STYLIST PÅ HVISK

Jag har testat så himla många läppstift och äntligen har jag ett som verkligen sitter och håller LÄNGE trots att man äter och dricker. Jag fick det/beställde det från hvisks stylistshop efter att ha samlat ihop tillräckligt med poäng. Rekommenderar det verkligen! Det är matt och så snyggt. Jag har till och med börjat använda det till vardags när jag känner för att vara lite extra fin.

Likes

Comments

STYLIST PÅ HVISK

Jag har ju varit stylist på hvisk sen i september ungefär. Jag satt på en bänk utanför Fotografiska i somras när det plingade till i mobilen och hvisk hörde av sig till mig. Jag blev super lycklig och tackade genast ja! Det tog ett tag att lära sig allt och att komma igång men det är verkligen jätteroligt. Det har också varit skönt att jobba med detta nu under den här kritiska tiden som jag genomgår. Sorgen är hela tiden närvarande och just därför har det känts så skönt att kunna försvinna in i hviskvärlden. Jag har på senare tid handlat jättefina produkter i stylistshoppen som jag ska visa er framöver!

Här nedanför står det allt som ni behöver veta för att bli en stylist på hvisk. Kram!

Bli stylist hos hvisk

På hvisk letar vi hela tiden efter nya stylist-talanger till vår värld av smycken. Som stylist blir du en del av en gemenskap där du får chansen att fördjupa dig och uttrycka dig kreativt och samtidigt få en mängd förmåner.

Bli en del av ett kreativt community

Få möjlighet att utveckla dina kreativa idéer och din känsla för stil. Våra stylister är en viktig del av hvisks DNA, och vi vill därför erbjuda dem en plattform där de fritt kan testa sina idéer och förbättra sina kreativa färdigheter. Vi har därför skapat ett universum där du får:

 • Skapa din egen kreativa profil på hvisk.com
 • Tillgång till vårt smyckesuniversum och möjlighet att låna hem smycken för dina personliga stylings
 • Vara kreativ i hvisk create. Skapa dina egna moderiktiga kollage på vår interaktiva designplattform
 • Vara en del av vårt stora community och delta i kreativa tävlingar där man bland annat bedöms i de senaste trenderna, läckraste kollagen och snyggaste färgkombinationerna
 • Vara en källa för inspiration, samtidigt som du inspireras av våra andra stylister

Ambassadör och inspirationskälla

På hvisk är våra stylister viktiga inspirationskällor och ambassadörer, därför vill vi ge något tillbaka till dem. Som stylist får du flera exklusiva förmåner:

 • Tjäna poäng på de aktiviteter du utför som stylist
 • Få tillgång till vår unika stylistshop, där du kan använda dina intjänade poäng till att köpa smycken och andra märkesvaror med upp till 70 % rabatt
 • Få förtur till våra nya kollektioner och andra nyheter – innan alla andra
 • Få unik rabatt på alla hvisks smycken

Vi finns alltid redo att hjälpa dig

Du behöver inte vara ett proffs för att bli stylist. På hvisk har vi vårt eget duktiga team som du alltid kan få hjälp av för att bli bättre på det kreativa och på hur du ska göra för att sticka ut från mängden.

 • Få tips från vårt kreativa team om styling och visuella uttryck
 • Få tips från våra sociala medier experter för att optimera antalet besökare till din profil
Är du redo att bli en del i vårt kreativa community? Tryck på Registrera dig så är du igång!

