† Tankar & åsikter
Vill du bli veckans blogg??

Känner att denna torsdags kvällen får invigas med en veckans blogg tävling. Allt är som vanligt på mina tävlingar med regler och allt. Tävlingen avslutas på fredag nästa vecka.

För att vara med ska du:

1. Följa mig här på nouw och har du en annan bloggportal kan du följa mig på bloglovin HÄR eller på blogkeen HÄR.

2. Kommentera Jag är med! när du har börjat följa mig.

LYCKA TILL! ♡

Likes

Comments

† Lifestyle

Hej finisar! Jobbade idag till halv 2 så himla skönt med korta jobbpass ibland. Just nu går jag runt i lägenheten och vattnar alla blommor. Har varit lite dålig på att komma ihåg det, men ska försöka bättra mig. Åå jag bara så älskar orkidéer dem är så himla vackra men så synd att dem inte blommar så ofta. Älskar faktiskt alla blommor som finns. Det blir så mycket vackrare i med blommor som lyser upp i vardagen!

Nu blir det att åka iväg och handla lite med min mormor. Pussar! ♡

Likes

Comments

† Lägenheter & Villor

Denna onsdags förmiddag tänkte jag starta med en hemnet-pärla i form av en relativt nyproducerad lägenhet i Hammaby Sjöstad som jag tycker har en härlig inredning. Tyvärr finns det inte flera bilder på köket att tillgå, men av det lilla man ser så ser det magiskt fint ut.
Lägenheten ligger i Hammarby Sjöstad och är på 65kvm med 2,5 rum.

Ni kan läsa mer om lägenheten - HERE (länk)

Likes

Comments

† Inredning

Kandelaber - HERE (länk)

Hej kära vänner! Idag har det varit en sån där dag som bara har varit seg. Har inte haft lust att göra någonting idag. Har bara suttit och kollat lite inredning. Har blivit sugen på att införskaffa mig en kandelaber faktiskt, skulle passa perfekt bredvid vår tv-bänk. Men ska fundera lite mer på det innan jag köper en sån.

Nu ska jag göra mig iordning för att sen åka iväg till jobbet vid 16. Pussar! ♡

Likes

Comments

† Hemma hos oss

Nu börjar det hända lite saker i vårat kök, Här ovan ser ni en liten del utav hela köket hur det kommer att se ut. Jag är så nöjd med de svarta fasade kaklen på väggen mot den nya bänkskivan. Det som står på tur nu i köket är tapeter på väggarna, kakel över andra dänkskivan och sen så ska vi inreda köket. Ska bli så roligt! Pussar! ♡

Likes

Comments

† Veckans detalj

Hej på er finisar! Tänkte kicka igång denna måndagen med en veckans detalj.

H&M Home har en hel del fina saker. Är alldeles för lite inne på eras hemsida och kollar efter inredning. Hittade bland annat denna jätte fina ananasburken i glas, som skulle passa perfekt på soffbordet full i godis. Lovely!

Ananasburk i glas, 99kr, finns att klicka hem HERE (länk)

Likes

Comments

† Tips

Åå detta märke är min nya favorit inom sköljmedel. Doftar hur gott som helst och har en mild ton i doften. Finns fler olika dofter från detta märke och det finns att köpa på Lidl. Jag kommer lätt fortsätta köpa detta märke, Hihi!

Likes

Comments