Satte mig nyss och tog tag i att börja planera mitt 2016. Mål och delmål jag vill uppnå under detta året. Tycker det är bra att sätta upp mål som man vill klara av. Det blir även konkret vilka mål man har, det jag tycker är svårast är att skriva delmål, men desto mer man övar på det desto bättre blir man. Övning ger ju färdighet ;) Då mina mål för i år är väldigt personliga väljer jag att inte publicera de här man ni får se mina fina färgglada pennor jag ska använda för att det ska se lite roligare ut :)


​//PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Den 9-10 fabruari åkte till Stockholm helt själv. Jag skulle äntligen få se Rikard Wolff live. Åkte kl 9.10 på tisdagen och det var en hemsk tåg resa då jag var åksjuk i stort sett hela vägen, funkar toppen att åka vanligt tåg men sj:s snabb tåg var inget för mig. Väl framme i Stockholm checkade jag in på hotellet, när jag väl hittade det dvs, och begav mig ner mot stan för mat och lite shopping. Letade bland annat efter ett par strumpbyxor till kvällen, vilket jag hittade i sista butiken jag gick in i. Sen hem till hotellet och fixa i ordning sig. Konserten skulle börja halv 8 och jag ville va i väldigt god tid så jag verkligen skulle hamna längst fram. Jag var alltså där redan lite efter 5, kan säga så mycket som att jag definitivt var först.

Efter lång väntan men fick sällskap efter en stund av ett trevligt äldre par så vi stod och pratade vilket var trevligt. Tillsut släpptes vi in och jag hamnade längst fram mitt i mitten perfekt. Konserten var helt FANSTASTISK, han är helt magisk och om möjligt ännu bättre live, hans sätt att berätta och hans röst säger bara WOW.

Jag hade mejlat honom eller tror det var någon som har hand om hans hemsida. Där jag skrev och frågade om man kunde få träffa honom efteråt och få en autograf, säga hej och ta en bild. Jag fick svaret att jag kunde vänta kvar i salongen så kommer han ut efter några minuter. Jag väntade såklart kvar och mycket riktigt så kom han ut efter några minuter och jag blev så galet nervös och fick inte riktigt fram det jag ville säga utan stammade fram att du betyder supermycket för mig och massa sånt. Han var hur trevligt och gullig som helst. Efteråt kände jag mig nästan lite tom då mötet och konserten var så bra och speciell, kommer aldrig glömma detta ögonblick!!


Dagen efter blev det shopping på Mall of Scandinavia och det var ett grymt trevligt köpcenter med många butiker och det blev en del shopping som jag visade i inlägget STOCKHOLMS SHOPPING. Dessa två dagar var helt grymma hade det så trevligt och blev ännu mer kär i vår vackra huvudstad.


//PUSS

Likes

Comments

I vintras när jag låg hemma och var sjuk hittade jag detta fantastiska matlagningsprogram med Daniel Paris. Han bjuder in gäster och så lagar de mat tillsammans. Målet är att rätterna ska vara någorlunda enkla att göra och målgruppen är främst ungdomar. Alla avsnitt har redan gått men finns att se på SVT-play. Detta är verkligen något ni borde se, enkla rätter som gjorde att man fick nya tips på vad man kan laga för mat. Sen är manuset i sig väldig roligt och Daniel Paris är så himla mysig vilket gör det ändå mer värt att se :)


​//PUSS

Likes

Comments

I dag hade vi föreläsningar/workshop mellan 10 och halv 3. Känner mig lite information overloaded just nu haha, precis startat i gång en ny kurs och då blir de så mycket information på en gång. Här får ni i alla fall en bild på dagens outfit.

Körde på en bekväm mjukisaktig tröja från ullared och till det mina snygga jeans från carlings, så sköna :)

Likes

Comments

Jag lyssnar ganska mycket på podcast och en av de som jag följer är tampodden. Den släpps både som podd och på Youtube vilket är toppen. Än så länge har det kommit ut 6 avsnitt och har lyssnat på alla utom 1 men ska lyssna på det någon gång när jag har tid. Podden handlar om mens på olika sätt t.ex. killar och mens, menssexism, PMS osv. Det släpps ett nytt avsnitt varje månad.  Gäster som har varit är Elin Ek (grynet ), Manfred Alfredsson, Oscar Zia, Keyyo, Jens Norell och Karin Adelsköld.

Mens är ett viktigt ämne som det enligt mig måste pratas om och här görs det på ett intressant och roligt sätt. Så lyssna, lyssna lyssna!!

