Hej! jättelänge sen jag bloggade, men det har varit mycket nu senaste tiden. Jag har arbetat med mitt självständiga arbete som också blev godkänt och nu har jag en kurs kvar! sen är jag färdig förskollärare. Jag och min pojkvän har gjort i ordning i vår nya lägenhet, jag ska flytta till åseda och har fått jobb en bit utanför åseda. Jag är sååå glad för detta men också lite stressad över flytten och inget är planerat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

veckan börjar såklart med ett träningspass blev 20min crosstrainer och sedan biceps/triceps och mage. Ligger nu i sängen och känner mig helt färdig med dagen och ska snart sova eftersom jag börjar kvart i 7 imorgon på praktiken. Godnatt ❤️

Likes

Comments

så glad över att jag fick tag i denna tröja fanns 5 kvar i min storlek och jag tog mig till kassan snabbt som attan. Jeansen är från h&m nya petite modell så nu kan tjejer som är runt 160cm också köpa jeans som passar i benen. Jag är ju dock 153 cm så de va lite långa ändå men det får man leva med.

Likes

Comments

Hej längesen dags att börja igen, men jag har min sista praktik nu och dagen går till de sen hem för att ta de lugnt sedan träna jag varannan dag så jag får till 4 pass per vecka. Ikväll har jag tränat och är nu otroligt trött så kommer somna gott ikväll!

Likes

Comments

Hej allihopa, ska snart fixa lite frukost och fortsätta plugga. igår gjorde jag något spontant jag bokade nämligen klipptid, har inte klippt mig hos frisör på hur länge som helst så det behövs. Jag ska klippa mig klockan 15 idag, så taggad. har tänkt att jag ska klippa lite kortare för att få bort allt det slitna. här kommer lite inspobilder:

Likes

Comments

Hej alla glada. Jag har tänkt att börja kanske att ta upp bloggen och youtube igen, jag vill hålla på med youtube men oftast på mina "lediga dagar" är jag med min pojkvän. Jag är inte bekväm med att spela in när han sitter en meter bort eller ligger han och sover eftersom han jobbar natt plus att jag har skola. Jag går nu min sista termin på förskollärarutbildningen och just nu skriver jag ett examensarbete, både kul men stress och ångest. Jag ska tillexempel sitta och plugga nu men sitter och skriver här istället. vi får se hur länge detta håller, men jag ska försöka.

Likes

Comments1. Kappa HÄR / 2. Klänning HÄR / 3. Tröja HÄR / 4. Jacka HÄR / 5. Tröja HÄR / 6. Kappa HÄR / 7. Kjol HÄR / 8. Bomberjacka HÄR / 9. Byxor HÄRVille bara tipsa er om att NA-KD.com just nu har 20% rabatt på hela sitt sortiment om du använder koden ADVIRAL20. Perfekt om du vill uppdatera garderoben lite inför hösten, men också spara in 20% på din order. Rabattkoden gäller under hela september! Ovan ser ni några snygga, nya plagg som har kommit in till NA-KD, så himla snygga grejer! (Rabattkoden gäller ej rea).

Likes

Comments