Header

Är en väldigt tuff period nu med skolan. Universitetet är svårt men jag kämpar på. Har en stor salstentamen imorgon som innehåller 5 kapitel och jag har inte ens hunnit läsa igenom allt som behövs så känns för jävligt..

Är bara att vänta på omtenta men det stressar mig bara ännu mer när jag vet att många uppgifter väntar framöver. Hur ska man hinna med allt?

Måste lägga upp och planera bättre med pluggandet men det är svårt när allt är nytt och man har inga rutiner alls. Förhoppningsvis lär jag mig hur jag ska lägga upp allt tillslut så det går lättare.

Klarade av min första hemtentamen vi hade så jag vet att jag kan klara av resten. Är bara att ge sig fan på det, så går det.

Men jag kommer aldrig ge upp. Jag kommer bli en sjuksköterska jag med i framtiden 😅. Kommer kämpa in i det sista för det är så jävla värt det!!👏🏼

Tur att jag har så underbara människor runt omkring mig som gör allt för mig så jag ska må bra! Ni är fan bäst och gör så att jag klarar av det jag vill.😘 kärlek till er❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 713 Readers

Likes

Comments

Allt känns så mkt bättre nu när man har fått gråtit ur sig lite i några dagar😬. Det behövdes nog för nu känns det som jag har hur mycket ork som helst till allt 😅. Taggad på skolan imorgon också ☺️.

Föreläsning med hela klassen på 101 pers 😳hehe. Blir nog bra ☺️👌🏼

Körde bil igår också fast jag egentligen inte får🙄. Men va tvungen kände ja. Vilken jävla känsla det var att få sitta bakom ratten igen. Kände mig hel igen då😅🚗

Ha de bäst 😘🤗

  • 1089 Readers

Likes

Comments

Finns det nått ställe man kan gömma sig i några veckor och komma tillbaka sen? Det har bara gått 2 veckor efter operationen och allt känns som en evighet när jag tänker på hur många månader är kvar tills jag helt är återställd😔.

Har mått både psykiskt och fysiskt dålig nu i 2 veckor och det känns ju inte som det blir bättre heller med tiden. Har inte lika ont längre men psykiskt mår ja piss.

Att behöva gå runt med bandage runt huvudet i flera veckor som jag känner mig sjukt ful i, ja bara det är jobbigt. Känns som jag inte vill visa mig bland folk. Bara gömma mig. Trots många skrivit till mig att jag är sjukt fin ändå och varit as gulliga så är det inget ja tar åt mig för känner mig fortfarande lika ful..

Att inte kunna festa, träna, härja som fan, köra bil allt sånt som jag älskar att göra. Det tar fan på psyket😭.

Att vakna upp med ångest/gråtfärdig varje dag ja ska till skolan bara för jag känner att jag inte vill visa mig bland folk pga bandaget. Känner mig så jävla obekväm med det.

Nä ska nog isolera mig ett tag tills jag kan va mig själv igen och göra allt jag vill. Kommer fan ta igen allt sen. Då blir det fan röj som helvete👊🏼

Tiden kan gå jävligt fort nu tycker jag.
Vi hörs👋🏼

  • 1150 Readers

Likes

Comments

Nu har det gått 9 dagar sen operationen och ja dagarna de är upp och ner hela tiden. Ena dagen vaknar ja vid 11 och mår skapligt och andra dagar kommer ja inte upp ur sängen förens 3-5 på eftermiddag. Känns jävligt tråkigt vill bara må bra nu så jag kan börja universitetet. Hoppas man kommer iväg någon dag till veckan iallafall. Längtar efter att få börja skolan ju 😫.

Orkar liksom inte må illa och ha ont hela tiden 😪. Men men ja kämpar på ändå👊🏼🙏🏼.

Hoppas man kan få sluta med morfin tabletterna snart för det är dom som får mig o må skit.

Hoppas på en bättre vecka nu ☺️👏🏼
Kram på er 🤗

  • 1172 Readers

Likes

Comments

Har varit tuffa dagar på sjukhuset. Varit i Uppsala sen i torsdags så ska bli mer än underbart att få åka till Karlstad Sjukhus imorn åtminstone så känns det inte så långt bort från hemmet. Men måste förmodligen sova över någon natt där med förmodligen 🙄. Dagarna här känts som en evighet kan ja lova. Har bara väntat o väntat så man kan få åka hem nån gång och för det mesta varit helt ensam😪.

Det jag har gjort är att ja tagit bort en bit från skallen för det var för trångt. Så nu har de lättat på trycket och förhoppningsvis slipper ja huvudvärk som ja brukade få🙏🏼.
Men känns som jag har återhämtat mig väldigt snabbt ändå. Känner mig mycket piggare nu än för några dagar sen.

Har som mål att ta mig till universitet på måndag också så slipper man missa så mycket av starten.
Men känns fett pinsamt o gå med jävla bandage runt hela huvudet 🙄. Folk kommer ju glo så😳😳😳. Behöver gå med det i en månad typ kul👎🏼...
Och vill inte veta hur det ser ut under bandaget när det rakat av massa hår. Hur många år kommer inte de ta tills de växer ut liksom 😭😭😭.

Jaja är bara le o va glad😬

  • 1496 Readers

Likes

Comments

Känns lite läskigt det här ändå. Är inte så nervös över hur ja kommer må o så efter operationen men mer rädd för att läkaren ska tabba sig så man dör eller så man blir skadad för resten av livet 😮.

