Header

Känns lite läskigt det här ändå. Är inte så nervös över hur ja kommer må o så efter operationen men mer rädd för att läkaren ska tabba sig så man dör eller så man blir skadad för resten av livet 😮.

Har de senaste åren fått ont i huvudet när jag anstränger/ spänner huvudet. När jag gör vissa övningar när jag tränar eller när jag skrattar och hostar mycket så får jag jätte ont i huvudet. Det ända som gör att det släpper är när jag lägger mig ned och slappnar av i huvudet.

Tyckte det blev väldigt jobbigt tillslut så sökte upp läkare så blev kallad till massa olika röntgen av nacken o skallen. Då såg dom att jag har en förträngning i nacken. Vilket menas med att skallen är för trång så att en vätska i huvudet inte kan cirkulera som den ska när jag anstränger mig. Så då får man ont i huvudet. Det är inte jätte ovanligt att man har det men är inte alla som får symptom för det. Men eftersom jag har symptom så kommer symptomen bli värre med tiden som går och därför är det väldigt viktigt att man opererar sig för detta.

Så det dom kommer göra är att de ska kapa bort en bit från min skalle så vätskan kan cirkulera som den ska. Antingen så kommer det försvinna symptomen eller så blir det ingen skillnad. Men man får hoppas på det bästa att det blir bättre 🙏🏼. Men har hört att Uppsalas läkare ska vara duktiga så hoppas på att det blir bra☺️. Det värsta är väl att jag inte kommer få träna på ett bra tag efteråt. Kommer ju få damp o bli rastlös som fan 🙄.

Det var lite typiskt bara att jag fick operationstid 3 dagar innan universitet börjar. Så kommer missa de första veckorna där. Men men går ju inte att ändra op-datum så får väl ta igen det jag missar sen.

  • 383 readers

Likes

Comments

Ser verkligen fram mot år 2017. Mycket kommer förändras och ser fram emot alla möjligheter. Är ändå jävligt glad att jag är den jag är, envis som fan, har mycket driv och ger allt när det är nått jag verkligen vill. Det har gjort att jag hamnat där jag är idag och fått mig dit jag velat. Utan dessa egenskaper hade jag nog inte kommit in på universitet i Karlstad på Sjuksköterskeprogrammet som jag börjar på i januari ☺️.
Helt sjukt ändå att jag kommer in på första försöket när man söker och även på sitt förstahandsval😍.

Och dessa egenskaper har även gjort det lätt för mig att få jobb o lyckas alltid med det jag vill😊. Men mycket ligger nog i att man verkligen tror på sig själv och satsar!

Allt pluggande och slit som jag kämpade med på lillerud det var värt varenda minut. Även om jag då inte visste om jag ville plugga på universitet eller vad jag ville göra då så visste ja att jag måste kämpa med betygen för om jag i framtiden vill plugga vidare.

Är så himla taggad på att lära mig massa nytt om människan, hur den funkar och allt. Tycker det är väldigt intressant! Och att jag har så många möjligheter i framtiden och alla olika inriktningar man kan välja sen. Det känns så jävla underbart och ser fram emot framtiden 😍👌🏼

Tro på er själva och kör järnet det är mitt tips 😁👏🏼

  • 259 readers

Likes

Comments

Helgen bestod av massa festande, var väldigt skoj 😅. Massa blod, kastande drinkar och dans haha👏🏼😅.
Nu blir det bara mys o kolla film. Ladda upp för en ny vecka ☺️👌🏼. Ha de bäst!🌸

  • 502 readers

Likes

Comments

Vissa verkar störa sig som fan på att jag gör olika "skönhetsgrejer". Flera stycken som har frågat om ja har jätte dåligt självförtroende bara för att ja gjort mycket, som tuttarna, läppar o fransar o allt vad det kan va. Har inte dåligt självförtroende alls. Är inte direkt så ja har deppat och gråtit för hur jag ser ut så jag måste göra förändringar😏.

Utan jag har pengar och kan göra sånt, därför tycker jag det är så kul. Förut hade ja kanske inte så mkt pengar så jag inte hade råd. Men nu har jag råd och väljer att spendera mina pengar på sånt. Tycker det är kul när man kan framhäva det man har. Älskar allt som har med skönhet o göra 😊. Så nu behöver ni inte oroa er för det 😂.
Dock är det bara killar som säger sånt så det kan ju inte vara svartsjuka det handlar om eller?😝

Folk får störa sig så mycket de vill för kommer alltid göra det jag vill ändå 😁😁👏🏼.

