Header

Alltså London! Staden jag vill besöka 100 gånger till under mina år här på jorden. Just nu är jag sjukt sugen på att åka dit i höst. Att promenera på Londons gator med kängor, skinnjacka och halsduk. Att småfrysa lite medan man ser löven sakta ändra färg. Det vore så otroligt mysigt enligt mig!

bilder hittade på weheartit

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var ledig idag, men vaknade ändå vid halv sex imorse och kunde inte somna om. Så typiskt! Steg upp och käkade frukost, knåpade ihop en header till bloggen, åkte till Jula en sväng och sen fortsatte jag packa ner saker i flyttkartonger till min kommande flytt. När syrran sen slutade skolan plockade jag upp henne och vi for och uträttade lite ärenden. 

Ikväll (och igår kväll) har jag spenderat med pappa, han har hjälpt mig att fixa min spolare samt fixat mina vindrutetorkare på pärlan min. Han är snäll han! :)

mobilbild från i eftermiddags, det är bra fint på Frösön!

Likes

Comments

Återigen se Mumford and Sons live.

Besöka London ett x antal gånger igen.

Promenera upp till Hammarstrandsskylten.

Skaffa en ny hund, saknar att ha en fyrbent vän.

Åka på roadtripp genom USA, åka på Route 66 samt se landsbygden i USA.

Likes

Comments

Efter jobbet idag åkte jag hem och hämtade upp syster. Åkte sen och tankade samt tvättade bilen. Ville få bort allt salt och smuts efter min lilla tripp i Onsdags. Så nu är min Ascona ren och fin igen. For sen hem och torkade alla listor samt satte på kupévärmen satt bilen får torka riktigt!

Ikväll tänker jag bara ta det lugnt. Är helt slut efter de senaste jobbpassen. Tänkte fortsätta omkategorisera blogginlägg samt läsa lite i en bok. Men framför allt bara njuta av lite ledighet.

Likes

Comments

Har jobbat mest hela veckan och därav inte gjort så mycket annat. Min enda lediga dag var i Onsdags, så då åkte jag och hälsade på Danne i Ånge. Kikade på film och käkade pizza med han! Det var jättemysigt och det var det bästa sättet att spendera min lediga dag på! :)

Imorgon och i övermorgon (Söndag & Måndag) väntas ännu mer jobb men sen får även jag "helg" haha. Man blir så förirrad av att jobba såhär.

Likes

Comments

I Tisdagskväll var jag på Jula en sväng med min syster för att köpa lite saker till min lägenhet. Fick även med min en ny flanellskjorta hem. Älskar verkligen älskar flanellskjortor, har nu fyra stycken och fler kan det bli.

Likes

Comments

Tre lugna favoritlåtar från en av mina favortserier The Vampire Diaries. Klicka på bilderna för att lyssna på dessa låtar!

Hunger - Ross Copperman // Jason Walker - Echo // Christina Grimmie - With love

  • Filed under: Musik

Likes

Comments

Tio år tillsammans med en hund vid sin sida sätter många spår och många fina minnen. Saknaden är så obeskrivligt stor. Världens finaste Donna, din mellanmatte saknar dig! ❤

Likes

Comments