Har de senaste åren fått ont i huvudet när jag anstränger/ spänner huvudet. När jag gör vissa övningar när jag tränar eller när jag skrattar och hostar mycket så får jag jätte ont i huvudet. Det ända som gör att det släpper är när jag lägger mig ned och slappnar av i huvudet.

Tyckte det blev väldigt jobbigt tillslut så sökte upp läkare så blev kallad till massa olika röntgen av nacken o skallen. Då såg dom att jag har en förträngning i nacken. Vilket menas med att skallen är för trång så att en vätska i huvudet inte kan cirkulera som den ska när jag anstränger mig. Så då får man ont i huvudet. Det är inte jätte ovanligt att man har det men är inte alla som får symptom för det. Men eftersom jag har symptom så kommer symptomen bli värre med tiden som går och därför är det väldigt viktigt att man opererar sig för detta.

Så det dom kommer göra är att de ska kapa bort en bit från min skalle så vätskan kan cirkulera som den ska. Antingen så kommer det försvinna symptomen eller så blir det ingen skillnad. Men man får hoppas på det bästa att det blir bättre 🙏🏼. Men har hört att Uppsalas läkare ska vara duktiga så hoppas på att det blir bra☺️. Det värsta är väl att jag inte kommer få träna på ett bra tag efteråt. Kommer ju få damp o bli rastlös som fan 🙄.

Det var lite typiskt bara att jag fick operationstid 3 dagar innan universitet börjar. Så kommer missa de första veckorna där. Men men går ju inte att ändra op-datum så får väl ta igen det jag missar sen.

  • 1571 Readers

Likes

Comments

Ser verkligen fram mot år 2017. Mycket kommer förändras och ser fram emot alla möjligheter. Är ändå jävligt glad att jag är den jag är, envis som fan, har mycket driv och ger allt när det är nått jag verkligen vill. Det har gjort att jag hamnat där jag är idag och fått mig dit jag velat. Utan dessa egenskaper hade jag nog inte kommit in på universitet i Karlstad på Sjuksköterskeprogrammet som jag börjar på i januari ☺️.
Helt sjukt ändå att jag kommer in på första försöket när man söker och även på sitt förstahandsval😍.

Och dessa egenskaper har även gjort det lätt för mig att få jobb o lyckas alltid med det jag vill😊. Men mycket ligger nog i att man verkligen tror på sig själv och satsar!

Allt pluggande och slit som jag kämpade med på lillerud det var värt varenda minut. Även om jag då inte visste om jag ville plugga på universitet eller vad jag ville göra då så visste ja att jag måste kämpa med betygen för om jag i framtiden vill plugga vidare.

Är så himla taggad på att lära mig massa nytt om människan, hur den funkar och allt. Tycker det är väldigt intressant! Och att jag har så många möjligheter i framtiden och alla olika inriktningar man kan välja sen. Det känns så jävla underbart och ser fram emot framtiden 😍👌🏼

Tro på er själva och kör järnet det är mitt tips 😁👏🏼

  • 1432 Readers

Likes

Comments

Helgen bestod av massa festande, var väldigt skoj 😅. Massa blod, kastande drinkar och dans haha👏🏼😅.
Nu blir det bara mys o kolla film. Ladda upp för en ny vecka ☺️👌🏼. Ha de bäst!🌸

  • 1671 Readers

Likes

Comments

Vissa verkar störa sig som fan på att jag gör olika "skönhetsgrejer". Flera stycken som har frågat om ja har jätte dåligt självförtroende bara för att ja gjort mycket, som tuttarna, läppar o fransar o allt vad det kan va. Har inte dåligt självförtroende alls. Är inte direkt så ja har deppat och gråtit för hur jag ser ut så jag måste göra förändringar😏.

Utan jag har pengar och kan göra sånt, därför tycker jag det är så kul. Förut hade ja kanske inte så mkt pengar så jag inte hade råd. Men nu har jag råd och väljer att spendera mina pengar på sånt. Tycker det är kul när man kan framhäva det man har. Älskar allt som har med skönhet o göra 😊. Så nu behöver ni inte oroa er för det 😂.
Dock är det bara killar som säger sånt så det kan ju inte vara svartsjuka det handlar om eller?😝

Folk får störa sig så mycket de vill för kommer alltid göra det jag vill ändå 😁😁👏🏼.

Och att jag käkar pizza varje dag och är blöjraggare för att ja kör Volvo haha låt mig vara det då 😂😂😂
Och jag kanske vill bli fet som fan, får ja inte de?🙄

Det är fan kul när man får höra sånt där ändå att folk kan må så dåligt för ja är den ja är 😂👍🏼. Jobbigt liv de måste ha 😅

Saknar min lille pöjk så mycket 😍😍

  • 1830 Readers

Likes

Comments

Dagen har varit perfekt. Tatuerade ögonbrynen imorse. Gjorde skuggtatuering ombre istället för microblading. För microblading som jag gjorde sist höll inte så bra på min hud, o detta ska hålla bättre 👏🏼. ja blev fett nöjd 😍👌🏼. Hittade även ett par skor ja ville ha 😄👍🏼.

Har köpt en ny bil också i måndags , en V70 som jag blev väldigt nöjd med 😅👌🏼. Den blir det att fixa till så den blir riktigt snygg 😉.

Fan vad ja är duktig på att slösa pengar känner ja🙈. Men älskar verkligen o shoppa o unna mig saker 😀.
Men nu blir det o lägga sig för o tagga jobb imorn 😏.
Natti på er 😘

  • 1762 Readers

Likes

Comments