Frukosten ligger i magen, kaffet likaså & nu så bara njuter vi i soffan att det är lördag samtidigt som vi kikar på Nyhetsmorgon lördag.

Dagen kommer gå i lugnets tecken, ska städa & göra iordning hemma & vid halv sex ska jag ta bussen in till stan för att möta upp min vän Anna för att gå till Pinchos & äta mat. Har inte träffat Anna på länge så ska bli trevligt att träffas & äta mat samtidigt som vi uppdaterar oss om vad som händer i våra liv.

Nu ska jag sätta punkt här & fortsätta njuta av att det är helg.

/ Em'

  • 11 readers

Likes

Comments

Hello Weekend ! 💕🍾

/ Em'

  • 17 readers

Likes

Comments

Ni vet när man fastnar i en serie & inte kan sluta kolla - jag har gjort det. SKAM är serien jag inte kan sluta titta på.

/ Em'

  • 33 readers

Likes

Comments

Livet flyter på med jobb, träning & allt annat som hör livet till. Magsjukan pågår fortfarande på jobbet & håller verkligen alla mina tummar & tår att denna epedemi går över snart för nu vill vi börja denna terminen på allvar. I cross my fingers. ✊🏻

Annars så körde jag 30 minuter på Crosstrainern efter jobbet & var så skönt att komma igång igen efter magsjukan som jag hade för snart två veckor sedan. Ska även ta tag i att hämta ut mitt gymkort på KMTI som vi har genom jobbet. Älskar ju att köra pass så nu bestämmer jag att på torsdag ska jag hämta ut det - punkt.

Nu kikar vi på Bygglov & resten av kvällen kommer gå i lugnets tecken. Imorgon är det stängning som gäller & det menas med lite sovmorgon då jag får ställa klockan på 7 istället för 5.45 👍🏻.

Nu sätter jag punkt här & önskar er alla en trevlig kväll !

/ Em'

  • 50 readers

Likes

Comments

Återigen har det bjudits på Sol & då passade jag & sambon på att ta en härlig promenad precis som vi gjorde igår. Förstå känslan solen lyser & det är minus grader, kylan biter i kinderna & sen när man kommer hem tillbaka i värmen & kokar kaffe - ja, just nu finns det inget bättre faktiskt.

Söndagkväll & för en halvtimme sen så kom jag hem efter att ha varit tillsammans med min vän Anna på Wermlands Operan & sett musikalen Les Miserables. Alltså helt ärligt jag finner inga ord för hur bra denna musikal är, rysningar i hela kroppen & vilka röster. Kommer aldrig få nog av Les Miserables & jag kan lätt gå & se den igen & igen & igen. 🎶

Imorgon tar en ny vecka sin början & just nu får vi se hur många barn vi får då vi just nu har en epedemi av magsjuka på jobbet. Fått nya fall där både barn & personal drabbats så Somsagt får se hur många barn som kommer imorgon.

Nu ska jag sätta punkt här & njuta det sista av helgen.

/ Em'

  • 70 readers

Likes

Comments

Tvättat, promenad i det underbara vädret & nu så ligger vi i soffan & kikar på hockey samtidigt som vi dricker vin & äter popcorn. En väldigt bra lördag helt enkelt 👌🏻🍷❤

/ Em'

  • 82 readers

Likes

Comments

Ännu en arbetsvecka är över & känner att denna helgen kommer bli ännu bättre än förra helgen då jag låg i magsjuka & inte mådde allt för bra. Livet är ju så att ibland så är det bra & ibland så är det dåligt. Sen är jag så glad över att jag hade magsjuka förra helgen då denna helgen är fullspäckad.

Ikväll så ska vi hem till mamma där det kommer bjudas på mat & bara ha en härlig kväll, imorgon ska vi tvätta & fixa en del hemma & så ska vi ta oss en promenad bara för att vi kan & sen avslutar jag helgen med att på söndag möta upp Anna för att se Les Miserables på Wermlands Operan. Äntligen ska jag få se den igen (för andra gången) & kan verkligen inte få nog av denna musikal. Så Somsagt är så glad över att jag hade magsjuka förra helgen.

Idag så är det 13 januari 2017 & för exakt 1 år sedan idag så gjorde jag min allra sista dag som student efter att ha studerar i 3,5 år. Det är helt sjukt vad tiden går fort & inte nog med det så har jag dessutom jobbat i drygt 1 år också. Ångrar inte en sekund att jag studerade & ångrar inte en sekund att jag började arbeta på Ulvarna.

Nu ska jag fixa iordning mig & sen om en stund hämta upp sambon från jobbet & åka hem till mamma för fredagsmys.

/ Em'

  • 90 readers

Likes

Comments

Snart så är veckan över & likaså ännu en arbetsvecka. På grund av en magsjuka som härjar på jobbet så har det inte varit så många barn på avdelningarna & är så trist men hoppas denna epedemi snart är över.

För cirka 30 minuter sen kom jag hem & har hunnit med att äta mellanmål & nu ligger jag i soffan & kikar på tv. Ska om en stund göra mig iordning & vänta på att sambon slutar så vi kan åka hem till hans föräldrar där det ska bjudas på mat & så ska vi se på kvällens match i SHL där Färjestad är i Malmö & ska spela. Väl hemma ikväll blir det att sova & ladda för veckans sista arbetsdag.

/ Em'

  • 99 readers

Likes

Comments

Idag så kickade vårterminen igång ordentligt på jobbet då vi idag hade planeringsdag. Känns så skönt att vara igång igen men skulle velat skippa att det går magsjuka på jobbet REDAN. Hoppas denna otroligt jobbiga sjukdom går över fort så att alla barnen kommer tillbaka & förblir friska.

Nu så sitter vi & kikar på Tillsammans mot Cancer som går på fyran. 45 minuter in i programmet & tårarna rinner ner för kinderna. Är en så JÄVLA orättvis sjukdom som drabbar människor som inte har något ont i sina kroppar & jag har förlorat dom två som har stått mig otroligt nära hela mitt liv - Farmor & Farfar ❤💔Saknaden efter dom är så STOR & förstå att dom aldrig kommer träffa mina framtida barn, att jag inte kan ringa & prata med dom eller åka & hälsa på & ta en kopp kaffe. Åå det gör så JÄVLA ont att dom inte längre finns, eller klart dom finns i mitt hjärta & i mitt minne men inte fysiskt. Farmor & Farfar dom finaste änglarna i himlen ❤❤.

/ Em'

  • 126 readers

Likes

Comments

Nu så börjar jag komma tillbaka till mig själv då jag i torsdags spenderade sex timmar på toaletten. Värsta eftermiddagen / kvällen i mitt liv & tror jag åkte på matförgiftning. Men nu somsagt känner jag mig som mig själv igen.

Lördag är det idag & ska försöka mig ut på en promenad för att få andas in frisk luft. Sambon börjar jobba vid elva då det är match idag & nu hoppas vi verkligen på att Färjestad tar tre härliga poäng. För min del blir det en lugn dag & kväll ska se på film & sen hockeyn. Skönt att ta en extra lugn dag efter fredagens hemskheter.

Hoppas ni alla mår bra & att ni tar hand om varandra.

/ Em'

  • 150 readers

Likes

Comments