(Bild tagen från google)

//PUSS

Likes

Comments

Jag har tyckt snobben varit söt sen jag var typ 10 kanske. Så har under år haft/har kläder, lakan, gosedjur, badlakan, fodral till surfplattan, örhängen, hårband, plåster jamen typ det mesta helt enkelt. På senare tid har jag även börjat samla på snobben figurer så äger just nu tre sparbössor och 12 prydnads figurer. Har inte plats för allt i min lilla lägenhet så får ha kvar lite i mitt gamla "flickrum" tills jag får en större lägenhet.

Hoppas på att jag in nästa lägenhet har plats för att ha en ganska stor hylla där jag kan ha alla snobben figurerna.

//PUSS

Likes

Comments

Var i Stockholm för en vecka sedan och det blev en del shopping. Gjorde ett besök på mall of scandinavia och kan väll säga att jag var i sjunde himlen i typ 3 timmar.Bland annat blev det ett besök på victoria secret och därmed 5 par nya trosor för sammanlagt 500 kr och fyndade även den blå tröjan för 199 kr, mycket bra pris för båda två tycker jag. 

Likes

Comments

Tycker fortfarande inte om ordet nyårslöften då det låter så hårt och bestämt. Nyårsmål låter lite mer lättare, något man har som mål att uppnå men man blir inte lika besviken om man inte lyckas. Jag läste igenom mina nyårsmål 2105 och nu hittar dem HÄR. Mina mål för 2016 är...

- Ta mig tid att göra saker jag tycker är roligt och avkopplande så som pyssla, skriva osv.

- Våga mer, inte alltid bara så duktigt och "präktig" som jag kan uppleva mig själv vara

- Fortsätta med karaten

- Uppskatta vardagen mer och vara mer mindful

- Läsa mer böcker

- Lära mig att koppla av när jag är ledig och inse att det är okej att inte alltid vara perfekt

Det är de mål jag kom på nu men det kan säkert komma upp fler under åretsgång.

​//PUSS

Likes

Comments

Det har varit ett bra år med många roliga händelser,men det har även varit ett jobbigt år framförallt i våras. Då jag i princip aldrig bara var hemma och tog det lugnt, jag flydde från att vara med mig själv. Om jag inte hade slutat där och börjat lugna ner mig hade det kunna sluta ganska illa. Så under resten av året har jag arbetat med att vara hemma själv och bara ta det lugnt,utan att få dåligt samvete och utan att få panik. Så hösten har varit lugnare,då jag fokuserat mer på mig själv och arbetat med att släppa vissa saker ochatt man inte alltid behöver vara perfekt eller göra alla saker och vara med överallt trots att man vill. För man är inte mer än människa. Försökt släppa det där med att behöva vara så himla duktig hela tiden. Men för att övergå till alla roliga saker som hänt under året.


I Mars var jag och tre kompisar på Thåström det varfantastiskt att äntligen få se honom live och dessutom stå längst fram. Han är verkligen en fantastisk live artist.


I somras närmare bestämt i juni var jag på teatern tre steg i snedsteg i Kalmar, och jag säger bara vilken föreställning så bra. Fick även allas autografer och en bild med hela ensemblen efter föreställningen. Hade två underbara dagar i Kalmar.


Var även på bokmässan, och detta år fick jag chansen att arbetaen av dagarna för Högskolan vilket var väldigt roligt. Samt att jag gick 2dagar med Mamma. Träffade många fantastiska författare och förebilder, senköpte jag såklart en massa böcker.


Har även under året skrivit ett paper på engelska med en klasskompis, och det blev antaget till en konferens som heter bobcatsss så den26 Januari åker vi till Frankrike, vilket kommer bli en galen, rolig och läskig upplevelse.


Har även hunnit med att vara på en massa roliga studentfester och sittningar, samt vanliga fester.


Har även hunnit träna aikido i en termin, men insåg att det inte passade mig, så i höstas började jag med Karate vilket passar mig mycket bättre. Så den 6 december tog jag mitt första bälte i karate och har numera 8 kyu :)


Tack till alla fina vänner för att ni gjorde detta året så bra. Nu är jag redo för 2016 som jag hoppas kommer bli ännu bättre.


//PUSS

Likes

Comments

Har skrivit så mycket om denna låt känns det som, men den berör mig så djupt. Framförallt meningen:

"Tänk varje litet felsteg, tänk varje katastrof, varenda dåligt val jag gjorde tog mig lite närmare ändå"

Lyssnat på denna låt galet många gånger och tröttnar aldrig. Och definitivt inte på live versionen som finns på Youtube där han även berättar lite om sommaren 1980 då han träffade Magnus som kom betyda mycket för honom. Kommer skriva ett längre inlägg om Rikard Wolff, men nu nöjer jag mig med att ni får lyssna på denna fantastiska låt.

Likes

Comments