I Sverige vill man liksom inte störa när någon är sjuk eller har fött eller så men här ska folk komma direkt, det känns så stressigt. Men det får jag väl bara acceptera och hoppas att inte så många vill komma haha.


Likes

Comments


🌸 Vår lilla bebis såklart

🌸 Att mina föräldrar kommer hit

🌸 Kyla! Ska bli så skönt med höst och svalare väder

🌸 Gå på promenader i sköna temperaturer

🌸 Tända massa ljus och mysa

🌸 Ett glas vin

🌸 Mina vanliga kläder! Inser ju att det kommer ta ett tag men åh vad jag längtar efter att se ut som vanligt igen

🌸 Att Ilyas förhoppningsvis inte kommer jobba lika mycket. Brukar ju vara ganska lugnt på vintern

🌸 Åka till Iskenderun, om vi kommer iväg den här vintern

🌸 Umgås med vänner igen. Sommaren är alltid så fullt upp men på vintern har man massa tid att umgås

🌸 Saknar gör jag hela tiden! Min familj, mormor och farmor, mina vänner, Sverige!Likes

Comments

Ett hörn av vardagsrummet. Skulle vilja ha en golvlampa här också, har inte hittat någon fin än bara.

En annan del av vardagsrummet. Funderar på om vi ska sätta upp några tavlor ovanför TV´n. Får se hur vi gör med det.

En till bild från köket. Klockan hade vi i vardagsrummet förut men satte upp den i köket istället och jag tycker det blev jättebra.

Jag tycker det är så kul att flytta runt på saker, är inte alltid man behöver köpa massa nytt för att få en förändring. Det är svårt för mig att hitta fina grejer som jag gillar här men som tur är kan vi beställa från IKEA. Har hört att dom ska öppna i Antalya, det blir ju toppen. Ilyas blev orolig, tror han såg framför sig hur hans lön kommer försvinna haha.


Nu ska jag fortsätta titta på Homeland, jag har sett två säsonger på typ fyra dagar. Så himla spännande.

Likes

Comments

Igår var vi igång hela dagen utan att egentligen få så mycket gjort. Men vi fick i alla fall iväg våra mattor på tvätt och så var vi och tog gravidbilder. En av våra nära vänner jobbar som fotograf och hon frågade om vi ville ta några bilder. Det tackar man ju inte nej till och hon är väldigt duktig också. Sen känner man sig kanske inte direkt snygg när man ska föda om två veckor men några fina bilder fick vi till i alla fall. Ilyas fick några av bilderna idag så tänkte att ni kunde en få en liten titt.


Vi ska välja ut dom vi gillar sen och göra ett album så det blir ett fint minne. Hon var väldigt bra på att få en att känna sig bekväm annars tycker jag att dom är så jobbiga här när man ska ta foton. Hon heter Esma Fert om någon som bor här skulle vilja ta foton.


Likes

Comments