Ja? Vilken telefon skall man välja? Just nu har jag iphone 4s. Har tröttnat på den så sjukt mycket! Den är bara gör tråkig. Jag skall ha kvar den till den kraschar. Men jag är lite sugen på att byta upp mig till Samsung? Tips på hur jag skall tänka? 

Likes

Comments

Oj, det tog emot att ställa klockan på halv nio idag. Har börjat sova så fruktansvärt länge på dagarna. 11, 12 i alla fall. Så länge sov jag när jag var liten skit. Jösses, sedan går jag upp väldigt tidigt också. Då jag har fått nytt jobb, trivs så bra! Så nu sitter jag här och dricker mitt underbara kaffe. Kollar på Långbens äventyr och skall äta mitt nybakta bröd jag bakade igår. Snart väntar 12 h jobbpass. Heja mig!


Satt här och kikade runt på bloggarna jag brukar läsa och så blev jag så sjukt sugen på att göra mina naglar igen. Hade de jämt innan. Dessa var en av favoriterna. Hade det inte vart en miljon personer som sitter och gör naglar där hemma så hade jag börjat göra naglar tror jag, som en hobby. 

Likes

Comments

Tjaaa. Då vart det dags igen! Har en del skoj att skriva om längre fram! Men det tar vi då. Idag åkte min jul ut, tröttnade på min julgran redan första dagen jag ställde in den. Så nu känns det lite bättre här hemma. Har även bakat megadunder goda frallor idag. Nu blir det att de det ännu mer lugnt resten av kvällen för att tagga 10 timmars jobb imorgon. Jobbar som sjuttsingen nu! Känns riktigt bra. Back on track. Skriver ett lite mera längre inlägg, lite senare! För nu ska det duschas. Ciao! 

Likes

Comments