Och att jag käkar pizza varje dag och är blöjraggare för att ja kör Volvo haha låt mig vara det då 😂😂😂
Och jag kanske vill bli fet som fan, får ja inte de?🙄

Det är fan kul när man får höra sånt där ändå att folk kan må så dåligt för ja är den ja är 😂👍🏼. Jobbigt liv de måste ha 😅

Saknar min lille pöjk så mycket 😍😍

  • 656 readers

Likes

Comments

Dagen har varit perfekt. Tatuerade ögonbrynen imorse. Gjorde skuggtatuering ombre istället för microblading. För microblading som jag gjorde sist höll inte så bra på min hud, o detta ska hålla bättre 👏🏼. ja blev fett nöjd 😍👌🏼. Hittade även ett par skor ja ville ha 😄👍🏼.

Har köpt en ny bil också i måndags , en V70 som jag blev väldigt nöjd med 😅👌🏼. Den blir det att fixa till så den blir riktigt snygg 😉.

Fan vad ja är duktig på att slösa pengar känner ja🙈. Men älskar verkligen o shoppa o unna mig saker 😀.
Men nu blir det o lägga sig för o tagga jobb imorn 😏.
Natti på er 😘

  • 592 readers

Likes

Comments

Har haft en toppen helg med mina underbara vänner😍👌🏼. Idag är jag jävligt sliten asså. Bara legat framför tvn men det var det värt😬🙈. Blir snart att bädda ner sig i sängen för att åka tidigt imorn o kolla på bil 😅. Känner mig taggad 👏🏼😃

  • 615 readers

Likes

Comments

Trodde telefon va trasig imorse så åkte till kd o beställde en iPhone 7 plus men sen fick vi igång den ändå haha 😅. Ja som är så jävla spontan o ska göra allt på en gång, bättre o vänta ibland kanske😂. Jaja hade ändå tänkt o köpa den nya iPhone så gjorde väl inte så mkt 😉. Längtar tills den kommer 😍👏🏼.

Har även hunnit med att gå på marknad idag. Sen blev det ett ridpass, så himla kul! Vad jag har saknat det 😅👏🏼

Imorn blir det att ladda upp för jobb i salongen 💸☺️
Natti😘

  • 678 readers

Likes

Comments

Dagen startade bra, fick ett sms när ja vakna där de stod att en vän ville bjuda mig på frukost så himla gulligt 😍. Sen har ja jobbat o när ja va klar träffa ja Kevin. Så glad att ja lärt känna han, lika galen o spontan som mig 😅. Vi har fett kul tillsammans. Kul när man känner att man kan va sig själv till 100 och dampa loss som fan 😂.

Att man har så många underbara vänner som bryr sig så mycket om mig, dom ska man vara rädd om😍. Kärlek till er❤️

Vill att förkylningen ska försvinna nu så man kan köra på med träningen igen💪🏼, kommer aldrig bli biff ju så mkt onyttigt ja äter jämt😹.

Nu har man äntligen bäddat ner sig och är ledig imorn tydligen så ska sova så länge ja vill 😍. klagar inte!

  • 647 readers

Likes

Comments

Att jag gick på allt jävla påhitt. Känner mig så korkad som gjorde de. Att människor kan spela så på andras känslor. Att man inte får dåligt samvete av att göra så förstår inte ?😥
Att ja alltid ska lyckas falla för sånna också det suger ju. Och att gå bakom ryggen på en, jo de känns kan ja lova. Tänk ett steg längre nästa gång!

Önska typ att ja inte träffa dig för innan var man glad o lycklig iaf. Nu känner man sig så jävla förstörd 💔. Vad fan har man gjort för att förtjäna att bli behandlad så här ?

Åka långt bort o glömma allt vore ju nått 😥
Önska bara att lillkillen hade varit här nu så man hade nån o krama om 😔

  • 711 readers

Likes

Comments

Denna veckan gick sjukt fort ☺️. Har haft massa jobb och sen träning efter de 😅. Har även börjat jobba hos rosis igen på salongen , en dag i veckan så det är skoj 😀.

Men nu vill ja bara ha helg känner ja 😍.
Natti natti 😘

  • 756 readers

Likes

Comments