View tracker

Hej!

idag är alla lediga från skolan och solen lyser på en klar blå himmel! Jag passar då på att dra till Fröjered med Wilma. Det kommer bilder plus KANSKE någon video senare!

tänkte tipsa om min favorit låt! känner säkert igen den!

Likes

Comments

Hej! Är du på väg hem från skolan och inser just nu hur fint väder det är och har varit. Jag skrev i tidigare inlägg att vädret ser ut att vara bra men att molnen kanske tar över. Och så var det men det var vart jätte varmt och skönt! Jag skriver lite mer sedan om ett djur!😂 haha men hejdå!

Likes

Comments

Hej! Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag hemma match ikväll och jag tänkte att jag skulle försöka ta lite bilder! Jag är nu framme i skolan så detta blir ett kort inlägg! 😂 kommer ett längre sen! Hejdå!

Likes

Comments

View tracker

Hej hej ! Idag är det måndag och det är rätt så skönt att sitta och skriva ett inlägg medans man väntar på att bussen ska komma!👍🏽 nouw appen är ju skitbra ju! Idag ser det ju ut som att det skulle kunna bli fint väder med molnen kanske tar över idag! Får hoppas på det bästa! Skulle vara skönt att ha sol ikväll då jag spelar hemma match (fotboll) nu ser jag bussen hejdå!😂

Likes

Comments

Hej!

Igår när jag kom hem efter en dag fylld med dans skickade Amanda (också en dansare) till mig och frågade om vi skulle göra en blogg länk?

vad svarade jag? jaa!

​I alla fall så tycker jag att ni ska kolla hennes blogg. Hon dansar och gör det riktigt bra lika bra som hon bloggar.

Amandas blogg:  www.nouw.se/amandafredriksson 

Hejdå!😘

Likes

Comments

hej!

äntligen har jag skaffat en ny blogg som jag SKA använda! hur det kommer sig att jag skapat en ny blogg får ni reda på imorgon!

idag och igår var det saga teater och det har varit så sjukt kul!😜


Likes

Comments