Likes

Comments

EMMELIE BERKÖ ART

Såhär ser min konst ut hemma hos vänner, det här är hemma hos Therese och Ronja. Jag längtar tills kreativiteten är tillbaka igen och jag orkar måla. Det har blivit mycket svartvit och grafisk konst den senaste tiden och jag saknar att måla färgglatt som på bilden ovanför. Jag kan verkligen behöva lite färg i mitt liv just nu. Portfolion hittar ni på: www.emmelieberkoart.se och min Instagram på: emmelieberkoart

Likes

Comments

KONST & DESIGN

Jag är så himla stolt över mig själv att jag orkade ta mig ut igår och gå på det här eventet. Min vän Eva, som jobbar för Gynning Design hade postat en biljett till mig som jag fick i veckan. Bästa, fina Eva. Innan klocka blev 18 och eventet skulle börja så låg jag hemma i sängen och hade sån sjuk ångest och tryck över bröstet. Jag tänkte på Linnea och det slog mig hur mycket hon gillade Gynnings tavlor och hur gärna hon hade velat att jag gått på det här eventet. Så, med ett ryck drog mig upp ur sängen och ställde mig i badrummet och sminkade mig. Jag har i princip haft samma kläder i två veckors tid nu. Det tar emot att överhuvudtaget duscha eller borsta håret, som det känns i sorg. Just därför kändes det så himla skönt att få göra sig fräsch och fin och iaf för några timmar låtsas att allt nästan var som vanligt. Man behöver det, man behöver vila från sorgen för den är ändå konstant och gör ont hela tiden.

Jag unnade mig massa fint från sortimentet som jag tänkte visa er när jag har lite mer ork. Jag köpte grejer för nästan 900:- hehe.. Här kommer lite bilder från kvällen som jag knäppte. Så otroligt kul att få träffa Gynning och prata lite med henne. Hon är en sån fantastiskt vacker driven kvinna och konstnär. Både på in och utsidan. En stor inspirationskälla för mig! Tack också till världens bästa Emma som jag fick spendera kvällen med.

Likes

Comments

ORD & TEXTER

Fredag den 28 oktober, 24h innan du försvann. Vi delade på en flaska prosecco, dansade på stolar och soffor, vi skrattade. Man fick sällan krama dig men den där kvällen satt jag nära dig hela tiden. Jag lutade mig mot dig, jag tänkte på hur glad jag var över att ha dig. Albin tog en sån fin bild på oss som jag la ut på Instagram och skrev "Min syster" och du svarade "Världens bästa, love." Jag blev glad. Du hade gjort mig så fin, mina fina lockar och min sminkningen på mina ögonlock. Innan satt vi i din lägenhet och du sa "Jag vågar inte sminka dig, det kommer bli fel och du kommer bli arg." Jag sa något i stilen med att "Men sluta, jag kan inte ens sminka mig själv och du ska ju måste ju bli makeupartist. Du är ju så jävla duktig på att sminka."


Jag är i chock. Jag googla "sorgprocess", jag sitter i din garderob och luktar på dina kläder. Ingenting är kul. Allting är tomt. Jag gråter inte ens längre. Jag är bara tom, helt tom utan dig. Vad är det ens som händer. Vart är du hjärtat. Vad kommer att hända nu. Varför blev det så här. Varför är livet såhär. Kommer jag någonsin att tycka att saker och ting är kul längre. Mycket känns meningslöst. Jag känner skuld, ångest och oro. Jag saknar ju dig. Jag behöver ju dig.


Jag hoppas du ser oss från ovan i Granloholms kyrka ikväll. En första minnesstund. Ett steg i rätt riktning i den här fruktansvärda sorgprocessen. Jag älskar dig. Fan, vad jag älskar dig. Hur kunde livet bli såhär.

Albin. ❤

Likes

Comments

ORD & TEXTER

Systern jag aldrig fick. Systern jag fick låna. Jag fick låna en ängel. Visa människor har vi bara till låns i livet. Hur kunde det bli såhär. Nu är det bara sorg och tomhet. Livet blir aldrig desamma. Jag blir aldrig mig själv igen. Aldrig. Vad finns det ens att leva för när det händer såna här saker.

Tack till alla fina personer runt omkring oss. Jag ska med all min kraft hålla ihop min familj nu. Min älskade lilla familj. Vart är du nu hjärtat. Hälsa din mamma och morfar. Min älskade lillasyster. Du är ju allt för oss.

Likes

Comments