Hallå! Som sagt så var jag på kusinens bal i helgen sen resten av helgen har familjen grillat,varit ute och gått och jag har även nått mitt mål med 5 minuters,brukar köra så snabbt jag orkar i 5 min sen pausar jag och dricker lite vatten och kör igen och så gör jag 3 gånger alltså 15 min innan jag kör core eller liknande alltså som uppvärmning och igår så sprang jag mina 1.2 km som jag strävat efter då jag brukar ligga på mindre sen har jag även sprungit halvmilen på 26 min och brukar ligga på 35-40 min så det går bra nu. Har även övningskört och planerat lite in för sommarlovet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I lördags hade alltså min kusin sin studentbal! Alla var så himla fina och nu är det endast 4 dagar tills studenten och jag är riktigt stolt över henne!

Likes

Comments

Nu så har jag äntligen en kamera och jag håller just nu på att lära mig inställningar och grejer så lägger upp ett inlägg imorgon när jag fixat. Lite smakprov, än så länge gillar jag den riktigt mycket men det är väl tack vare wifi och andra roliga grejer.

Likes

Comments

Hej! Efter att ha varit sjuk, upptagen och mer sjuk så är jag tillbaks. Har som sagt varit i mora vilket var så bra förutom att jag blev sjuk, inte varit sjuk på 7 månader med då plötsligt när jag ska till mora så hände det tyvärr så jag hade ett par bra 3 dagar förutom den sista mådde så fruktansvärt dåligt med feber och jobbigaste förkylningen. Sen efter det har det varit lite fester, har varit med kompisar, roadtrips och lite allt möjligt har ju även hunnit fyllt 18. Så nu har jag tänkt att jag ska börja blogga igen men lite pauser är det väl klart att de flesta har.

Likes

Comments

Fick hem dessa igår, super snygga verkligen. Vet dock inte om jag ska behålla dom då jag hade menat att ha någon av dom på festen som va i fredags men nu vet jag inte varför jag skulle behålla dem förutom att dom är riktigt snygga.

Likes

Comments

Bild från igår när jag bjöd familjen på paj och den blev helt ok. Har inte bloggat på någon dag men kan bara skylla på att jag haft fullt upp. På fredag åker vi i alla fall till mora för lite innebandy vilket ska bli härligt,har alltid så roligt där nere.

Likes

Comments

Några dåliga bilder tagna med mobilkameran från igår kväll. Var först till sunne och kolla på bil sen övningskörde jag med pappa sen till hagfors till vårdcentralen och övningskörde ännu en gång sen runt 6-7 åkte jag hem till Becca och vi gjorde oss iordning tillsammans,prata och förfestade innan vi fick skjuts till sunnemo där det var fest. Tyckte kvällen va sådär så vi åkte hem tidigare än vad den slutade. Idag ska jag bara ta det lungt och kolla på film med syrran.

Likes

Comments

4 bilder från igår på min katt. Va så himla bra väder, spelade fotboll och badminton med syrran och bara njöt av vädret med fantastiska 17 grader! Längtar super mycket efter sommaren just nu.

Likes

Comments

Hallå! Idag är det söndag och jag har knappt gjort något förutom övningskört då jag mått så dåligt idag, bara varit allmänt trött och ont i kroppen. Har förövrigt övningskört hela helgen eftersom att det är de enda dagarna jag kan köra då pappa som jag kör med bara är hemma fre-sön varje vecka sen har jag också varit ute och gått med mamma och pappa, var super nice väder sen mitt i allt började det regna så vi gick halvvägs i hagel och spöregn. Den här veckorna som kommer har jag mycket bra saker att se framemot då jag ska klippa mig äntligen på tisdag sen fest till helgen och nästa helg åker vi till mora som vi gör varje år för innebandycupen min syster är med på. Resten av dagen idag ska jag bara ta det lugnt och vila, för denna vecka gör jag endast 08:00-11:30 dagar vilket känns riktigt skönt då jag hinner med mycket annat också.

Likes

Comments