1. Kappa HÄR / 2. Klänning HÄR / 3. Tröja HÄR / 4. Jacka HÄR / 5. Tröja HÄR / 6. Kappa HÄR / 7. Kjol HÄR / 8. Bomberjacka HÄR / 9. Byxor HÄRVille bara tipsa er om att NA-KD.com just nu har 20% rabatt på hela sitt sortiment om du använder koden ADVIRAL20. Perfekt om du vill uppdatera garderoben lite inför hösten, men också spara in 20% på din order. Rabattkoden gäller under hela september! Ovan ser ni några snygga, nya plagg som har kommit in till NA-KD, så himla snygga grejer! (Rabattkoden gäller ej rea).

Likes

Comments

När vi var i Cypern så var vi ju tvungna att åka till Nissi beach, en av de finaste stränderna i närheten av Ayia Napa. Dock var de mycket alger? Där vi låg ialf vet inte om de va så på hela stranden. Vi åt en god lunch på stranden också. Dock saknar jag alltid såserna när man är utomlands. Här fick jag ialf bbq sås. Men bea sås? varför serveras det nästan ingenstans utomlands?

Likes

Comments

Här kommer lite tips på jackor som är trendiga i höst. Framför allt är det bomber jackan, som nu också kommit i en längre modell. Sedan är det som alltid populärt med kappor i alla möjliga färger! 

VERO MODA - här hittar ni den svarta kappan.

de andra jackorna finns hos H&M.

Likes

Comments

Livet kan ju inte vara på annat än topp när man shoppat eller hur? fick hem världens finaste kappa idag. tog även en sväng inom espresso house för att smaka den omtalade frapino caramel. Den var faktiskt jättegod men jag skulle vilja att de hade i smaken vanilj också heh. 

Likes

Comments

​Här är min ullared haul, hoppas ni vill kolla på den och glöm inte kolla på min cypern video också!

PUSS PÅ ER

Likes

Comments

Hittat superfina stövlar som verkligen ska hållas ett öga på då jag verkligen vill ha dessa. De har dock inte kommit in på skopunkten än. Men jag hoppas de snart kommer in.

Likes

Comments