Header

Nytt litet inredningsprojekt i rummet: Jag ska smälla upp en tavelvägg! I Italien köpte jag jättefina vykort av Matisses konstverk samt att jag har massa egen konst som jag inte längre kan låta ligga och damma i ateljén. Plus en massa fina posters som jag fyndat det senare året som jag inte orkat sätta upp sedan jag flyttade.

Tror detta kommer bli supersnyggt! (www.elledecoration.se)

Just nu ser min vägg ut såhär och jag älskar verkligen hur jag fick till allt med byrån och dekorationen. Kläderna har jag hängt upp tillfället bara för att det inte ska se så tomt ut.

Det här sovsättet från H&M home är även bland det finaste jag fått.

Sedan så var jag även på Plantagen igår och köpte två nya växter. Så fort jag får lön så kommer jag garanterat åka tillbaka och köpa några av dessa söta kaktusar.

Och för er som älskar inredning så måste jag tipsa om en fantastisk grupp på Facebook som heter Inredningsgäris!

Likes

Comments

I torsdags så checkade vi ut från hotellet i Nice och begav oss till Matisse museét som jag skrev om här. Efter det så åkte vi till Valbonne som ligger utanför Nice och samtidigt väldigt nära till Cannes. Ett fantastiskt ställe uppe i bergen där våra underbara grannar har världens finaste och mysigaste hus. Så där har vi bott sen i torsdags och vi kunde verkligen inte avsluta den här långa resan på ett bättre sätt. Här kommer lite bilder från dessa oslagbara sista dagar i Frankrike.

Likes

Comments

1. Klänning, brillor och skor från H&M (OBS låtsas att skorna är från Gucci pga att dom ser so exclusive ut) och väskan från Malene Birger såklart.

2. Brillor från Beyond retro, tunika från Monki och skor från DinSko.

Likes

Comments

När jag studerade Henri Matisse på konstskolan så fastnade jag inte riktigt för hans konst. Impressionismen kändes luddig och inte så tilltalade hos mig. Efter att ha besökt hans museum igår i Nice fick jag en helt annan syn på hans verk. Inser också att mycket av min egna, förklenade stil liknar Matisse. Jag älskade museet och just sån här enkel, lite konstig konst. Därför är också modernismen en favorit.

Favorit nummer 1!

.. Och 2!

Även Matisse kroki skisser var en favorit.

Obeskrivligt vackert hus, wow säger jag bara!

Likes

Comments

Instagram@emmelieberko