Header

Jag får verkligen aldrig nog av glitter i alla dess former.

Skor från min favoritbutik & other stories. 1450:- 

Perfekta för en utekväll eller för att lyfta en mindre "rolig" outfit. Om ni blev lika tokig i de som jag så passa på, de finns nog inte att köpa allt för länge till.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bästa, finaste och inspirerande Laleh. 

Likes

Comments

Ligger i min temporära säng, bäddsoffan i vardagsrummet, och fantiserar om framtiden - om vad som komma skall om jag själv får bestämma. Det är så mycket jag vill göra men som känns så otroligt långt bort när jag tittar mig själv i spegeln. Jag är inte riktigt den jag vill vara (fast vem är det egentligen?) men jag måste på något sätt ta mig dit för annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. 

På lördag flyttar jag och mamma ifrån området både hon och jag spenderat hela våra liv i, det känns otroligt bra. Nu ska det bli förändring på allt. Självklart till det bättre. 

Jag avslutar kvällen med ett glas gurkvatten, och hoppas på att kunna ta i alla fall kommande veckorna ett steg närmare målen - som jag i och för sig inte ens riktigt satt ut än. Imorgon är i alla fall en ny dag, en jobbdag som startar tidigare än vanligt, ugh. Kanske lika bra det i för sig så att hjärnan och kroppen min får börja arbeta sig längre ifrån dessa nattuggle-fasoner och långdragna sovmorgna. 

Likes

Comments

..blev jag hela 20 år fyllda.

Trots att jag nog känt mig som tjugo ett bra tag innan, så var det en stor dag och den firades med äldre och nyare vänner efter en frukost och paket på sängen-morgon med mamma och Alfons (vår hund).

Dagen var bra, men lång och slutade mindre roligt än den började men det är sånt som händer.


​Är otroligt glad över att så många ville dela dagen med mig. Tack! 💐

Likes

Comments

Outfits

Jag har kikat runt på studentklänning hur länge som helst nu men inte hittat en jag är nöjd med. Har inte velat ha en från standardbutikerna då jag känt för att ha något som ingen annan kommer att ha. Dessutom tycker jag att det är få butiker som faktiskt har något direkt snyggt som jag skulle trivas och känna mig fin i.

Här är i alla fall några jag väljer mellan!

Likes

Comments

Personligt, Musik

I lördags besökte jag bengans skivbutik för en snabb signering med Veronica Maggio för hennes nya helt fantastiskt bra album "den första är alltid gratis". Hon är så fin och bra herregud

Lät henne signera min mössa

På tal om studentmössa så hade min klass möttpåtagning i onsdags, för en vecka sen. Kommer bilder ifrån det i ett senare inlägg!

Likes

Comments

Personligt

Idag har jag suttit i nästan 10 timmar oavbrutet med mitt gymnasiearbete som skulle vara inne senast 23.59 ikväll (klockan är nu 01.20). Jag har inte haft någon ro till det tidigare så jag började i princip med hela arbetet idag. Egentligen hade jag tänkt att jag skulle ut ikväll när jag skrivit klart och fira mösspåtagning med alla andra studenter men jag fastnade här, dessutom har inte min skola mösspåtagning förrän på onsdag, vilket jag tycker är lite märkligt? Nu är arbetet i alla fall inskickat och jag längtar bara efter att lägga mig i sängen och sova för att sen vakna upp till en förhoppningsvis fin och vårlik valborg som ser ut att spenderas i Uppsala.

God natt! 

Likes

Comments

Personligt

Eftersom detta är mitt första inlägg här på Nouw ska jag passa på att berätta lite om mig själv utöver det som står i min presentation. 

Jag är som sagt 19 år, född 1996 och uppvuxen i en förort norr om Stockholms stad. Just nu pluggar jag mitt sista år på gymnasiet där jag nu i lite mer än 3 år studerat musik med inriktning sång. Tre dagar efter studenten börjar jag jobba på Max Hamburgare i en to be nyöppnad restaurang i Sollentuna/Häggvik. Som ny inom säljbranschen lär det bli tufft till en början men jag är så sjukt pepp på att skapa jobberfarenheter och tjäna egna pengar så jag kan börja planera livet. 

Tills dess följer lite mer än en månad av plugg och slit, roliga sista äventyr med klassen, skratt och säkert en del tårar (men det väntar vi nog med till studenten).


Likes

Comments