Bytte tillbaka till blogg.se. Jag kände att det är mer för mig, haha. Så ta och klicka på bilden ovan och läs där istället :)

Likes

Comments

Tre motljus bilder jag knäppte förra vintern!

Likes

Comments

Två bilder från igår kväll.  Jag och syrran åkte in till stan igår efter hennes dans, ihopp om att få månen på bild. Men med ett mindre lyckat resultat, haha. Att fota i mörker är inte det lättaste. Men med systers stativ fick jag två skapliga bilder iallafall. 

Likes

Comments

• Johnny Cash och Mumford & sons är det jag mest lyssnar på!

• Jag verkligen älskar att kika på serier! Min absoluta favoritserie är Supernatural, därefter kommer One Tree Hill samt Vampire Diaries.

• Idag den 15:e Februari har jag jobbat på Attendo i åtta månader.

• Jag älskar att mysa. Här hemma går jag ofta omkring i stickade tröjor, pyjamasbyxor samt gosiga strumpor.

Om jag fick byta utseende med någon skulle jag lätt välja Nina Dobrev, såååå jävla snygg.

Marabou mjölkchoklad med små lakritsbitar i helt klart den godaste chokladen enligt mig. Muuums!

• På skolavslutningen i 5:an spelad jag piano i kyrkan.

Wild kids var mitt favoritprogram när jag var liten. Jag hejade på "björnarna" och ville själv vara med!

Iphone appen "påminnelser" använder jag flitigt. Jag ställer små påminnelser mest varenda kväll om saker jag ska komma ihåg dagen efter. Det kan vara småsaker som att komma ihåg att ta med matlådan till jobbet, haha.

• Jag framkallar ofta bilder. 

Likes

Comments

​Igårkväll vid halv nio åkte jag till hem till Björn och kikade på tv med han och hans kompis. Sen for vi ut och åkte lite bil innan jag blev hemskjutsad. Idag är det söndag och alla hjärtans dag, fick gelehjärtan av mor och far, snäll som dem är! Ikväll väntas jobb i Lugnvik till klockan 22. Önska mig lycka till, är så ovan att jobba inom hemtjänsten där.

Likes

Comments

bilder från weheartit

Nuså är alla biljetter samt hotell bokat inför min och Moas Londonresa i Mars.  Jag taggar denna resa sjukt mycket, då jag alltid har velat besöka London. Längtar att se vad denna stad har att erbjuda samt se vad man kan fånga på bild. Nerdäkningen har börjat, om 24 dagar lyfter vi.

Likes

Comments

Fyra bilder som summerar vad jag gjort den senaste veckan förutom att ha jobbat! Våffelfrukost med syster, utgång förra fredagen med fina vänner. Åkt bil med min kompis Björn och igår käkade jag och Mia middag på kebabbaren och sen mötte vi upp Moa och gick på bio. Riktigt mysigt kväll.

Likes

Comments

Jag är en av dem som måste dokumentera allt. Jag måste ha någonstans att skriva av mig samt dela med mig av lite bilder. Efter att ha bloggat på blogg.se sen juli 2012 så kände jag att jag var tvungen att testa något nytt. Hittade då hit till nouw och vi får se om jag blir kvar här eller om jag byter tillbaka, haha. Jag kommer aldrig ta bort min gamla blogg, då den innehåller allt för många fina minnen. Ni kan ju kika in där också om ni vill. Ha' de gött!

Likes

Comments