Header
View tracker
View tracker

† Lägenheter

Var igång igen och kollade runt lite på lägenheter och fick se denna fina lägenhet. Så tänkte visa er denna lilla 2a som är till salu i Stockholm. Lägenheten är på 49 kvm och har 2 rum. Den har en liten annorlunda planlösning, men jag tycker att inredningen är fantastisk. Älskar glaspartiet som ramar in sovrummet!

Ni kan läsa mer om lägenheten - HERE

Likes

Comments

View tracker

† Shopping

Var iväg till affären förut och fick se att de säljer dessa baby lips & jag kunde inte motstå från att köpa dem. hihi!
Baby lips har så härliga färger på sina läppsyler. Love it!

Likes

Comments

† Lifestyle

Godmorgon på er! vaknade vid 9 utav att vår lille Tusse ville gosa och leka lite grann. Gick upp sen och fixade mig en liten frukost som blev en smoothie på jordgubbe & banan. Mums!
Nu ska det bli lite bus med lille Tusse innan jag ska börja städa lägenheten. Pussar! ♡

Likes

Comments

† Inspiration, † Jul

Godeftermiddag på er! Här sitter jag i soffan och kollar på en massa fina inspirerande bilder. December är helt klart en favorit månad för mig. Den är så mysig och man får tända en massa ljus, inreda i den varma juliga rödafärgen allt blir så mycket mysigare och mer magiskt på något sätt.

Beställde några jätte fina adventsljusstakar i måndags som jag längtar efter att få hem. Så jag kan pynta färdigt i mina fönster!
Nu blir det att fixa lite kaffe och få mig något i magen. Pussar! ♡

Likes

Comments

† Lifestyle, † Mat/bakverk

Hej på er! Jag har precis kommit hem från jobbet nu och har landat i soffan framför tv. Tänkte visa er lite bilder som jag tog när vi var iväg på julbordet med pojkvännens familj under helgen. Platsen som vi var på kommer jag inte ihåg vad det hette men gud så god maten var där. Fanns en massa olika rökta skinkor, en god frestelse & olika ostar som man kunde ha på kex. Något jag tyckte var jätte gott vad den rökta älgskinkan!
Detta är ett ställe jag lätt skulle kunna åka till och äta julbord på varje år. Mums! ♡

Likes

Comments

† Lifestyle

Godförmiddag underbara läsare! Nu är det en ny vecka med nya möjligheter att uppnå. Jag startade min vecka med en god frukost som blev en smoothie & rostatbröd, yummy!
Sitter även och kollar i en inrednings tidning och myser under en varmfilt i soffan.

Nu blir det att fixa lite te, då jag fryser så väldigt. Pussar! ♡

Likes

Comments

Idag är det första advent och det tänkte jag fira med en veckans blogg tävling. Några utav er ville att jag skulle starta en sån tävling, och det är väldigt enkelt att vara med. Tävlingen avslutas på Lördag och vinnaren pressenteras på söndag.

För att vara med ska du:

1. Följa mig här på nouw och har du en annan bloggportal kan du följa mig på bloglovin HÄR eller på blogkeen HÄR.

2. Kommentera Klar! när du har börjat följa mig.

LYCKA TILL! ♡

Likes

Comments