Alltså vilken bra torsdag det varit, började med öppning på jobbet & det menas med att det är min tidiga torsdag. Blev en lite tidigare torsdag än vanligt då jag slutade vid ett eftersom jag tog min planering hemma. Ibland får man faktiskt unna sig en lite tidigare dag. Åkte hem & läste igenom en bok som vi ska läsa på jobbet & diskutera, när jag läst klart boken så kikade jag på avsnitt fem i serien : Innan vi dör. Alltså vilken bra serie, ni som inte har sett den börja kolla på den redan ikväll.
Vid fyra ringde sambon & sa att han var på väg från jobbet så då gjorde jag mig iordning & gick ut & mötte honom vid bilen för att åka ut till Välsviken. Jag gick in & kikade på Lager 157 där jag fyndade en fin bomberjacka för 100:- samt en fin onezize väska för 150:-. Sambon passade på att gå in till Elgiganten där han köpte sig en ny eltandborste. Passade även på att köpa lite bubbel på systemet för imorgon ska jag hem till Victoria på lite tjejsnack & mat : perfekt avslut på en bra vecka.

Nu så har vi precis kommit innanför dörren då vi helt spontant cyklade in till stan för att äta mat på Kebabhouse tillsammans med pappa. Så trevligt & förstå vad härligt med lite kvalitetstid.

Just nu så kikar vi på hockey (förvånande eller hur? 😉) & har precis även bokat biljetter till Skönheten och Odjuret som vi ska se på bio på söndag.

Imorgon är det fredag hörni & inte nog med det så kommer lönen in på kontot.

Nu sätter jag punkt här & laddar för veckans sista arbetsdag.

/ Em'

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

Denna onsdag bjöd på sovmorgon då jag passade på att ta ut 4,5 timmes komp (på grund av få barn) på förmiddagen så började inte förrens halv ett. Så skönt & passade då på att ha mysfrukost med smoothie, smörgås, juice & kaffe tillsammans med sambon 💕. Så välbehövligt.

Nu så har vi precis ätit kvällens middag som bestod av hemmagjord pizza. Snart blir det att kika på den tredje matchen i SHL slutspelet där Färjestad möter HV71 på borta is. Står 2-0 i matcher till HV71 så håller alla tummar & tår för att Färjestad tar kontakt & vinner kvällens match så det står 2-1 i matchserien. Det märks helt enkelt.

Sätter nu punkt här & återkommer imorgon.

/ Em'

  • 14 readers

Likes

Comments

OLIKA ÄR BRA ✨💜💙Därför rockade jag sockorna idag.

/ Em'

  • 21 readers

Likes

Comments

Kom hem från jobbet & möttes av att det låg ett paket på golvet. I paketet låg denna fina klocka :

Så nöjd & ni som inte redan har appen Wish skaffa den genast.

/ Em'

  • 32 readers

Likes

Comments

10 års jubileum i släktbowlingen gick av stapeln idag & famijefejden vanns av våran familj ☺✨🥇

/ Em'

  • 49 readers

Likes

Comments

För exakt 1 år sedan så uppnåddes ett av mina mål : nämligen att ta en Universitets Examen. Kommer ihåg att jag tog ledigt från jobbet för att verkligen njuta av denna dag. Åkte ner till stan & fixade sminkningen till Examenshögtiden. Naglarna fixade jag tidigare i veckan då jag ville vara lite extra fin då jag i min hand skulle få det efterlängtade glasäpplet. Tillsammans med mamma, pappa & sambo åkte vi till Universitet där jag tog plats bland mina kurskamrater för att avsluta 3,5 års studier. Känslan när man går upp för att få höra sitt namn samtidigt som glasäpplet lades i handen : helt obeskrivlig. Detta var helt klart en av de minnesvärda dagarna i mitt 27 åriga liv.

/ Em'

  • 53 readers

Likes

Comments

Här hemma så är spänningen efter gårdagens match utbytt mot glädje & lättnad. Att Färjestad tog sig vidare till kvartsfinal gjorde så att jag fick en ännu gladare sambo. Eftersom han jobbar på Löfbergs Arena så betydde det otroligt mycket med detta avancemang.

Idag är det en ny dag & tänk att imorgon så är det fredag igen.. alltså helt ärligt hur fort går inte veckorna? 

Idag så har vi inhandlat en ny grön växt hem som ska göra så att luften ska bli renare i vårt hem. Och grönt är ju skönt.

/ Em'

  • 63 readers

Likes

Comments

Ja, det går fort i hockey & nu är Färjestad i kvartsfinal ✨☺🏒

/ Em'

  • 70 readers

Likes

Comments

Här sitter jag & kikar på kvällens match i SHL där det idag avgörs : tar sig Färjestad vidare till kvartsfinal eller går dom på semester?
Just nu så lutar det åt semester då Djurgården leder med 2 mål mot Färjestads 1, men det återstår en period till & allt kan verkligen hända.

Annars så har denna onsdag bjudit på sol, jobb & städning. Så skön känsla att ha en städad lägenhet så man bara kan njuta resten av kvällen.

/ Em'

  • 75 readers

Likes

Comments

Nu så är maten i magen, snart ska vi ta fram lite gott att dricka & senare lite snacks att äta samtidigt som vi kikar på kvällens match i SHL där Färjestad möter Djurgården på bortais. Bäst av tre matcher är det som gäller & just nu leder Färjestad med 1-0 i matcher så ikväll kan det avgöras. Håller alla mina tummar & tår för att dom ska gå vidare till kvartsfinal.

Så nuuuu köööööör vi !!!!

/ Em'

  • 92 readers

Likes

Comments